mandag, mars 05, 2018

Fine ting på en mandag

Det er mandag! Og til alle dere som trofast vender dere til bloggen for liverapportering av Oscarshow, vurdering av kjoler og underholdningsinnslag: Beklager! For første gang på 17 år har jeg ikke sittet oppe for å se showet. Jeg har jo ikke sett en eneste av de nominerte filmene heller! Det får bli senere.

Men det er andre fine ting å glede seg over, som f.eks. at det var nesten dagslys allerede klokka sju! Det er like sjokkerende hvert år, og like gledelig så klart. 

Siden det som nevnt er mandag, skal vi også se på flere glade ting her - primært te, ser jeg nå, men sånn er det jo når man består av 70% te. Derfor passer det jo fint å dra på tesalong i dag, på en mandag!Te og sol! Når sola flommer inn på spisebordet blir jeg glad. 


Klassiske bygårder på Majorstua under knallblå himmel. Slike trappeoppganger med store vinduer og fine mønstre drømmer jeg om. Te og kjeks en lørdag ettermiddag med søster på besøk. Trilletur på Tjuvholmen med varmende sol, sovende baby, og etterhvert bok og te. 


Veldig koselig teselskapsøndag hos Maren, med en riktig drømmekake. Første søndag i påskeadvent; kveld, bok og påskete i sofaen
Og denne lille store ettåringen. Seleskjørt og jakke med kaniner på. 
For en glede hun er!


Ha en fin dag alle sammen, hvor enn dere er og hva enn dere gjør!

5 kommentarer:

Kjersti sa...

God mandag! Jeg fikk lyst til å dele noen (etter)tanker jeg fikk på bakgrunn av det du skriver om at du verken har sett Oscarutdelingen eller noen av de nominerte filmene denne gangen: er det ikke fint å kunne endre / tilpasse vaner etter livssituasjon, og ikke føle at man "må" holde fast i tidligere gjøremål og tradisjoner for enhver pris? (Retorisk spørsmål!) For meg ble det å fundere litt over dette en fin stund denne mandagen. :-)

Stupedama sa...

Måtte bara kommentere Kjerstis kommenter! Takk, der fikk du meg til å tenke litt også. Forandring er bare forandring, ikke dårligere, bare annerledes :) det var godt for denne tobarnsmor å få seg en tankevekker i akkurat de baner;)

Ida sa...

Mandag og tesalong - for en fin start på uka ;) Her i nord er det mye fin sol om dagene, men det er likevel bitende kaldt. Derfor blir det mange tekopper hos oss også.

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti: jo, veldig deilig å ikke ha slike tvangsgreier som man må gjøre fordi man alltid har gjort det. Tanken streifet meg ikke en gang. Alt til sin tid. Oscarnetter blir det på oss igjen før eller senere! Og i år er vi kjempefornøyde med å se det i opptak litt utover uka. Viktig å kunne tilpasse seg ulike faser og situasjoner i livet, ellers gjør man det veldig vanskelig for seg selv tror jeg.

Stupedama: Forandring er noe som blir annerledes, trenger ikke være ladet i noen retning overhodet, og på et senere tidspunkt kan det ofte forandres tilbake igjen hvis man ønsker det :)

Ida: Jeg tror jeg drikker to liter te pr dag for tiden!

Anonym sa...

Den Julian Barnes-boka syns jeg er virkelig god :-) Hilsen Kjersti

Populære innlegg