tirsdag, juni 27, 2017

Sommerweekend på Tjøme, del 1


Når mannen skal spille to kvelder på rad i Vestfold og ville ha med kone og barn på tur, er ikke jeg den som takker nei! Vi ble med, sjekket inn på hotell, og benyttet finværet til å se de peneste stedene på Tjøme. Her: Hvasser! Det ser fristende ut! Kanskje litt kald vind bare.  Bergene på Tjøme ser så myke ut. Ingen skarpe kanter. Her var det fullt av prestekrager, men ellers er det jo altså kaprifol overalt. Vidunderlig!
På Verdens Ende blåste hårbåndet mitt av, og hatten til mannen min suste avgårde. Fredag ettermiddag på trilletur plukket jeg en bukett blomster, og laget en fin krans til vår lille baby (som nevnt i går). På kvelden mens han spilte og hun sov, satt jeg ved åpen balkongdør, hørte på regnet, drakk te og leste, og ikke minst: Snuste på villroser og -kaprifol. Lørdag kveld var det knallvær, og da satt jeg på balkongen til sola forsvant litt før midnatt. Tips: Når man reiser med baby og bor på hotell, fortrinnsvis om sommeren, er det kjempefint å ha balkong! Da får man vært ute uten å forlate rommet og babyen. (Å være stuck inne på et hotellrom når det er sommerkveld og sol ute, kan jo sikkert være litt trist.)

Flere bilder følger! 
7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for veldig fine bilder! Åh, nå lengter jeg til disse stedene jeg var så mye som barn om sommeren. Jeg må snart dra dit igjen! Kan nesten kjenne lukten av hav og følelsen av å trå på svabergene på Verdens Ende. Takk for at du deler og ha en fortsatt god sommer med baby. :-)

Anni sa...

Nydelig! Jeg har bare vært på Tjøme en gang. Så fint var det, at hunden til venninnen løp og gjemte seg da hun skjønte at vi skulle hjem.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Takk for det! Jeg feiret tiårsdagen min på Tjøme husker jeg, og holdt på å blåse bort.

Anni: Det kan jeg godt forstå! :D

Ingvild sa...

Har gode minner fra Tjøme ja :-) Vi dro dit hver sommer da jeg var liten. Fisket krabber og badet. Flotte bilder!

Anonym sa...

Så nydelige sommerbilder. Tjøme & omegn er flott om sommeren. Vh Astrid

Mathilde Nicoline sa...

Så deilig!!

Glamourbibliotekaren sa...

Ingvild: Koselig!

Astrid: Absolutt!

Mathilde Nicoline: Veldig deilig!

Populære innlegg