tirsdag, september 19, 2017

Finn stilen: September


Gnistrende høstfarger i september! En blå kjole fra Oasis med broderier på passer fint til sennepsgule strømper og komfortable Mary Janes fra Camper. Klassisk skinnveske fra Chloé, tekopp fra Roy Kirkham, en av mine høstyndlingsparfymer Etra, øreringer fra Isabel Marant, en lekker bringebærrød leppestift fra Bobbi Brown, solbriller fra Givenchy, røde epler. Og en raspberry beret! 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for at du gjorde meg oppmerksom på Etra kjære glamourbibliotekar! Jeg har akkurat skaffet meg en prøve av denne, og innser at den ligner mye på en gammel favoritt,nemlig Le Feu d`Issey fra Issey Miyake som gikk ut av produksjon for lenge siden.

Trude sa...

Flott kjole!

Ida sa...

Så lekkert og høstlig ;)

Maja sa...

Lekkert som vanlig! Nailed it!

Stine Arkeologine sa...

Ah, 40-tallet! Så fint! <3

Ingrid Grace sa...

Så koselig! Tusen takk for dette innlegget. Jeg elsker disse innleggene som er slik som dette. Velkommen hjem til Norge igjen. Ja nå står høsten for døren. Min absolutte favorittårstid. Gleder meg til høstens testunder og annen kos når det knitrer i ovnen og høststormene raser. Men jeg er jo ikke så flink å drikke te året rundt, men nå har jeg såvidt begynt på igjen. Skal kikke en gang til på innlegget, veldig mye flott på det bildet. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Interessant, den assosiasjonen har jeg aldri fått selv! Men sånt er svært subjektivt. Noen kjenner noe, andre kjenner noe helt annet. Jeg tenkte her om dagen at Etra minnet om en eller annen som jeg har "blitt kjent med" i senere tid, men nå husker jeg ikke hvilken, haha. Kanskje noe Parfumerie Generale.

Trude: Ja, den er så fin!

Ida: Det var det jeg prøvde på! :)

Maja: Takk for det!

Stine Arkeologine: Takk takk! Et fint tiår :)

Ingrid Grace: Så hyggelig, takk! Høsten er fin!

Mathilde Nicoline sa...

For en nydelig kjole!!

Populære innlegg