onsdag, august 02, 2017

Sommerens varp så langt


Det fine med bilferier er at det er så enkelt å stoppe på bruktbutikker og loppemarkeder. Man har tid, og man har alltids plass i bilen til en tekopp til. I sommer har jeg funnet en del flotte ting! Og flere blir det forhåpentligvis - vi skal på noen små dagsturer i tiden framover. Jeg har trua! Her er det jeg har plukket med meg så langt:  Til min blåhvite porselenssamling (den absolutt mest sommerlige fargekombinasjonen!) fant jeg en nydelig liten dyptallerken fra Egersund, og en krukke med lokk som det står TE på. Det kunne like gjerne stått navnet mitt.En liten gul Sissel-fløtemugge fra Figgjo til små blomsterbuketter, og to tefat som er så fine å ha under blomsterpotter. Jeg er storforbruker av slike. Disse er fra Egersund og Stavangerflint. Et kult gryteunderlag i metall!Et Kockum-fat i lysegul emalje med grønne kanter. Helt prikkfritt. Liker så godt disse kjøkkentingene derfra, dørslag og tekanner og sånt. Enda en Egersund-dyptallerken, ei treskei, ei kakeform og en uteduk. Sistnevnte er jeg også - med våre tre hagebord - storforbruker av. Røde ruter er nok det aller fineste å ha der ute!Jeg synes mønsteret i den blå tallerkenen er så fint!


7 kommentarer:

Karen sa...

Fine ting, og kjempefin blogg! Denne skal jeg følge fremover :-) God sommer!

Kjersti sa...

Nydelige ting, jeg kunne godt eid alle selv!

Ingunn sa...

Så nydelige ting, du er så flink til å finne sånt, jeg finner nesten aldri noe selv. Kanskje jeg ikke går på riktige steder. Har du mye blå/hvitt porselen? Den teboksen var skikkelig fin. Ser gjerne flere bilder av det du har av blått og hvitt.

Anonym sa...

Du er så flink å finne frem til loppemarkeder og bruktbutikker! Skulle ønske det var mer slikt her hvor jeg bor. Ikke er jeg flink til å lete dem opp om jeg reiser heller. Veldig flotte gjenstander du har kjøpt, likte alt sammen.

Ingrid Grace

Anonym sa...

Herlig! Loppis er skikkelig sommer for meg :-) Stikker alltid innom alt jeg ser av bruktbutikker når jeg er hos bestemor i Hedmark :-)

Ida sa...

Oi så mange fine skatter du har funnet. Dessverre har det vært en håpløst dårlig loppis-sommer for meg. Men sånn er det med brukte ting. Det kommer alt an på hva som er tilgjengelig, og hva man er ute etter. Men jeg må innrømme at dere sørpå har så mange gode loppemarkeder at bare det i seg selv nesten er grunn nok til å flytte ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Karen: Takk, og velkommen hit!

Kjersti: Jeg er veldig fornøyd!

Ingunn: Jeg kan godt legge ut flere bilder av de blåhvite tingene en dag snart!

Ingrid Grace: Takk for det! Håper det dukker opp noe i nærheten av deg også!

Anonym: Ja, det er sommerlig!

Ida: Ja, det er mange bra steder her, men det blir dyrere og dyrere dessverre. Akkurat disse tingene kjøpte jeg dog et helt annet sted i landet :)

Populære innlegg