søndag, april 29, 2018

Årets magnolia i Botanisk Hage


Når snømagnoliaen blomstrer, må man skynde seg. Det er ikke mange dagene den blomstrer på bar kvist. Plutselig er treet grønt og de hvite bladene kommer litt i skyggen, og ramler av. Man bør virkelig kjenne sin besøkelsestid! Vi tok en koselig kveldstur til Botanisk Hage sammen med Maren og mann og barn. (De små jentene våre stabbet rundt i kjoler, kåper og nye sko og frydet seg over pinner og jord!)Det er like praktfullt, hvert eneste år. 


Bakken er full av scilla og gulveis. 


Midt i Oslo. Vi tok en liten sving oppom slottsparken på vei hjem, siden magnoliaene der alltid har kommet mye lenger enn andre steder. Tette og fine!
Og snart blomstrer magnoliaene i hagen vår også. 

5 kommentarer:

Ragnhild sa...

Så nydelige bilder. Magnolia er veldig flott, så lei meg for at vi ikke kan ha det her jeg bor. For hardt klima. Kan tenke meg de små jentene deres er søte! :-)

Anonym sa...

Herlig! Jeg må ta en tur i Botanisk hage igjen veldig snart skjønner jeg!

Rannveig sa...

Magnoliaen i Botaniske hage er absolutt et av våren høydepunkter. Jeg tenker å ta med meg familien dit til helga, håper vi fortsatt kan nyte disse blomstene da.

Anonym sa...

Takk for hyggelige og inspirerende bilder! Sitter her selv med jord under neglene etter en fin helg som stort sett har vært tilbrakt ute med rydding og planlegging av en hage som skal bli fin etter hvert..

Har du noen tips om bloggposter hos deg som jeg kan lese der du vandrer i egen hage og reflekterer over ulike steder og funksjoner, skjerming, sol, trær og blomster? Morsomt med litt ekstra inspirasjon i disse tider der jeg/vi skal få oss en helt ny hage der det nå nesten bare er gråsvart jord..

Glamourlektoren

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Magnolia er livet! :)

Glamourlektoren: Jeg vet ikke hvor mye jeg har konkret reflektert over det du nevner, men hvis du gjør et søk på "hagevandring" i søkefeltet øverst til venstre i bloggen får du treff nettopp på en del hagevandringsposter. Når du kommer til den siste, klikk på "flere innlegg", for jeg tror det er en del sider med hagevandring faktisk! Håper det kan være til inspirasjon! :)

Populære innlegg