mandag, august 07, 2017

Fine ting på en mandag

Mandag! La oss se på ting å glede seg over helt i starten av uka:


Jordbær! Å kjøpe ei diger kasse, røre alt sammen og helle over på syltetøyglass, fryse ned, ta fram utover høsten og ha på brødskiva på mørke morgener. Trilleturer, særlig om formiddagen. Bokhyller. Det beste møbelet et hjem kan ha. Blomsterbuketter. Fra egen eller andres hager, fra veigrøfter, fra blomsterbutikken - spiller ingen rolle. En blomsterbukett lyser opp!
Kveldssol etter regnet. Lav augustsol som skinner rett på den klissvåte hekken utenfor kjøkkenvinduet. Eller som sniker seg inn gjennom døråpningen når man legger babyen om kvelden. 


5 kommentarer:

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Lurt å tenke på dei finre tinga!
Her er det siste ferieveke, som skal nytast heime. Eg skal sylte bringebær, legge reint sengetøy på sengene, drikke te og lese avis og kanskje kjem sola snart fram!?

Stine Arkeologine sa...

Fine, fine ting! :-)

Trude sa...

Deilige ting :-) Bokhyller altså. Så herlig å se. Er så fed up med alle minimalistiske bokløse hvite hjem. Svigerinna mi har gitt bort alle nesten bøkene sine for å få det ryddigere hjemme *klaske i panna*

Anglofilia sa...

Så enig, så enig mht bøker I hjemmet! Kan virkelig ikke skjønne at det går an å kvitte seg med bøker. Jeg vokter mine bøker og ymse bokhyller med den største nidkjærhet, og har absolutt ingen toleranse for innsigelser om kostnad og omfang!

Stupedama sa...

Fem fine ting fra meg (dog på en tirsdag):
Å få fikse bedd å så blomster med 4 åringen mens mormor passer lillesøster.

At lillesøster 2 dager på rad har tatt langlur så jeg har rukket å ha det hyggelig med storebror +støvsuget hele huset

At det er litt kaldere og ikke så mye sol. Fælt å skrive det kanskje men 17-18 grader å overskyet er mye mer babyvennlig vær. Ikke så lett når storebror bare vil ut i solen og lillesøster jo helse ikke skal være i solen:/

At høsten lurer litt rundt hjørnet, elsker høst !

At vi får ha sommerhuset som helge og sommerhus, dvs svigefar skal ikke leie det ut slik at vi kan få ha det :)

Populære innlegg