fredag, juli 21, 2017

Glamorøs fredag


God formiddag! Her er det ferietider, det er knallvarmt og jeg glemmer å se på klokka. Antrekk: shorts og singlet, barfot,  bånd i håret. Babyen sover til 0930 og krabber rundt i gresset. Jeg leser Truman Capote og drikker te mens mannen surfski-padler på fjorden.

Håper dere har det fint alle sammen! Rapporter mottas som vanlig med takk!

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra kontoret! Her er det også strålende vær, og det var godt å gå morgenluftetur med hundene i bare t-skjorte og knelang treningstights :)

På jobb består glamouren i å ha en lett sort-og-hvit-stripete ankelsid kjole i bomull, Chanel på leppene og adidas på beina. Jeg dufter av Ralph Laurens Romance og har farmors gamle giftering på fingeren. Alt er som det skal være, med andre ord. Pluss at jeg koser meg med et nyvunnet bekjentskap blant mine kolleger; ei dame på 60+ som jeg virkelig har funnet tonen med.

Helgas fremste glamour blir utvilsomt (tror jeg) morgendagens hageselskap hos venner på landet. De har hage, sitteplasser og god grillkapasitet; gjestene tar med ønsket mat og drikke. Perfekt. Lørdagen skal jeg også levere tilbake gjestehunden som har vært hos oss ei uke. Ellers? Bøker. Strikking. Kanskje et vinglass eller en god øl. Og ut på tur med pelsdottene, kanskje lage middag på primus.

God helg, alle sammen - vertinna inkludert!

Kjersti sa...

God formiddag, ja! Det er deilig at det er så mye sommer at jeg må slippe ned persiennene og åpne vinduene på vidt gap for at det skal være utholdelig å sitte på biblioteket og være på pc-en.
Jeg håper dagen vil bringe litt etterlengtet indre ro etter en periode med mye ekstrabryderi. Derfor har jeg få planer, en runde yoga, henge opp klesvasken utendørs, luke litt i hagen med veldig lite klær på - og lese masse. Satser på at det blir en fin dag, også for alle andre glamorøse :-)

Anglofilia sa...

Første uke tilbake på jobb etter ferie er aldri moro. Været har stort sett vært ille over hele fjøla, med unntak av de to siste dagene. Men nå er det tilbake til regnet. Sukk. Mine gode intensjoner om å ta en hardt tiltrengt løpetur nå på formiddagen gikk I vasken grunnet plutselig vond akilles.Heldigvis ser helga noe lysere ut, med middag for gode venner og kolleger I morgen, og ellers bare avslapning.Riktig god helg til alle sammen!

HildeSofie sa...

God fredag formiddag fra sørlandsferie! Jeg er godt inne i ferien, har hele neste uke også, men akkurat nå føles det som jeg gjerne kunne hatt minst en måned til, hoho!
Dagens antrekk er foreløpig særdeles uglamorøst, her jeg surrer rundt i en løs sort bomullsbukse og t-skjorten jeg fikk på feriens første eventyr. Neglene er nylakkerte og sommerrøde, da. Men senere blir det på med den lille sorte, åpne sandaler og et sjal rundt skuldrene, for å feire min søsters runde jubileum. Akkurat nå regner det, men jeg håper det letner litt etterhvert.
Men formiddager med regnvær kan for eksempel brukes til å bake! Jeg har laget grove horn, og nå står det en søt gjærdeig til heving, som skal bli kanelboller og skoleboller.
Imorgen toger jeg tilbake til Oslo, for et 12-timers mellomstopp med ompakking, og søndag går turen til Italia, for en glamorøs avslutning på en strålende fin sommerferie :)

God helg til alle!

Anaruh sa...

God fredag! Neglene er lakket knall rosa, jeg leser Nathaniel West og drikker te, og har egentlig ikke peiling på verken dag eller tid (men skjønner at det er fredag etter å ha sett dette innlegget). Vurderer å markere helgen med en Gjendekjeks eller to til tekoppen. Håper alle får en riktig fin helg!

instance sa...

Siste jobbdag før ferie, været er strålende og jeg er VELDIG klar for fri nå! Siste innspurt består i å rydde kontoret slik at noen andre kan låne det mens jeg er på ferie. Dagens planer går stort sett i pakking til vi reiser på ferie i morgen, og er jeg heldig rekker jeg en liten løpetur også. Chinos i khaki og mørkeblå lintopp i dag, neglene lakker jeg i kveld mens jeg ser på TV med mannen. :) Ferieplanene er avslappede, håper på mye strand og bading for ungene, og lesing på solseng for mor! :D God sommer til alle og god ferie til dem som fortsatt har det! :)

.mette sa...

Ikke mye glam her, bortsett fra fersk, rosa shellac på føttene. Blå shorts, grå og hvit blomstret overdel, sølv Birkenstock og ugredd hår. Akkurat fortært hjemmelaget himmelsk fiskesuppe (gemalen) og nå er det beina opp og nesa i Kindlekrim på Knatten. God helg til alle både ferierende og arbeidende. Mette

IngSta sa...

Det er fredag og det har vore heile to nordiske sommardagar denne veka her vestpå. Det er stas det! I dag er vi tilbake til 16-18 graders overskya ver slik som har vore standarden siste månaden. Eg har sydd på min 50 år gamle symaskin, og begynner å få taket på den. Det er så kjekt å kunne sy egne ting av gamle tekstiler - eg koser meg. Det har blitt heimelaga hamburger i kveld og eg har lagt beina høgt og bytta ut symaskin med strikketøy. fin fredag!

Tina80 sa...

Sen rapport! Dagens antrekk var svart og hvitt, en klassikere som alltid funker. Utover det ikke mye glamour å rapportere, men det er da snart helg! I dag var jeg og mine kollegaer ute å spiste lunsj, så det var koselig med litt avveksling. Fortsatt noen uker igjen til ferie, da jeg pleier å ha sen ferie. Så ha noe å se frem til. Riktig god helg!

Populære innlegg