fredag, november 10, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Eller formiddag er det kanskje blitt, vi har somlemorgen her i dag vi tre. Men fredag er det i alle fall, hurra! Sola skinner foreløpig, så vi tenker oss på en rolig rusletur når babyen skal sove formiddagsblunden sin. Gå langs de samme veiene som vi gikk hver dag i sommer, se hvor endret naturen er. Ikke være like fristet til å hoppe i sjøen nå som da... 

Blå bluse med fugler på, en biiiitteliten dæsj Serge Lutens Chergui, bryllupsgavediamanter i ørene, og store planer om å fyre i ovnen og få noen lesestunder der innimellom. Kanskje en film i kveld. Dessuten fikk jeg akkurat et magasin i posten + en pakke med noen cder jeg har bestilt, så da har vi soundtrack for dagen!

Det virker som om helga blir i samme stil, ikke særlig planer med unntak av gjester på søndag, så det er rikelig med tid til å henge på lekeplassen og biblioteket og slike morsomme steder. 

Ha en fin fredag alle sammen! Hjertelig velkommen med rapportene deres!

mvh
Glamourbibliotekaren

16 kommentarer:

Anonym sa...

Glamour: En kopp varm sjokolade fra automaten på jobb en hustrig dag. I helgen skal jeg prøve å få sett Alias Grace, den nye Margaret Atwood serien på Netflix. Og så skal jeg bruke min nye fine lette kamuflasje veske fra Guess, kjøpt i går. Dessuten vaske og rydde leilighet så det ikke blir så mye å gjøre på en gang til besøk kommer om 2 uker. Ellers bare slappe av og pynte litt (jeg begynner tidlig å pynte til jul, det synes jeg er koselig og så rydder jeg bort alt 1. nyttårsdag). I år skal jeg forresten ikke ha så mye pynt. God helg!

Kjersti sa...

God formiddag! Så deilig det ser ut å kose seg foran et sprakende peisbål! Her fyres det daglig i vedovnen, det gir jo litt av den samme følelsen. En fin helg står for døren, med Film fra sør-festivalen som hovedingrediens. Først litt huslig innsats i dag, så kan helgekosen begynne :-)

S sa...

Fin fredag!
Dagens glamour er nyvasket hår, få møter og litt tid til andre oppgaver. I tillegg kan jeg nyte årets siste solstråler på hvite fjell og jaggu er det ikke strimer av blå himmel også. Gleder meg over at formen fortsatt er stabil og "ikke så verst" - etter måneder og år med dårlig form og lite energi er det så deilig å kjenne at kroppen virker igjen.

Planene for helga er å få gjort noen innkjøp med familien (vi har en ferie i vente). Ellers er det få planer, noe som passer meg helt utmerket. Men jeg skal bruke tid på å strikke, se serier, lese, gå tur med hunden, spise god mat og bake kake til far til søndag. Og siden jeg liker å bare være sammen med den familien jeg selv har skapt, så er det å ha tid sammen noe jeg setter pris på.

Ønsker alle ei fin-fin novemberhelg!

S

Elisabeth sa...

Dagens glamour er å ha hjemmekontor - i stua til broren min! Er på helgevisitt og sitter nå i stua hans (deres!) og jobber iført sort og hvit kjole, sort cardigan og sorte strømper. Vertskapet er ute på egne jobber, jeg nyter ei stue med utsikt over nydelig trønderlandskap. I øst er det sol og gyllent, i sør er det grått og regn. Jeg har Romance på halsen og Chanel på leppene, selv når jeg er alene. For glamouren er for meg, mer enn alle andre. Nå skal jeg lage en kopp te før jeg jobber videre.

God helg!

Anonym sa...

I dag er jeg litt sliten etter en lang uke og en hyggelig kulturell opplevelse i går kveld. Jeg har både halskjede og armbånd, det er jo semi-glamorøst. I helgen skal jeg på hyttetur, og det gleder jeg meg til, det er en stund siden siste. Der skal det bli fyr både på vedovn og peis. Jeg tar med en god bok, Berge av Kjærstad, og noen nye blader (i bladene er det full jul, litt tidlig, men jeg er klar!). God helg!

Stine Arkeologine sa...

Jeg drikker solbærte og ser ut på høstskogen fra kontorvinduet mitt. Her er det rett og slett bare november og ingen jul i sikte ennå, heldigvis. Vil ha noe å glede meg til, lenge! Har oppsatt hår, gammelrosa neglelakk og dåpssølvarmbåndet mitt på i anledning fredagen. I helga skal jeg plante de aller siste løkene (litt sent ute men det har gått bra før!), ut og spise og ut på tur.

(Jeg trodde av en eller annen grunn at det var fredag store deler av dagen i går, og tyvstartet med kake i lunsjen og kommenterte til naboen at "ja, det er godt det er fredag!". Litt skuffa da jeg forsto at det bare var torsdag, men jeg har i alle fall tatt ut maksimalt med fredagsstemning denne uka!)

Riktig god helg alle sammen! :-)

Anaruh sa...

Denne uken har jeg hatt hjemmekontor tre av fem dager, og det å slippe å bruke tid på å reise inn til kontoret gjør hverdagene mine mye roligere og samværet med kolleger ekstra hyggelig når jeg først er der. Men i dag er jeg hjemme, og har en kanne full av te, NRK klassisk på radioen og spontaninnkjøpte roser fra i går ved min side. Som vanlig når jeg har hjemmekontor er antrekket litt slapt, men det er viktigere med komfort og varme (bor i et gammelt og gulvkaldt hus) viktigere enn glamour. Dessuten har jeg planer om å skifte på senger og få unna litt husarbeid etter jobbing, så da er det ok å ikke være iført finstasen.

I morgen går ferden til Sørlandet for å feire min svigermormor som fyller 90, så da blir det kaffe og kaker på gammelt porselen og roadtrip-stemning i bilen. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Dagen startet med minus 2 grader og en busstur i soloppgang på vei til jobb i dag. Nå er ikke sola så dominerende ute lenger, men opphold er det i det minste. En helg fullstendig blottet for planer. Og det skal bli godt. Fyr i peisen og Alias Grace på TVen er eneste planer. Jeg så de to første episodene i går. Lovende.
Fin fredag!

HildeSofie sa...

Denne uken har rast av gårde, og plutselig var det langt på dag på en fredag - hurra!
Det har gått i ett på kontoret så langt, men på den hyggelige måten, ikke den slitsomme, og det er fint.
Antrekket er passe fredagsfint, jeans og sort genser med blondedetaljer, sølv rundt håndleddet og på neglene, og Coco Noir på halsen.
I kveld blir det hjemmekveld, Alias Grace står på planen her også, men må runde Madame Secretary først. Imorgen blir det tur til et lite badehus på Nesodden, for mat og vin med hyggelige folk. Men tviler på det blir bading denne gangen :)
Søndag blir rolig, med aviser og te, jeg må lade opp til en hektisk uke. Og så håper jeg at den fine fyren kommer innom en tur, da.
God helg til alle!

Anonym sa...

Dagen startet med kakao og P7 Klem på radioen, nå spiller de bare julemusikk, og det var koselig å våkne til. Holder ikke ut så lenge med reklame og sånn, men en stund i hvert fall. Her i Bergen har det snødd i dag (ok, sluddet i det minste) og jeg sitter inne med strikketøy og ulljakke. Roser jeg kjøpte i går har fått komme inn i varmen. Helgens planer er å begynne på de julegavene som skal lages, bake rundstykker og komme à jour med husarbeidet etter en intens arbeidsuke. Gidder ikke så mye ytre glamour når jeg surrer hjemme, men tar glamouren på jobb, der trengs den for min del. God helg til alle i Glamourfamilien!
Ida i Bergen

Anonym sa...

Fredagens glamour er å feire mannens fødselsdag med deilig middag og kake. Det er verdens verste novembervær med regn/snø/sludd og vind,så turen ut blir nok utsatt til i morgen.Dagens deilige parfyme er Icon fra Lush,den lukter kanel og kongerøkelse,helt nydelig nå i disse før-adventstider.

Anonym sa...

Hurra - helg. Det knitrer i ovnen, det plasker utendørs, men hvem bryr seg? Strikketøy og bok innen rekkevidde. Om litt blir det pizza, gullrekka og total sløving! God helg. Mette

Beady sa...

En god natts søvn, et langt bad med hårkur. Fyr i peisen. Røde lepper fra koreansk sak som varer hele dagen (og til godt etter frokost neste dag). Efva Attling i ørene og kashmir fra topp til tå. Tidal serverer ikke mindre enn to nye plater fra Hideyki Hashimoto, de kommer til å gå hele helga.


Dagens tips: nå kan man faktisk spise Breakfast at Tiffany’s: https://m.huffpost.com/us/entry/us_5a055beae4b05673aa58931a?ncid=inblnkushpmg00000009

Bliss sa...

Flette og krøller i håret i dag gir fredagsstemning. Setter snuta mot en kollega i kveld for middag og strikking. Skal slappe av på lørdag, bli frisk fra en forkjølelse jeg har hatt alt for lenge og på søndag skal jeg i dåp. Håper på å få klemt litt på dåpsbarnet, hun er bare så søt og god. Fuglene har begynt å komme på meisebollene jeg har hengt ut og jeg koser meg med å lage mat med de småttisene utenfor vinduet :)
God helg!

Stupedama sa...

God fredag! En sen rapport fra Gbg i dag. Vi har hele klanen samlet etter at største mann er tilbake etter "mamma uke". Helgen skal fylles med familieselskap, krypetrening for lillemor, 4 åringen skal se en bamse forestilling med en kompis (det blir alt for fort store) og 12 åringen har en masse fotballkamper. Dvs hektisk men hyggelig helg. Glamor i disse småbarnstider er når (om) man får gå på toalettet alene😂

Ingerid sa...

Herlig med fri etter travel uke på jobb i utlandet. Helgen blir interessant med teater- og museumsbesøk her i verdensmetropolen. Ukens glamorøse begivenhet var en skikkelig manikyr avsluttet med aubergine-farget neglelakk. Ser frem til å gå tur på bulevarder og i parker i helgen! Og helt sikkert et og annet kafébesøk med te og verdens beste bakervarer. God helg til alle!

Populære innlegg