søndag, januar 21, 2018

Finn stilen: Januar

Januar-stilen er min egen, helt og holdent. Akkurat sånn går jeg kledd nå for tiden: Tweedkåpe, rosa alpelue, plommefarget skjerf, hjemmestrikkede votter, Elsa Peretti-øredobbene mine fra Tiffany's, varmrosa leppestift fra Chanel, mørkerød cashmerecardigan fra Monoprix, svart cordskjørt, Mûre et Musc Éxtreme fra L'Artisan, og rosa tulipaner i mengder. På bordet hjemme vel å merke, jeg bærer dem ikke med meg rundt! Haha!

8 kommentarer:

Kathrine sa...

Så stilig du går kledd :-) og så rart det er med dufter, jeg har alltid tenkt på Mure et Musc som en sommerduft! Kanskje fordi jeg brukte den en sommer for noen år siden, men har aldri tenkt over at den kan passe om vinteren. Ha en deilig søndag!

Anonym sa...

God søndag med eller uten tulipaner 💐Mette

Maja sa...

Fint, liker stilen!

Joy sa...

Elsker antrekket :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Kathrine: Takk for det! Liker varme rosafarger, og særlig om vinteren! Mûre et Musc er vinterduft for meg fordi jeg kjøpte den en gang i januar i New York. Jeg har det med å knytte parfymer til handletidspunktet! (Det er faktisk akkurat ti år siden, tror jeg må ta en liten mimring om den turen her i bloggen en dag)

Mette: God søndag til deg også!

Maja: Tusen takk!

Joy: Tusen takk!

Anette sa...

Fin stil :-)

Stine Arkeologine sa...

Så fint! Det er jo min gamle studentstil jo! Ingen grunn til å slutte med den. :-) (Det har jeg ikke gjort heller, stilen går visst i en slags syklus der den alltid har med seg, og kommer tilbake igjen til, noen grunnleggende trekk som bare føles som meg selv uavhengig av mote!).

koristen sa...

Så fint! Jeg har lyst på en alpelue, hvor finner man det nå?

Populære innlegg