mandag, august 28, 2017

Fine ting på en mandag

God mandag! Som vi har gjort hver eneste mandag hele året - la oss se på noen fine ting:


Ei sommerhelg med varme og sol, med en søndag hvor jeg leste i timesvis. Herlig!Våre tre epletrær, hvorav nedfallsfrukt fra ett av dem nå er blitt til ni glass eplemos som vi skal kose oss med utover høsten. I kveld tror jeg forøvrig det blir eplekake!Avocado-toastKveldstrilleturer. I midten av juni trillet jeg ned til sjøen flere kvelder, satt der og leste og drakk te til sent på kveld mens babyen sov. Nå blir det mye tidligere mørkt! Men det er like fint å rusle ned dit allikevel. Koselig å sitte på benken med baby i pysjamas på fanget, før vi legger henne ned i vogna og pakker dyna rundt henne. Sjøluft og bølgeskvulp må være bra for søvnen!

Enda en fin ting: Å sitte ute i hagen etter at det er blitt mørkt. En varmelampe gjør susen! Vi liker godt å sitte ute på verandaen utover kvelden, med masse puter i den hjemmesnekrede sofaen, en kanne te, levende lys og gjerne en film. Forlenge sommerfølelsen!


Ha en fin mandag, alle sammen!

7 kommentarer:

Trude sa...

Takk for den fineste bloggen jeg vet. Det var hardt å begynne på jobb igjen i forrige uke etter en lang og deilig ferie, men jeg har kost meg med å lese bloggen din og tatt igjen det tapte. Synes ikke det er mange andre blogger som holder stand slik som din, kan ikke komme på en eneste en her i landet i alle fall (leser noen svenske da, der er det mye bra!). Glamourbibliotekaren svikter ikke. Glamourbibliotekaren gjør dagen bedre! Ha ha, si fra hvis du trenger en slogan, jeg er visst allerede i gang :-D Ha en fin mandag du også!

Kjersti sa...

God, ny uke til deg! Takk for at du minner om hvor viktig det er å glede seg over de små tingene i livet :-)

Ingunn sa...

Fine ting hver gang jeg er innom her :-) Takk for at du deler, det er til stor inspirasjon!

Maja sa...

Mm, eplekake! God idé. Stikker innom Gutta på haugen på vei hjem og kjøper noen utvalgte epler!

IngSta sa...

Epler! Her i huset blei det også ein uventa eplehaust. I hagen på hytta oppdaga eg plutseleg eit epletre som bar frukt for første gang. Ingen har nokon gong ensa dette treet, det blei planta for minst 15 år sidan. Drøyt 2 kg epler fekk vi i hus - nok til både eplekake og eplemos. Smakte godt til cottage cheese iallfall. Dei er altfor syrlege i smaken til å spise in naturell, men som bearbeida frukt blei det heilt topp. Gleder meg allerede til neste haust!

Ine sa...

Så lurt å trille tur ned til sjøen om kvelden med bok og te i veska! Og eplene ser så gode ut. Kjøpte med en kurv med norske epler fra butikken i dag, de både lukter og smaker så godt!

Glamourbibliotekaren sa...

Trude: Så fint å høre, tusen takk! Skal si fra når det er behov for bloggslagord her :D

Kjersti: God uke til deg også!

Ingunn: Så bra å kunne inspirere, tusen takk for at du gir tilbakemelding!

Maja: Høres ut som en god plan :)

IngSta: For en bonus!!

Ine: De aller beste!

Populære innlegg