fredag, august 04, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!

August allerede! Jammen flyr dagene avgårde. Derfor har jeg tenkt å ta det veldig med ro i helga, og bare henge i hagen eller her inne i stua. Jeg er midt i ei novellesamling av Johan Borgen med mye svaberg og sjø og sommerhus, sånt som er ekstra fint å lese om sommeren. (Samt fluer i nesen!)

Dagens antrekk er et blomstrete skjørt i hvitt og grønt med matchende topp, en liten dråpe Burberry Brit Red i nakken minner om bryllupsreise og Toscana, og vi får lunsjgjester i hagen. Jeg skal straks dekke på under morelltreet med flagrende duk og fine tekopper. 

Hva forgyller deres fredager, kjære lesere? Rapporter mottas med stor takk i kommentarfeltet! Ha en riktig god helg alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren


17 kommentarer:

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Har overlevd første uke på jobb - det var litt hardt å starte etter så lang ferie, så nå blir det deilig med helg igjen.
Antrekket er rimelig casual, men neglene er fersken/rosafargede (med glitter!), og på den ene langfingeren snor det seg en ny ring jeg fikk av en fin fyr :)
Duften er Coco Noir, måtte investere i en ny da jeg var innom taxfreen for en uke siden (Italia, altså. For et land!).
Planer for helgen: I ettermiddag blir det hyggelig middag med en venninne. I morgen skal jeg en tur til frisøren, og jeg håper jeg rekker å treffe den fine fyren litt også. Ellers blir det en rolig helg, jeg er litt sår i halsen, og tenkte å unngå at det blir verre. God helg til alle!

.mette sa...

Idag er jeg særs fornøyd! Smale mørk blå bukser, stripete hvit blå bluse (H&M: 198,-/75,-.) On hvite joggesko (1/2 pris av butikkpris fordi innkjøpet et gjort via arbeidsgiver). Arden Green bak ørene, Arden plum på leppene, cool bag/veske fra Aurland skofabrikk. Først kaffe m søster og så skal jeg passe barnebarn noen timer. Kan fredagen bli bedre? I kveld blir det hytta, hjemmelaget pizza, et glass rødvin og Cohen på øret og bok i hånda. Dette et hivens! Mette

Signe sa...

God fredag! Vide bukser, rød t-skjorte og store øreringer her, samt det nye albumet til Lana del Rey på repeat mens jeg jobber. Kanskje pizza og rødvin i kveld. Første helga etter sommerferien! Føles bra!

Julia sa...

Happy Friyay ønskes fra øyriket! Den britiske sommeren er akkurat like lite rapporteringsverdig som ca. alle klisjéer vil ha det til, godt mulig jeg har vært så sporadisk med å rapportere her, alle begynner å bli passe lei turisttrøkket her i bygda, men det er fredag, jeg har kaffe, bytter mellom Radiohead og de bedre av Arcade Fires nye låter, og har store planer om å bake i helgen (zucchinibrød og cookies). Dessuten så skal jeg høre Andras Schiff spille Das wohltemperierte Klavier i Sheldonian i morgen - godt investerte fem pund. Teller ned dagene til jeg drar på ferie til Kanada, og skal prøve å gjøre en veldig mye bedre innsats på phd-fronten inntil da. Mye hyggelig som venter, ikke like hyggelig med avhandling og sånt. Ingen glamoureffekter hittil, selv om jeg nettopp fikk et komplement for min "er det en pysjbukse eller veldig casual sommerbukse?" fra Hennes, hehe. Ønsker alle en riktig god helg!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har siste feriedag i dag, det kunne vært vemodig men heldigvis har vi en som fyller år i dag! Vi avslutter altså med flagget til topps og full feriestemning. I ovnen står en kake, i kjøleskapet ligger det nytrillede sjokoladekuler, jeg har kjole og knallrød neglelakk og føler meg sommerbrun og fin. Dørene til hagen står åpne og himmelen er full av tårnseilerne som har en slags babelsk dialog med måsene i nabolaget (masse lyd!). Det føles som at sommeren er på sitt fulleste akkurat nå. Gleder meg til familiebesøk, kakeselskap og tre dager til med fri!

Riktig god helg alle sammen! <3

(Det bildet av Audrey Hepburn har jeg ikke sett før, veldig fint og høysommeraktig!).

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som bader i sol og ganske mange varmegrader! Jeg sitter på kontoret og teller ned til det som har vært min belønning for å ha jobbet hele sommeren: ei langhelg lenger sør! Dagens glamour: Nydelig ankelsid rød kjole med noe mønstergreier på, lys cardigang og adidasjoggesko som er uformell chic og gode å gå i. Passer fint når man skal jobbe og reise etterpå. Nyvasket hår, Chanel på leppene og nytt undertøy (!) hjelper også på glamourfølelsen.

I helga skal jeg altså sørover og ha god tid med gode venner, noen av dem er vennskap som strekker seg tilbake til midten av 1990-tallet. Gleder meg. Selv om det er meldt regn der og godvær her. Hunden er parkert hos gode venner og i veska har jeg 'The Mirador' av Elisabeth Gille - ei særdeles fascinerende bok. Rapport følger kanskje når jeg har lest mer? God helg!

Anaruh sa...

I dag vartes jeg opp på Vestlandet hjemme hos mamma og pappa, og så langt i dag har det gått i te og strikking. Senere i dag skal vi i bursdagsselskap til en nevø som fyller fem, og ellers er helgen fri for andre planer enn å leke med tantebarn, gå en tur eller to i barndommens fotspor og kanskje en tur innom den lokale bruktbutikken. God helg!

Kammerpiken sa...

Har gjennomført første jobbuke etter ferien i fin stil - er helt ajour, og sitter og leser noen rapporter som jeg aldri får tid til ellers. Nå når vi har passert august, så siger sommeren inn over Vesterålen, og det ser ut som om det kan bli en strålende helg. Har derfor kjøpt en stor uteplante til å ha på trappa; - går nemlig ut fra at sommeren i hvert fall varer ut august. Skal jobbe noen timer, så bærer det rett hjem til pizza og veranda. Her må man utnytte de solstrålene som dukker opp! God helg!

Anonym sa...

Jeg skal på storbytur/jentetur! Det er første gang på tre år at jeg drar til en storby uten at det er i forbindelse med jobb eller med familien. Gleder meg til å besøke det britiske øyriket og innta afternoon tea, besøke en flott herregård og Waterstones bokhandel og kanskje shoppe litt, både bøker og andre ting. God helg!

Annette sa...

Endelig fredag!
Første arbeidsuke etter ferien, og det har vært litt tungt, men ganske gøy også. I dag kom jeg 07.15, og fikk gjort mye allerede før klokken 09.00. Kjempegod følelse gir det, og ekstra fint i og med at det er fredag. Jeg går (som vanlig) i sorte ballerinasko arvet av Frøken Desibel, supert når slikt kan brukes av andre (meg) når det ikke fungerte som forventet. Ellers har jeg sort- og hvitmønstret silkeskjorte kjøpt i København for et par år siden, og favorittbuksa fra Levis (høyt liv, smale bein).
Jeg skal feire glamorøs fredag og første arbeidsuke denne sommeren med buldring innendørs i ettermiddag, og litt god middag når jeg kommer hjem. Hurra :-)

God glamorøs fredag ønskes alle!

Anglofilia sa...

Nok en arbeidsuke snart til ende. Vi drukner snart her I Rogaland grunnet helt hysteriske mengder regn, selv til Vestlandet å være. Ikke moro. Skal man tro på media, har dette vært den kaldeste julimåneden siden 2000. Og det skal jo bli moro å se nedbørsfasiten til slutt.Nuvehl. Helga bringer egentlig ikke noe spesielt, det blir konsert I Stavanger I morgen ettermiddag, og søndag får vi besøk av en husgjest for en uke. Glamour er det lite av. Jeg har egentlig lyst å dra på ferie igjen når jeg leser om andres forestående planer! God helg til alle!

Oda sa...

Første glamorøs-fredagsrapport som Oslobuar! Etter fleire dagar med utpakking, blomsterplanting og nedvasking byrjar leilegheita vår endeleg å sjå ut som ein heim, og ein skikkeleg koseleg heim også, om eg får seie det sjølv ;-)
Eg har pynta meg i min fine, enkle svarte jumpsuit frå Moss Copenhagen og har mi corallraude lett-bohemske dressjakke til. Dagen blir brukt til å vere på internet (då eg enno ikkje har dette i leilegheita) på kafé for å gjere kontorarbeide. Fra kaféen har eg utsikt til ein Cutters, så eg håpar på å få ein frisørtime når eg er ferdig her. Ellers skal helga brukast til å oppdage litt denne nye heimbyen min (då er det bra med alle gode tips denne bloggen har gitt meg oppgjennom åra)- I kveld blir det mitt alle første middagsbesøk i leilegheita mi.

God helg, alle saman!

Glamourlegen sa...

Trøblete å få kommentert i permisjonen da min bebis ikke var spesielt glad i hverken vogn eller soving, men nu jävlar! Kort rapport fra nylig påbegynt nattevakt, glamour i dag er at vaktstart er rolig og at livet generelt er ganske godt (sånn bortsett fra på søvnfronten da). Vi har besteforeldrebarnevakt i morgen i tre timer og skal feire bryllupsdag på restaurant, blir helt utrolig fantastisk herlig. Da kliner jeg trolig til med både kjole og fine øredobber! Fin fredag og god helg alle :)

Kjersti sa...

Smetter innom for å lese og skrive rapport. Ikke fordi jeg er så travel, men soldatsønnen er hjemme på besøk så tida blir brukt sammen med ham. Og snart skal en stor kalkunfilet i ovnen, for mamma / mormor kommer på middag for å hilse på barnebarnet. Det bør bli hyggelig. Antrekket er avslappet, men sommerlig. Jammen lenge siden jeg har hatt behov for langbukse, det er deilig!

Ingrid sa...

Det er alltid så hyggelig å lese andres fredagsrapporter at det føles for galt å ikke bidra selv, så jeg hiver meg uti med en kommentarfeltdebut. Siden det fremdeles er litt tungt å stå opp tidlig etter ferien skorter det på ytre glamour, men helgen er i hvert fall full av hyggelige planer. For øyeblikket nyter jeg å være tidlig hjemme fra jobb og kjenne helgefreden senke seg i takt med at kaffelukten sprer seg i rommet. Senere blir det matlaging med gode venninner. God helg til alle!

IngSta sa...

Har akkurat kome heim etter et besøk på hytta. Der har det stort sett regna og då var det best å sitte inne. På denne hytta er det store mengder av slikt fint porselen av typen som blei vist fram i forrige post. Mykje Figgjo, Stavanger og Egersund. Det er veldig stas å kunne bruke det i kvardagen. Har ellers strevd mykje med å montere ei jakke eg har strikka - dette har gitt meg mange timars arbeid, og eg er fortsatt ikkje i i mål. Kanskje eg får meg lærdom for livet? Ganske straks skal eg på besøk til ei venninne som virkelig leverer på god mat og drikke. Gleder meg! Skal ta på meg fine klær og litt sminke. Neglene har fått et strøk blank neglelakk og kveldens parfyme blir Samsara. Fin fredag til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg