søndag, juli 09, 2017

Finn stilen: Ved bassengkanten


En ti år gammel collage, til glede for nye lesere! Denne laget jeg altså i juni 2007, men jeg kunne like gjerne ha gjort det i dag. Det er også nøyaktig like usannsynlig at jeg selv ville ha valgt disse skoene til en dag ved bassengkanten, for ikke å snakke om en såpass utringet badedrakt, men allikevel - kudos til den som går for nettopp denne stilen.

Old-school glamour ved bassengkanten er vel noe å strekke seg etter. Denne badedrakten er fra Burberry (den har til og med Burberryrutet belte...), høyhælte sandaler fra Bottega Veneta, bredbremmet stråhatt fra J.Crew for å beskytte ansiktet mot solen, smykke fra Kenneth Jay Lane, sommerfuglmønstret kaftan fra Alexander McQueen om det skulle bli for mye sol... Solbrillene er fra Proenza Schuler, lesestoffet er et vintage Vogue fra 1939, og duften er en herlig beach-parfyme: Azurée Soleil fra Estée Lauder.

4 kommentarer:

Kristin sa...

Jeg husker den! Kjempelekker! :-D Og ganske uaktuell med hælene og utringningen som du sier, ha ha!

Anonym sa...

Morsomt. Fargene er i alle fall aktuelle og helt nydelige. Alt for høye heler for en som meg også. Vh Astrid

instance sa...

Klassisk! :) Og jeg skulle nok klart å ha på meg de høye hælene noen timer på en solseng hvis det var dét som skulle til for at det antrekket plutselig dumpet ned i postkassa! *drømme* :D

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: :D Ser for meg at man snubler ved bassengkanten og faller med et mageplask i bassenget.

Astrid: Ja, liker fargene jeg også!

Instance: Godt poeng, man behøver jo ikke *gå* noe sted, bare ha dem på! :D

Populære innlegg