fredag, september 08, 2017

Glamorøs fredagGod morgen alle sammen! Håper dere har fine fredager så langt!

Her koker tevannet, og i dag blir det nok gode gamle Twinings Earl Grey! Vi skal snart ut på tur og leke/drikke te med venner, og jeg har sneket meg til en bitteliten dråpe Rose Poivrée (The Different Company) på det ene håndleddet. I postkassa lå en pakke jeg har bestilt fra butikken FREDAG som Mariell åpner i Lærdal i dag, og den skal jeg kaste meg over senere!

I dagene framover skal vi skvise det siste ut av sommeren!

Rapporter fra dere mottas som vanlig med stor takk. God fredag!


20 kommentarer:

Ina sa...

God glamorøs fredag!
Her går det i bihulebetennelse og pysj, men skal rydde og vaske litt etter hvert og kjøpe inn en pen fredagsbukett. I kveld er planen taco, film og tente lys sammen med min fine duo. Datteren min på 2 år elsker å hjelpe til på kjøkkenet, så mye mulig vi baker en eplekake.

Riktig god helg!

Stine sa...

God fredag!

Har fri på formiddagen i dag og fekk starte dagen sakte, sakte. Veldig deilig! Til lunsj skal eg treffe ei venninne eg ikkje har sett på lenge, og etter 12-forelesinga reiser eg heimover til kjærast, katt og hus. Det skal bli fint! Dagens glamoureffektar er perleøyredobbar, leppestift og ei nydeleg gul strikkekofte som eg fann på loppemarked førre helg. Og no skin sola!

Håper alle får ei nydeleg helg!

Kirsten sa...

God morgen, i dag er det vått og mørkt ute, men heldigvis har jeg ikke lang vei til jobb og jeg sitter trygt inne på kontoret med en kopp grønn te. Dagens glamoureffekt er min fine leppestift og de mørkeblå dressbuksene som sitter som et skudd. Ingen spesielle planer i kveld, men ukens tredje treningsøkt blir gjennomført i morgen tidlig og vi skal kikke etter en bæremeis til mini. Søndag er vi invitert på frokost hos gode venner som endelig er tilbake fra en lang ferie. God fredag og ha en fin helg, alle sammen.

Rannveig sa...

Gledelig glamorøs fredag! Startet dagen med å være takknemlig over at det ikke regnet, slik at jeg kunne sykle til jobb. Hadde en hyggelig morgen sammen med de to småjentene mine, selv om det ble litt forsinkelser. Det blir en travel helg, med middagsgjester i ettermiddag og bursdagsselskap på både lørdag og søndag. Det blir også litt handling i morgen. Nå som høsten har satt seg starter jobben med oppgradere garderoben til barna, med riktig tøy i riktige størrelser. Heldigvis synes jeg det stort sett er hyggelig å gå sammen med dem og handle klær.

Dagens glamoreffekter er statementøredobber med dusker (valgt ut av min eldste datter), rød leppestift og svart høyhalset genser i deilig kasjmir. Jeg kjøpte den i sommer da det fortsatt var for varmt til å bruke den, og har gledet meg til det ble på tide å ta den fram. I dag får den sin debut og gjør en god jobb med å være både varm og glamorøs. På neglene tester jeg en ny ting: to ulike, men matchende farger. Jeg gikk for plomme og en litt kald rødfarge. Synes det ble veldig fint og høstlig sammen!
Ønsker alle en flott helg. :)

namnam sa...

God glamorøs fredag! For første gang etter sommeren er jeg "bevisst fredagsglamorøs". Antrekket er stripete kjole, svarte sneakers og strømper. Har både parfyme, ørepynt og leppestift, samt at jeg tok en økt og stelte neglene mine i går kveld. Har ikke gjort det på en evighet, så det kjennes veldig fint. Etter en grå og dyster uke, skinner endelig sola, det er høst i lufta og hodepinen letter. Helgevasken er unnagjort og helga ligger blank og fin foran meg uten vidløftige planer. Skal treffe venner og gjøre bare fine ting, tror jeg.
Ønsker alle dere glamorøse mennesker en riktig god helg!

koristen sa...

Deilig med fredag! Antrekket er jeans og en flagrende, turkis skjorte med glitrende øredobber og armbånd. I likhet med namnam gjorde jeg en innsats for neglene for første gang på lenge i går, så de har fått både fasong og en nydelig, høstlig rødfarge.

Har ingen planer for helgen, annet enn å komme meg ut i skogen - også har jeg lyst til å lage fårikål, og kanskje plante litt lyng i balkongkassene. Dette ble veldig høstete ser jeg, men på en koselig måte :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Glamourlegen sa...

Nye Acne-jeans (noe trendy greier på salg - mitt første par fra merket fordi jeg 1. ikke er så glad i deres klassiske modell og 2. navnet er litt trøblete, hehe), bare ankler og gammel chunky genser med glitter innkjøpt tidlig i første svangerskap, føler meg litt ut-av-komfortsonen-fin. Spis is med peanøtter og nonstop til lunsj på jobb, noen ganger er det ekstra deilig å være voksen ;) Fri i helgen blir herlig, da alle fire er småhanglete og snørrete denne uken. Håper helgen innebærer stemmeseddel, trening, friskere unger, eplekake og kanskje litt søvn. Og bok, tenk hvis det hadde blitt litt voksenbok og ikke bare Jakob Martin Strid (anbefaler for øvrig den kjempestore pæra og mormors gebiss!)

God helg alle sammen!

Susie sa...

Hei alle sammen, og god helg :)
Jeg leste eplekake i kommentarfeltet, og deler en oppskrift på epledessert som ble laget i går: Stekeovn på 200 grader. Legg eplebiter utover en stekeplate som har bakepapir på seg. Ta en stor neve havregryn og fordel utover. Noen gode klatter smør. Og på toppen en del brunt sukker (2-3 ss kanskje). Stekes midt i ovnen til havregrynene har fått karamellfarge. Vi spiste med vaniljesaus til.
(Etter inspirasjon fra bakingen i et program om Rednecks som var på TV en kveld denne uka. Men de ville nok ikke puttet oppi havregryn:)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her har travelheten vært tidvis intens på formiddagen, men det gjør at fra nå og ut dagen er det roligere forhold, og jeg kan gå når det passer meg. Perfekt.

Den ytre glamouren består i fin kjole, negler i en slags hudfarget lakk fra Essie ('Spin the bottle' heter den), halsen dufter av Romance fra Ralph Lauren og jeg har leppestift fra Chanel - helt som normalt, med andre ord. Innvendig er det glamorøst å endelig skulle ha et par niåringer på besøk i helga igjen; vi skal både på Norsk Luftfartsmuseum og på bytur i morgen, tenker jeg. Min selvoppnevnte hundepasser lånte med seg huskyen på tur i går ettermiddag, så da fikk jeg gjort masse husarbeid + bakt brød, med den følge at jeg slipper å gjøre noe som helst når gutta kommer i ettermiddag, og hjemme er det rent og pent og ryddig. Og så har vi sabla godt brød til frokost og kvelds!

Helga skal brukes sammen med ungene og med det de måtte ha lyst til, og når de leker med lego, har jeg ambisjoner om å lese ferdig Elisabeth Gille sin bor om mora Irene Nemirovsky (The Mirador) mens jeg drikker te og nyter stemninga, rett og slett. God helg!

Anonym sa...

God fredag!

Har fri i dag, og begynte med å lese tre fine bøker av Lisa Aisato. Bare bildene er verdt kjøpet! Nå skal jeg hunden på tur i skogen.Antrekket er jeans og fleecejakke, særdeles lite glamourøst. Men med rosa gummistøvler blir det ganske humoristisk!

Få planer for helgen, det blir strikkekeveld med en god venninne, og flere turer med hunden. Ellers blir det flere dype samtaler med min lille venn som jeg har i magen,som også fungerer som alibi for å kjøpe vakre barnebøker til.

God helg alle sammen!

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg hadde en superglamorøs torsdag i går, for da feiret jeg nemlig bursdag! Gikk tidlig fra jobb, spiste lunsj og drakk bobler med en fin fyr, og fulgte opp med hjemmelaget pizza til middag, før det hele ble avsluttet med Book of Mormons på Det norske teatret (anbefaler den forestillingen!). Så i dag er jeg litt trøtt, men veldig fornøyd, og satser på at følelsen varer ut helgen.
Antrekket er casual med jeans og sort genser, neglene gullfargede og duften Coco Noir.
Planer for helgen er den vanlige kombinasjonen av jobb, klesvask, aviser og bok, og ny te innkjøpt i London forrige helg. Og kakerester fra bursdagen :)
Søndag skal jeg rusle til Gamlebyen skole for å avlegge min stemme i årets viktigste begivenhet. Håper alle bruker stemmeretten, og håper også at flest mulig bruker den til å stemme for fellesskap, miljø og toleranse.
God helg, og godt valg!

Anonym sa...

Freadgens glamour er å kjøre en tilhenger med rask på fyllinga. Vi flytta for et år siden,og nå var det på tide å rydde i kassene på loftet. Noe blir solgt,andre ting gitt bort, og noe går til de evige jaktmarker.
Senere blir det kjærestetid,kanskje fyre i bålpanna i hagen og høre ugla som bor i furutrærne bak huset tute til oss. Antrekket er casual med jeans og topp.Duften er fenomenal: Coromandel fra Chanel.

.mette sa...

Fredag! Morgenkaffe m kanelgiffel. Deretter frokost og på med arbeidstøy. Ryddet inn noen møbler for vinteren (må gjøre det før vi reiser til varmere strøk), vasket klær og ryddet i skuffer/skap = alltid noe til Fretex. Nå har jeg dusjet, tatt på sort t-skjorte, sorte yogabukser og gjort klar for å gi massasje på gemalen. Har gått på kurs hos Axelson og må jo praktisere. Han er utomhus og bygger miljøstasjon så han blir nok både overrasket og fornøyd når han kommer inn. Ellers idag skal lese, lage middag og ellers bare kose meg. Greit med en litt rolig dag innimellom. Masse planer i helgen, både litt jobb og dronning Sonjas kunsthall, lunsj m venninne og mye mer. Og takk for eplekake/dessert tips. Den skal prøves. God helg til store og små. Mette

Synne sa...

God fredag! Her består antrekket av rutete vintagekjole, knestrømper og rødlilla leppestift. Jeg sitter på hjemmekontoret og har nettopp drukket dagens andre kaffekopp - sårt tiltrengt for tida, ettersom en flytteprosess er i gang, slik at tankene konstant kretser om pakking og poser og esker og bobleplast. Gleder meg til vi er tilbake i Oslo og kan sove første natt der igjen, etter planen på søndag. Det kommer til å føles veldig glamorøst å komme hjem til Tigerstaden etter et år med oppussing i Lillestrøm, hoho!
Riktig god helg til alle!

Trofast leser sa...

Ytre glamour: skjørt, favorittsmykke, oppsatt hår. (Mindre glamourøst: blå ringer under øynene og rennende nese...)

Nærmer seg fredagskaffe på jobb, så en ørliten arbeidsøkt før jeg løper hjem til familien. Blir filmkveld med 3 -åringen (eller filmettermiddag, han legger seg kl 19..)mens babyen leker på gulvet og koser med oss, det er en hyggelig fredagstradisjon familien har innført: film og popcorn rett etter jobb/ barnehage på fredager. Vi velger også en middag som ikke nødvendigvis må inntas ved spisebord og med bestikk, for av og til rekker vi så vidt filmen før det er bade- og leggetid for de små. 3-åringen eeeeelsker familiefilmkveld, og babyen (som snart er 1 år) liker å kose/ leke med oss som sitter på teppe foran tv'n. Snart begynner han kanskje å følge litt med på filmene også?

Ellers blir det mye skog/ tur/ utelek samt familiekos i helgen. Blir deilig, er uvant å være borte fra barna hele dagen (de er hhv. i barnehage og hjemme med pappa, og har det helt topp).

God helg til alle!

Anonym sa...

Startet dagen med en god shot med rødbet, ingefær, sitron og appelsin. Ikke bare fordi jeg håper og tror det gir meg en energisk start på dagen, men også fordi jeg håper det tar knekken på en gryende sår hals. Tror det funket relativt bra for dagen har vært fin! Dior på neglene, nyfarvet hår, Gipsy water i nakken og nye, svarte jeans satte glamourstemningen. Helgens planer er få. En rolig kveld på sofaen med god mat i kveld og så gleder jeg meg til koselig kveld hos venninne i morgen. Innimellom skal klær vaskes og båt settes på land. Håper også på at solen viser seg etter en ule med gråvær. God helg til dere alle!

Ingrid sa...

Har satt et par høye hæler på jobben ens ærend for å kunne markere glamorøs fredag selv de dagene det går litt i raskeste laget om morgenen. Stas! Nå er jeg klar for avslappet helg som inneholder hjemmelaget pizza, tur med ei god venninne og muligens et eller annet med kantareller hvis det fremdeles er å oppdrive. God helg til alle!

Ida sa...

Hei glamorøs fredag! I dag har det vært klesvask, kjøkkentjeneste, vanning av verandablomster, rydding og ellers huslige sysler som har preget dagen. Hårsveisen er alle veier, sminken fraværende og antrekket... Ja vi nevner ikke det. Ordentlig glamorøst, ikke sant? ^_^ Men nå i kveldingen er samtlige telysholdere og lysestaker tent, kattepusen sover på lammeskinnet sitt, og jeg har landet i sofaen med en kopp nytrukket Earl Grey med ferskensmak. Musikken som klinger i bakgrunnen en Trine Strands nye plate Nord, som hadde plateslipp i dag. Den må dere sjekke ut. Den er så fin! Kjæresten er sendt til Oslo, så resten av helga skal brukes til å sy masse, bake lavkarbobiscotti, dra på loppemarked, og hvis jeg får tid, kanskje en liten blåbærtur. Godt vær skal det iallefall være, og vi i kattelivet tar som vanlig alt i et rolig og behagelig tempo. Riktig god helg alle sammen!

Anaruh sa...

God fredagskveld fra København! Denne fredagen har jeg drukket kjempegod Formosa Oolong i tesalongen til Perch's, og sjelden har det vært så deilig å snike seg inn fra regnvær og alt folkemylderet der ute for noen rolige timer i valremomgivelser.

Planene for resten av oppholdet er nokså løse, men vi har snakket om botanisk hage og har reservasjon til å spise deilig indisk. Dessuten har vi badekar på hotellet, så i morgen kveld er jeg nok å finne der.

Ha en fortsatt fin helg!

Stine Arkeologine sa...

Forsinket rapport herfra: Har malt og innredet kontor til meg selv de siste dagene, så fredagsglamouren var pauser med eplemost ute i sola og laang dusj, hårkur og god bok om kvelden. (Nå er det ferdig, mitt eget kontor der jeg skal skrive mine egne bøker framover. Lykke!).

Populære innlegg