fredag, februar 09, 2018

Glamorøs fredag


God morgen, det er fredag igjen, hurra! Her er det som vanlig varm te, P2 og fornøyd baby - hun er blitt så glad i bøker; plukker med seg noen utvalgte og kommer krabbende og vil sitte i fanget mens vi leser. (Dere kan jo bare tenke dere hvor glad jeg er for akkurat det!)

I formiddag skal jeg kjøpe blomster og ta en tur på biblioteket med gjengen min, har jeg tenkt! Andre planer har vi ikke, og det kjennes bra. (Også blir det en semla til lunsj!) 

I morgen er vi invitert hjem til venner, og søndag står foreløpig åpen. Og i forbindelse med at det er morsdag, oppfordrer jeg herved sterkt til å støtte morsdagsaksjonene til Redd Barna og Unicef. Jeg tror de aller aller fleste mødre vil sette pris på at gaven heller blir gitt til de mødre og barn som trenger det aller mest. 

Ha en fin fredag alle sammen! Alle er hjertelig velkomne til å legge igjen sin fredagsrapport i kommentarfeltet. Det er så morsomt at det er flere av dere som har begynt å kommentere etter å ha lest i mange år! 

mvh
Glamourbibliotekaren

20 kommentarer:

Anonym sa...

En litt senere buss til jobb i dag var luksus. Så fikk jeg tid til å ta av sengetøy og ta på meg mine fine lyseblå glitrende Cecilie Melli Fan ørepynt. Og det nydelige arbåndet til. Og duft ble Emma S. - New York. Byen jeg drømmer om å reise til en gang. Helga skal brukes til å lese, høre på radio og musikk, kanskje en film (eller to) på kino. Kort sagt. Perfekt! God helg!

CAMILLA sa...

God morgen! Har lest siden "tidenes morgen", men har sjelden kommentert. I dag er det rolig - har vært influensasyk hele uka, og kunne sikkert ha gått på jobb i dag, men tar det heller rolig med hjemmekontor. Sola skinner på fjelltoppene og i løpet av formiddagen tror jeg den også vil skinne her jeg sitter. Da skal jeg ta meg den luksusen og gå en tur ut.

Mamma kjøpte tulipaner til meg i går, så heldige meg har allerede helgefølelsen i boks. Ha en fortryllende dag, alle sammen!

Anonym sa...

Fredagen og helga er som alltid kjærkommen. Ingen store planer for helga, men det blir garantert fyring i peisen, sofasløving med en god serie eller to, sniffing på nyinnkjøpte tulipaner, spising av god mat og kosing med dem som vil i familien. Tenåringssønner er ikke så gira på det... Men på søndag kommer de ikke unna! Da er det nemlig morsdag. Det blir koselig. Fin fredag!

Anonym sa...

Endelig fredag! Første del av dagen tilbringes på jobb. I dag har elevene mine begynt å skrive kåseri, - gleder meg til å lese! Senere skal jeg hente barn i barnehage, spise middag på kafè, før vi har møte med arkitekten som skal tegne huset vi snart skal bygge. Siden skal jeg komme hjem til nyvasket hus og plassere noen tulipaner litt her og der. Snart er det vår! God helg til glamourbibliotekaren og alle dere andre!

Maje sa...

Etter en veldig hektisk uke blir det fint med litt helg. En veldig forkjølet liten dame hjemme må nok få bestemme helgens tempo og gjøremål, men håper på en gulvvask (eller snarere resultatet av den) og en bukett tulipaner. Kanskje blir det en liten bytur for mor også? Vi får se. Ønsker dere alle en herlig vinterhelg!

koristen sa...

Fredag igjen! Ytre glamour er det dårlig med siden jeg regner med å gjøre noe sjauearbeid på jobb i dag. Da blir det jeans og verdens eldste svarte genser, piffet opp med fine hjerteøredobber.

Lønningsdag er det også i dag, og det har jeg tenkt å feire med å kjøpe et par vårlige puter til sofaen jeg kjøpte før jul. Tulipaner blir det nok også!

I helgen blir det OL, husarbeid, strikking og lesing. Været så ikke så lovende ut, men innekos går helt fint!

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse :-)

HildeSofie sa...

God fredag!
Foreløpig er det hektisk på glamour-aktivist-kontoret, kampanjetid er slitsomt, men også morsomt :)
I dag blir det vafler på kontorfellesskapet, jeg kjøpte nemlig vaffeljern til oss i forgårs, og de yngste på kontoret (som maste mest om vaffeljern) har tatt på seg å fikse første runde.
Antrekket er casual, men nytt, og det er jo alltid en glamorøs følelse i seg selv. Duften er Vanille Noir fra Yves Rocher. Og jeg har ny, rød, jobbsekk! Endelig er det slutt på å slite ut skulderen med en veske som er tung av laptop, notatbok og ymse annet.
Planer for helgen: I ettermiddag blir det vasking av leilighet, det er sårt tiltrengt. I morgen får jeg besøk av en fin fyr, og så må det jobbes litt.
Søndag blir det Cinemateket med en venninne.
God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i Bodøbyen/blåsebyen er det ganske klart vær og sola er oppe, så da er glamourstarten satt :) Jeg har hjemmekontor og er dermed iført stillongs og en hettejakke. Senere blir det mer glamorøst antrekk, for jeg skal på prøvesmaking og bryggeriaften hos Bådin, sammen med ei venninne! Men jeg dufter av Romance, har Chanel på leppene og dessuten nylakkerte negler for første gang på lenge, i nude-fargen 'Spin the bottle' fra Essie. I fanget har jeg laptop, på hylla til venstre står en kopp med Pomme d'Amour fra Dammann Fréres.

Plan for helgen, som er den første hjemmehelgen på tre uker: Tur til vakkert sted med fine venninner i morgen. Nada på søndag, kanskje lese i ei god bok og lage god middag? Tror det. God helg, alle sammen!

Frk Frydefull sa...

God helg! Akkurat kommet inn på kontoret etter en kald og våt opplevelse tilbake dagens møte.
Teen er i koppen - en helt ordinær kontor-te. Te-utvalget på kontoret bør definitivt oppgraderes. Helg uten planer i vente (den eneste på lang) tid så det blir kjekt. Det skal kjøpes blomster, lages pizza og bakes boller. Vi skal på biblioteket, og den yngste skal ha vennekveld med små venner - det er så koselig. Ute meldes det om dårlig vær og det kunne ikke passet meg bedre.

Stine Arkeologine sa...

Jeg har influensa, igjen! Tredje gang i høst/vinter. Trodde ikke det fantes så mange, men jeg er kanskje selve kilden.. Det mest glamorøse i dag er at vi er bedre, både yngstemann og jeg, og nå har vi laget oss urtete og skal se film sammen og spise kjeks. Med dyne i sofaen og fyr i vedovnen har vi det egentlig veldig bra. God fredag og helg til dere alle!

Anglofilia sa...

Så koselig å lese om andres helgeplaner, blir jo I godt humør bare av det!For min del blir det rolig hjemmekveld I kveld, kun I selskap med en bok eller film og kanskje et glass vin. I morgen blir det en matbit på restaurant før kino, Darkest Hour. Gleder meg til å se den. Søndagen er erklært for slækkedag.... Passer godt siden værmeldinga er helt elendig! God helg, alle sammen!

slikejenter sa...

Deilig med fredag! Jeg har sminket meg "ordentlig", tatt på kjole og føler meg ikke så aller verst glamorøs! Dessuten fikk jeg "slippe" barnehagelevering, og snek meg til et kafebesøk på vei til jobb, og nøt frokost og kaffe med avisen - helt alene. Litt hverdagsluksus! I helga skal det trenes, handles, ryddes etc. På morsdagen har jeg planer i byen med min lille datter og håper det venter god middag når vi kommer hjem!

I kveld gleder jeg meg bare til et glass rødvin og en serie på tv - og selvfølgelig masse kos med den lille gjengen min.

Riktig god helg til alle!

Nattsvartur sa...

Ha ha. Typisk at jeg ikke rakk å legge inn rapport forrige fredag, når jeg hadde en virkelig glamorøs helg planlagt! Da var det masse cafebesøk med gode venner, champagne og operaball med vakker musikk, fin dans og fullt ballantrekk.
Denne helgen blir mer nedtonet. Foreløpig er det jobb, te, og Bellinis Norma som jeg så i operaen onsdag på spotify. Senere skal karnevalskledde småpiker hentes i bhg for en helgetur til bestemamma. Vi har bakt sjokoladekake som vi skal medbringe, og tenkte også å kjøpe en bukett tulipaner til henne. Så får jeg heller kjøpe tulipaner til meg selv en helg jeg faktisk har tenkt å tilbringe hjemme.

Med tanke på glamorøs fredag og fine ting som lyser opp hverdagen - hva med en ny runde med "ta i bruk dine fine ting"? Jeg har gode forsetter om å lete i skuffer og skap og få brukt fine ting som ikke ser dagens lys så ofte, og temauke i bloggen ville være hyggelig :-)

God helg!

Ine sa...

Etterlengtet fredag! I dag har jeg fri, og har fått ordnet noen ærender i byen, samt fornyet garderoben litt! I anledning inntreden i yrkeslivet trengtes et par pene bluser og bukser. Jeg har også kjøpt ranunkler og sittet noen minutter på en kafé, og nå skal jeg gjøre det helgefint her hos oss. Helgen står i hvilens tegn, med baking og besøk på søndag. Ha en deilig helg, alle sammen!

Anonym sa...

Den indre glamouren er litt fraværende,mannen er innmari forkjøla og jeg ligger på sofaen med vond rygg. Men da må man piffe opp den ytre så godt det lar seg gjøre. Min yndlingsparfyme Portrait of a Lady,stripete bluse og ikke så aller verst på håret. God helg alle!

Cand. med. sa...

God fredagsmorgen fra Mexico! Besøk hos familie, med ankomst i går kveld ble det en trøtt og tidlig morgen med døgnville barn. Fant heldigvis ut av kaffetrakteren! Satser på snarlig glamour med digg mat og trivelige folk. Hasta luego!

Anonym sa...

Er på hytta m ektefelle og søster som fyller år på mandag. Lovet henne en fredelig helg, men hele familien kommer i morgen og det vet ikke søsteren om. Mat og godt drikke er godt planlagt - dette blir fint. Tulipaner er innkjøpt og det spraker i peisen. God helg. Mette

Anaruh sa...

God fredagskveld!
I dag vurderte jeg å droppe rapportertingen ettersom jeg jeg er syk og ikke har følt meg glamorøs i det hele tatt, men så tenkte jeg det var dumt å bryte en rekke som er over et år nå. Så her er jeg, og her er min dag: har ligget på sofaen i timesvis og sett på Mad Men (vet jeg er hundre år etter alle andre), og det er stort sett alt. Jeg har dog passet på å spise nok og jeg har drukket masse deilig te, så jeg kan ikke klage. Nå tror jeg at jeg skal lese en liten stund, ta et bad og deretter legge meg tidlig og håpe på en litt freshere lørdag :)

Randi sa...

Så hyggelig å lese om fredager her og der, glamorøse og ikke så glamorøse.
Jeg liker så godt takhøyden her inne! Og det er så fint at det går an å tenke litt på hver og en, uten at jeg kjenner noen, og at vi er som vi er, og at det er så bra!
Jeg og mannen min har nettop spist kyllingsalat med deilig pesto, nå slapper han av i soffan med pusen på fanget og noe vrøvl på tv, jeg koser meg i den andre soffan med ipad og hvitvin, og utpå kvelden skal vi hente datra som er i selskap. Vi er så heldige som har hverandre! <3
Fortsatt god fredagskveld til alle, og ei riktig god helg! <3

Ingerid sa...

Fredager er så mangt, uker er så forskjellige. Dagens beste kaffe var en herlig kaffe med varm melk i den digre koppen med blå blomster, hjemme på eget kjøkken. Helgen bringer sikkert mye kos, litt baking, kanskje fastelavnsris og boller, så planen er å slappe av sammen med familien. God helg til alle!

Populære innlegg