lørdag, januar 20, 2018

I mitt baderomsskap akkurat nå

Karianne lurte forleden på om jeg kunne skrive om hvilke produkter jeg bruker. Det kan jeg! Jeg har skrevet mye om favoritter og sånt tidligere, og de tingene jeg bruker akkurat nå er absolutt slike jeg kjøper om og om igjen - selv om jeg også liker å teste ut litt andre ting, så 100% trofast er jeg ikke. Hår: 
Jeg er glad i kokosproduktene til Urtekram - shampoo og balsam. Disse kjøper jeg i helsekostbutikken. Tror enkelte matbutikker har dem også. Økologisk, ikke testet på dyr.
Stylingprodukter er litt ymse, jeg bruker en krem fra Desert Essence som jeg kjøpte på en helsekostforretning i New York for et par år siden (drøy!) som også kan kjøpes hos iHerbEllers bruker jeg en økologisk hårspray fra Logona som jeg kjøpte hos frisøren min for fryktelig lenge siden, og en saltvannsspray fra John Masters som jeg også kjøpte hos henne. Og en pomade fra EcoKid. Wellness-produktene til Giovanni kommer jeg alltid tilbake til. Før hadde de Giovanni hos min lokale helsekostbutikk, men nå har de slutta å selge dem så da må jeg bestille fra iHerb.
Ansikt: 
Dag- og nattkremene jeg bruker akkurat nå (og for det meste ellers) er fra Nuxe. Det merket finnes på enkelte apotek, nettbutikker og parfymerier her i Norge, men jeg pleier gjerne å hamstre i Frankrike for der er utvalget større. Jeg bruker også en olje fra Ooh! (oils of heaven) som jeg har kjøpt hos LoveLula. Arganoljen og nypeoljen (som jeg har skrevet om en del før) pleier jeg ofte å ha i skapet, akkurat nå er jeg tom for dem. Ellers er jeg veldig glad i slike lette lotions som kan brukes både dag og natt, som denne fra Earth Science jeg alltid kommer tilbake til hos iHerb. Denne fra Organic Fiji pleier jeg også å ha ganske ofte. Hva renseprodukter angår er jeg tilhenger av å gjøre det enklest mulig, og denne rensegeléen fra Emma S passer meg bra. Ellers har jeg som regel et eller annet fra de franske merkene som selges på apoteket. Elsker å teste ut de forskjellige produktene til La Roche-Posay!    
Kropp: 
Jeg kjøper alltid dusjsåper med vinterduft omkring juletider, som den jeg har nå - Philosophy Candy Cane. Den dufter mint! Minner om snø og kalde dager, og selvfølgelig julegodteri. Den er så vanvittig drøy. Jeg kommer til å ha den helt til neste jul! Bodylotions er jeg nøye på nå når det er vinter og huden blir litt ekstra tørr, og Kiss My Face sin Tropical Coconut lotion dufter veldig mildt og bittelitt sommerlig og er lett nok til å ikke være plagsom. Ikke klissete. Den har jeg hatt stående på nattbordet mitt i flere år (ikke samme flaske, haha), og trenger snart en ny. Jeg har også en fra La Roche-Posay som er veldig god. Så vet dere jo godt at jeg er nærmest besatt av Mountain Ocean sin Skin Trip Moisturizer. Har ingen anelse om hvor mange flasker jeg har brukt av den oppgjennom årene! Bodylotion er jeg storforbruker av, og disse tre typene må jeg alltid ha i hus. 

Det tror jeg dekker det jeg bruker ofte - ellers har jeg noen skrubbekremer og masker og sånt, men bruker dem svært sjeldent. (Om sommeren bruker jeg mye mer av denslags, skrubber og oljer og sånt.) Håper dette kunne gi litt inspirasjon, Karianne!

(Innlegget er ikke sponset av noen som helst. IHerb-fordelsprogrammet kan benyttes av alle som handler der, og jeg ville aldri noensinne ha anbefalt produkter jeg ikke likte å bruke selv)

2 kommentarer:

Joy sa...

Så fint å lese om dine favoritter - kjekt med tips til gode og trygge produkter!

Glamourbibliotekaren sa...

:) Takk for det!

Populære innlegg