onsdag, september 19, 2018

White peach oolong


Som dere vet, er jeg på evig jakt etter den perfekte ferskente. Som dere også vet, er jeg veldig glad i oolong! Kombinasjonen vekket min interesse da jeg kom over den en gang i sommer da jeg jaktet på noe helt annet hos iHerb. Stash er et billigmerke man får kjøpt hos ymse helsekostsupermarkeder i USA, og de har en del helt ok sorter - og noen ikke fullt så gode, som de fleste andre temerker. 

White peach minner meg om de store og søte hvite ferskenene vi kjøpte på Capri. (Tenk at det er ti år siden vi var der....!) Denne teen inneholder også litt appelsinskall og sitrongress, og det står altså "peach flavor" i ingredienslista. Ikke ferskenbiter eller noe sånt. Om denne ferskensmaksetningen er 100% ekte eller ei, vites med andre ord ikke.  Ikke helt sikker på om oolongen kommer til sin rett her heller. 

Konklusjon: En helt ok te som jeg helt sikkert kommer til å drikke opp, men ikke fengende nok til at jeg kommer til å kjøpe den på nytt. Jakten på ferskenteen fortsetter! P.S. Den grønne koppen er fra Wonki Ware, og mitt favorittkrus for tiden. 

6 kommentarer:

Ai. sa...

Perchs har en ferskente. Jeg kjøpte den ikke, fordi det er grønn te og det blir for "gressaktig" for meg. Men kanskje du vil like den.

Glamourbibliotekaren sa...

Joda, den er ikke verst! Glemte å si at jeg nok har testet samtlige ferskenteer som er i handelen her i landet, for denne jakten har pågått i ca femten år :)

Susanne sa...

Det er veldig moro å leite seg frem etter gode teer. Blant mine favoritter er ferskenteen fra den gamle tebutikken min, som jeg nå handler fra over nett. :)

https://www.teogkaffehuset.no/products/fersken-te

Anonym sa...

Har du prøvd ferskenteen frå Søstrene Grene?

Glamourbibliotekaren sa...

Litt usikker, kommer an på hvilket merke?

Evy sa...

Celestial sesonings, Country Peach Passion.
Eg er óg på evig jakt etter den perfekte ferskenteen. Dette er det næraste eg har komme «den perfekte», men framleis ikkje heilt fornøgd.

Populære innlegg