fredag, august 11, 2017

Glamorøs fredag


Woops, det er jo fredag! Beklager forsinkelsen! B-menneske-babyen var såvidt våken ved 8-tiden men sovna igjen, så da gjorde jeg også det. I dag skal vi henge i hagen, har vi tenkt! Været er deilig og i kjøleskapet står det kald iste, og aller først skal jeg ta med en brødskive og en kopp varm te ut for å lese avisa. Senere har vi planer om å ta en liten tur i skogen. 

Alle tre stiller i shorts i dag, og den yngste har Donald Duck-t-skjorte som jeg skulle ønske fantes i voksenstørrelse. 

Slike dager og følelser må vi lagre i kroppen og hente fram igjen når det er mørkt og kaldt om noen måneder!

Ha en fin fredag alle sammen! Rapporter er velkomne i kommentarfeltet!
21 kommentarer:

Kirsten sa...

God formiddag, jeg har kun rapport en gang tidligere, men det er egentlig tullete for jeg like å kikke innom for å se hva andre holder på med. Dagens luksus var å kunne sove til vekkerklokken ringte og spise en rolig frokost med min kjære, før han reiste på tur med venner for helgen. Ettåringen og hunden vår er på overnatting hos bestemor og koser seg der, i mellomtiden får mor og far litt fred og ro på morgenkvisten. Av glamoureffekter kan jeg rapportere om en fin flettet frisyre og et antrekk som får meg til å føle meg fin. Hjemmelaget iskaffe på vei til kontoret og planer om kvalitetstid med lille trollet mitt i helgen er begge ting som gjør at jeg føler meg glad og fornøyd. God helg!

Stupedama sa...

God glamorøs fredag! På vår lille øy skinner solen å vi har siste dag i sommerhuset. I morgen drar vi hjem til Gøteborg men skal heldigvis tilbake ganske så snart igjen. Dagen går med til å pusle og pakke litt. Blir grillmat til både lunsj og middag:)
4 åringen jobber for fullt ute, plankebiter som må flyter med hjelp av traktoren hans, det er en meget fornøyd gutt. Lillemor henger i bæreselen å ser på verden.

Om man ser til mitt ytre så er jeg nok ikke så glamorøs men har rene klær, er nydusjet og har smurt beina med bodylotion. Detter er å regne som en luksus når man har hatt to små hjemme i snart tre mnd.

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Jeg er passe sliten etter en uke med først et kveldsmøte og deretter Øya de to påfølgende kveldene - og jobb på dagtid... Er foreløpig på kontoret, men pakker straks sammen for å ha hjemmekontor resten av dagen.
Planer for helgen: alenetid! Festival er topp, men når man også er litt forkjølet så tar det på å sosialisere.
Antrekket er slett ikke noe å skrive hjem om, siden jeg i løpet av ti minutter var klar til gå på jobb i dag morges. Men neglene er i det minste nylakkerte, takk til Natur og Ungdom som tilbød økologisk neglelakk på Øya (Vipps dem gjerne litt penger på #66666, forresten. Fine ungdommer med viktig sak!). Duften er L'Occitanes Fleur Cherie.
I helgen blir det altså rolig. Litt rydding og vasking, litt jobb, mye avslapping. Besøk av en fin fyr. Film. Aviser. Alt som trengs :)
God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Oransjerød neglelakk og hvit bluse med en emaljenål etter farmor er dagens glamour her! Blusen har høy hals, så jeg har satt opp håret og føler meg helt edwardiansk her jeg sitter og skriver om svunne tider.. Bortsett fra at jeg har laptop, ikke fyllepenn. God stemning her på biblioteket, i alle fall! Riktig god fredag, alle sammen! :-)

Anonym sa...

Siste feriedag her etter gode dager i Provence og hjemme. Rydder i balkongkasser og krukker slik at jeg kan nyte fine farger og blomster en god stund til. Leser Den ulende mølleren av Arto Paasilinna (fant den i bokhylla på jobben hvor vi setter fra oss bøker vi vil gi bort, - fin og enkel ordning), en historie om en pussig skrue fra 50-tallets Finland som både fortjent og ufortjent kommer på kant med en del folk i lokalmiljøet og må rømme til skogs. Så langt er dagen høyst uglamorøs med svette joggeklær, men planen er hakket mer (ikke mye, det er tross alt ferie :-) glamour utover dagen, og fiskemiddag/hvitvin på balkongen i godt selskap etterhvert. God helg alle lesere av denne energigivende bloggen! :-)

Glamourlegen sa...

Først litt edder og galle: Jobbet dag og natt tre uker i strekk, rimelig gåen i hodet nå. Våkenfest i natt med minsta. Blæh.

Glamour og gullkant på tilværelsen: Jeg har verdens skjønneste unger. Lite trass og turbulens på morgenen, fin sykkeltur til barnehagen. Herlig vær. Fin ektemann <3 Grei dag på jobb. Frihelg. Snøresandaler, slitte jeans og gammel t-skjorte, føler meg veldig casual men ganske fin likevel. Is i (arbeids)lunsjen. Hyggelige kollegaer. Og nevnte jeg frihelg?!?!!

Glad fredag og god helg alle :)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en grå og lummer Bodøby! Her er det ytre glamour i form av rød kjole og sort cardigan, samt Chanel på leppene. Indre glamour: Å ha hatt besøk et par dager av ei venninne og hennes fire måneder gamle baby, og å skulle ha fri hele neste uke for å jobbe med byens suverent beste festival. Pluss gode familieinterne nyheter, det skal man ikke kimse av.

I kveld skal jeg på avslutninga av Nordland Musikkfestuke, som skjer nede i Bodøsjøen etter mønster fra Last night of the proms eller noe sånt. Er spent og har regntøy klart.

God helg!

Bliss sa...

God fredag :)
Jeg bakte kake i går som jeg tok med på jobb, sånn bare i anledning fredag og sol. Da blir alle så glade på jobb og man får en rimelig god følelse inni seg. Mer skal ikke til :)
Skal skifte til kjole når jeg kommer hjem fra jobb og nye litt deilig vær.
I morgen blir det date med en fin mann, gleder meg og gruer meg. Mon tro hva jeg skal ha på? Hva skal jeg servere? Skal vi rusle en tur før middag? Akk, så vanskelig og så fint.

Anglofilia sa...

Ja, det bikker mot helg og det er bra. Har hatt elektriker hjemme I flere timer I dag for å ordne med nye, meget glamorøse lamper, og flytting av de gamle. Det ene drar som kjent det andre med seg! Ulempen er at boring I betong produserer sabla mye støv I omtrent hele leiligheten. Så der har jeg et stykke arbeid å gjøre før helgefølelsen kan sige innover en. Antrekket er svært casual, og parfymen er deilige Histoire de Parfumes Ambre 114.God helg!

Anonym sa...

God fredag!
Første arbeidsuke etter 11 måneder med permisjon har vært nokså hard, men jeg begynner å venne meg til den nye hverdagen nå. Merker at det er lenge siden jeg har tenkt jobb-tanker! Babyen har det topp hjemme hos pappa, de koser seg ute i finværet mens jeg fryser inne på et kaldt kontor. Arbeidslivet byr dog på litt enkel hverdagsglamour, som feks te som drikkes før den blir kald, rene og pene klær hele dagen, samtaler som ikke blir avbrutt osv. jeg har også plukket frem parfymeflaskene igjen, de har fått stå ubrukte i et skap det siste året. Deilig å dufte parfyme i stedenfor å lukte av gulp og sur morsmelk. Helgen blir familieorientert; skogstur med baby og storebroren hans, litt rydding og mye duplobygging og høytlesning.

Annette sa...

Endelig fredag!
Her er det hardjobbing, og jeg er på besøk på Trondheimskontoret. Jeg har egentlig stortrivdes på jobb denne uka, fått gjort mye og i tillegg er det flere hyggelige kolleger som er kommet tilbake fra ferie. I dag blir det kort dag (planen er å gå kl. 15) og så innkjøp av dåpsgave til en liten en som jeg skal være fadder for. Deretter blir det fredagspizza og hjemmebrygg i kveld.
Av ytre glamorøse effekter kan nevnes mørk blå neglelakk og ingen sminke. Det sistnevnte er det mulig at ikke alle synes er glamorøst, men det tyder på en økt selvtillit hos meg og det er virkelig glamorøst.
Ha en flott fredag!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Siste feriedag. Stor tekanne til frukost. LNG gåtur med innlagt shopping til bringebærkake og til middag. Og ein svart kjole til meg! Vaska trapper og gangar, snart lage middag til heile familien, inn samla, eit sjelden tilfelle av famikiehelg!

Tigram sa...

På veg heim med fullstappa bil. I kropp og på netthinne ligg det fine fjellturar med vid utsikt. No vert det godt å kome heim og i morgon kallar fjorden. God helg!

Ingerid sa...

Hjemmekontor i dag, ikke min favoritt, men noen fordeler er: masse deilig kaffe med melk i ny diger kopp, å slippe å sykle til jobb etter fire dager med mye sykling, å tasse rundt i blå hjemmekjole og blå sandaler, å se ut på blomster som svaier i vinden. Tacofredag med familiens egen vri venter, og så en ganske rolig hjemme/vennehelg som passer for storebror som har vært på friluftsskole hele uken, lillesøster som har begynt på Aktivitetsskolen og er spent på å begynne på skolen, og oss voksne som har jobbet ganske intenst denne uken. Mens jeg skriver dette kommer jeg på at jeg har glemt å ta på meg parfyme. Så nå får jeg finne frem Terre de lumiere fra l'Occitane før jeg henger opp litt klær og lager krydderblanding til taco. God helg til alle!

Anni sa...

Jeg holder på å pusse opp badet. Det høres i utgangspunktet ikke veldig glamorøst ut, men dusjen skal byttes ut med badekar og det gleder jeg med til.
Ellers er planen grillmat til middag og norske jordbær til dessert.

Anaruh sa...

God fredag! Jeg tilbringer min i hengekøya med ny bok, og tidligere i dag gikk mannen min og jeg er lang tur mens våre store barn var hjemme alene. Rart og fint på samme tid. I kveld skal jeg se en Harry Potter-film sammen med tiåringen, og så må terrassen bevises et strøk til. Ikke det mest glamorøse å gjøre en fredagskveld, men det blir bra til slutt da.

Ellers har jeg sengetøy til tørk på snora, plommer fra hagen og en plan om å dra i skogen for å plukke blåbær i morgen. God helg!

Anaruh sa...

Beises, ikke bevises 😂

Ida sa...

Denne glamourøse fredagen har så langt vært preget av sterk vind (nesten høststorm-aktig), berging av ampler og andre utsatte blomster på verandaen, og tidvise solgløtt. Dagens outfit er gammelrosa Noa Noa-blondekjole, brunt belte og brune ballerinasko. Akkurat nå nyter jeg en deilig kopp med Blue of London, men om ikke lenge blir det kjøpesenterærend. På kjøkkenbordet står en bukett rosa Lisianthus, og kattepusen ligger ved siden av meg i sofaen å maler så søtt. I kveld er det kjærestetid med god mat og film. Og nå kjenner vi at helgefølelsen er i ferd med å komme over oss. Riktig god helg til alle fra oss i kattelivet ;)

.mette sa...

O glamour idag. Hjemmejobbing, plantet utenfor der jeg bor, hilst på barnebarn - nå hytteliv og snart nattata. Full glam i morgen, med gebursdsgsfeiring/familiefest. Ha en flott helg.Mette

IngSta sa...

I dag har her blitt safta rips til 12 flasker med saft. Fornøyd! Og ein tanke sliten då dette krever litt mykje av ein ikkje-optimalt fungerande kropp. Har lest ut ei krimbok av den lett forglemmelige sorten. Skal nå lese vidare i siste bok om trilogien om tempelriddaren Arn Magnusson. Ser fram mot ei fredeleg helg. Fin fredag til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg