fredag, oktober 12, 2018

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag igjen, hurra! Her blir dagen preget av bl.a. Beethoven - yndlingspianisten min gir ut ny plate med sonater i dag. Fredag er en bra platedag!

Jeg sitter ved kjøkkenbenken og drikker white lounge fra Perchs, det knitrer i den nye ovnen (det ble bra! Dokumentasjon kommer en annen dag), jeg har på behagelige bukser (av typen "Er det slacks? Er det joggebukse? Hvem vet!") og en flaskegrønn genser, og dufter av Coco (originalen). Morgenbladet og Klassekampen er hentet inn fra postkassa, og blomstene er på plass i stua (hadde egentlig tenkt meg ut på kafé i lunsjen, men det ble en tidlig handletur istedenfor - måtte ha ferske rundstykker og fredagsbuketter!). Akkurat nå sitter jeg og ser ut på en overdådig kaprifolbusk som klatrer over verandaen, og den skal jeg absolutt plukke inn en stor bukett fra.  

Resten av dagen blir rolig, trenger å slappe av litt, i morgen blir det et lite bruktmarked - og på søndag er det klart for det årlige oktoberteselskapet her i stua. En koselig tradisjon!

Håper så mange som mulig av dere har lyst til å avlegge fredagsrapport! Og ikke minst - håper dere som ikke har svart på "kva las du no" vil gjøre det! The more the merrier - alltid

Ha ei riktig god helg!

mvh
eders Glamourbibliotekar

53 kommentarer:

Agatha sa...

Endelig fredag! God morgen, og god helgestart.

Våknet kvart over fem i dag, og fikk ikke sove mer. Da var det bare å liste seg ut, tenne stearinlys og lage kaffe. Det var fint å se
morgenen gå fra bekmørk til lys. Nå har jeg hentet avisene, og skal lese mesteparten før jeg kaster meg ut i baking. Vi får «avspasering-formiddagskaffebesøk», så da blir det en liten kake.

Ellers er planene mest sentrert rundt hagen og middag med de store barna. Glamorøse innslag er små gullstjerner i ørene, sort tynn ullstrømpebukse dertil sort kashmirgenser og olaskjørt. Røde lepper kommer på når besøket er her.

God fredag og helg ønskes alle, og i særdeleshet Glamourbibliotekaren som bidrar til at jeg blir mer oppmerksom på «de små, fine tingene»

Anonym sa...

Etter en slitsom natt med liten baby, er det fint at det er fredag og en rolig dag. Vi skal på kafé for å spise brunsj, jeg skal dusje og så skal jeg strikke videre på en jakke til meg selv når babyen sover. Planen for helgen er å få, kanskje et loppemarked og trilleturer, og så blir det årets første fårikålmiddag. Nå venter en kopp kaffe og Morgenbladet. God helg til alle!

Skydronninga sa...

Fredagen starta litt hardt, med en røff natt. Men da kan jo dagen bare bli bedre! Minsten er fornøyd og de store har dratt ut døra. Forkjølelse gjør at planer er lagt på is, men da skal vi jammen få det koselig inne, og tror det må bli baking av noe slag. Og en formiddagslur! Og stillhet. Kanskje litt yoga og lesing? Og masse te, da!
Antrekket kan endres senere, dagen har jo mange timer igjen! Gleder meg over alt i alt god helse og mange fine folk rundt oss...
God helg alle sammen!

Anonym sa...

God morgen alle sammen!
Nå var det jammen fint å komme inn her for å lese noen hyggelige fredagsrapporter. Litt kjip morgen da jeg forsov meg og hele morgenritualet gikk i knus. Tror derimot dagen blir bra. Jeg skal snart løpe bort på en kafé og kjøpe frokost, jobbe, og så er det jammen helg! Som jeg har venta! I kveld blir det god middag også håper jeg inderlig på en skogstur i løpet av helgen.
Ha en deilig fredag og helg!

Elin sa...


God fredag! Jeg våknet i natt og trodde det var lørdag, i stedet for å bli glad ble jeg lei meg for å ha «gått glipp av» fredag. Så hei og takk for st du er her, glamorøs fredag!:)
Nydusjet og nyvasket hår, parfyme (chloe nomade) sort skjørt, hvit topp og klar for siste innsats på jobb denne uka. Det store høydepunktet i helgen blir å endelig kunne fyre i ny, etterlengtet peis. Så i kveld blir det knitrende flammer i peisen, et glass rødvin i sofaen og de to siste episodene i Handsmade tale. Jøss for en skremmende serie. Brrr. Fin fredag, alle!

Alene sa...

Våknet etter en strevsom natt (det er det fler som har hatt ser jeg). Jeg har Menieres, en sykdom på balansenerven med svimmelhetsanfall.
Så det glamorøse i dag er at dagen kun kan bli bedre :-)

Nå skal jeg hvile fram til lunch. Da blir jeg hentet av ei venninne for en liten tur på byens beste tebryggeri. Verdens beste cupcakes har de også. Tenkte å ha på meg et sort skjørt med masse blomster på. Har akkurat kjøpt en ullgenser i en nydelig grønnfarge, så det blir vel den til.

Resten av dagen blir nok tilbragt på sofaen med deilig jazz på øret, mens mannen forbereder spillejobb.
I morgen skal jeg reise og treffe venninner jeg ser kanskje en gang i året. Gleder meg!

Nyt dagen med det du har!

J sa...

Høstferien synger på siste verset, framandag er det hverdag igjen. Dagene må derfor utnyttes, og i dag blir det en liten utflukt over grensen sammen med to små. Vi skal kose oss på kafé og handle eksotiske matvarer, som Hushållsost, Ramlösa og godt syltetøy. Det blir fint! Attpåtil varmer sola allerede og naturen er heftig fargelagt i de fineste farger. Flaskegrønn topp, svarte bukser og en dæsj parfyme, jeg er klar for helg! Ha en fin fredag ��

Hermia Says sa...

God morgon!
Det blev en sen kväll på bibliotekarjobbet igår med poesi-arrangemang. Så idag kändes det fint med en lite lugnare morgon, men nu är jag igång och på jobb igen! Bästa glamouren nu är nog alla fantastiska färger på träden, så vackert! Blev inspirerad och plockade fram en höströd klänning, nog två år gammal, som mest hänger och ser fin ut - för fin för jobb har jag tänkt men idag är den på!
Ser fram emot en lugn helg inför en kommande intensiv kulturvecka både på och efter jobbet. Läsa böcker, träffa mina föräldrar och krama maken det blir fint!
Önskar er alla en god helg och sömnrika nätter!


Anonym sa...

Fin fredag! Her skinner sola inn kontorvinduet og jeg drikker grønn chai&matcha-te. Jeg har en bokpakke klar til avhenting på posten, og skal straks spasere dit og hente den i min rutete høstkåpe og rustrøde skjerf. Vi skal på hytta sammen med mine foreldre, og der blir det bare skogsturer, lesing og strikking hele helgen <3

-E- sa...

God fredag!
Her skal siste rest av haustferien nytast. Vi starta dagen med nysteikte baguetter og kakao, med flott utsikt over nydeleg haustfargar i fjellet. Dei siste to siste månadane har det regna nesten ustoppeleg her på vestlandet, men i går vakna vi til blå himmel og ein nydeleg haustdag. Det skal ikkje meir enn ein solskinsdag til, før vi har gløymt alt regnvêret vi har vore utsett for. Dagen i dag ser ikkje ut til å bli like fin, men vi lev lenge på gårsdagen og skal kose oss uansett. Fyrst skal vi få unnagjort litt nødvendig husarbeid, før vi skal treffe gode venner på den lokale kaféen.

Lille sa...

God fredag!
På Kongsberg er morgenen litt grå, men de flotte høstfargene lyser heldigvis opp. Vi har både gult, orange og en fantastisk fin rød hekk utenfor kjøkkenvinduet vårt.
Jeg skal jobbe noen timer i dag, før jeg og samboeren kjører avgårde til Gøteborg, det blir så fint! Nytt strikketøy er på pinnene for kjøreturen.
Vi har booket bort på favoritt-restauranten i kveld. I morgen blir det å kikke rundt i byen, elsker å gå innom parfymeavdelingen på NK. Og samboeren vil innom Liseberg for å teste ut den nyeste attraksjonen der.

Dagens ytre glamour er favorittjeansen, en fin enkel bluse i bomull og en deilig sjokoladebrun cardigan. Neglene er nylakkerte i høstfargen "Russet Spice" fra H&M. Duften er Van Cleef & Arpels - Orchidee Vanille.

tea sa...

God morgen!
Her blir det en rolig fredag, tror jeg. Forhåpentligvis kommer vi oss ut for en liten trilletur, men om vi bare blir hjemme og koser oss inne, er det også fint. Jeg tenker å researche litt gresskaroppskrifter, vi har en liten tradisjon med å spise mye gresskar på denne tiden av året. Prøvde meg på hjemmelaget pumpkin spice latte i går, som ble ganske vellykket, men hadde vært fint å lage noe ikke like fullt så søtt og mektig. Helga ligger ganske åpen og det kjennes helt riktig. Det har vært travelt i det siste. Det er ikke så mye ytre glamour idag, men jeg har endelig fått muligheten til å booke bord på tesalongen til Perchs - og jeg gleder meg sånn! Ikke så lett å få til når man bor 50 mil unna, men neste uke blir det min tur og det føles veldig glamorøst og fint. Nå skal jeg brygge dagens første tekopp (jepp, litt lovlig sent ute der, gitt) og nyte den mens babyen sover sin første dupp for dagen.

Ønsker alle en fin fredag og god helg!

Anaruh sa...

God morgen! Jeg sitter ved spisebordet hjemme med en kopp Lady Grey og Scoundrel days på anlegget, begge deler er veldig oktober for meg. Jeg startet dagen med en rusletur i nabolaget og kjenner at både kropp og hode hadde godt av det, etter en uke med jobbreise til Skottland, lange arbeidsdager og planer om å jobbe på loppemarked hele helgen. I løpet av dagen skal jeg bake til loppekafeen, og tenker at jeg sniker til meg en liten bit til lunsjdessert når den tid kommer. Ytre glamour består av nystusset lugg og planer om en lang dusj etter vi er ferdige med å pakke ut støvete lopper i kveld.

God helg alle sammen - og kom gjerne til Sandvika videregående for å lete etter bruktskatter både lørdag og søndag :D

Signe sa...

God fredag! I dag er glamouren en fin bukse, stripegenser og nyvaska hår. I kveld blir det først en tur innom biblioteket for å hente noen fine bøker jeg har bestilt (elsker meråpent bibliotek!), senere blir det taco og gullrekka.

I morgen blir det antagelig en bytur med utstillinger og kafe, og så er jeg invitert på en hyggelig middag på kvelden. Søndag satser jeg på en skogstur. Gleder meg! God helg til alle!

HildeSofie sa...

God formiddag!
Dagen er fullt i gang, men nå hentet jeg meg en tekopp og tar meg noen små minutter til å både lese og rapportere. Teen er for øvrig Thé des Amants fra Palais des Thés, jeg er så heldig å jobbe et sted der vi har bredt tesortiment på kjøkkenet :)
Antrekket er sort bukse og en hvit genser med enkelt mønster. Sort ørepynt og ring, og duften er Coco Noir. Ingen neglelakk, men det tror jeg at jeg må gjøre noe med i helgen.
Planer for helgen: I ettermiddag skal jeg først lære bort det å spille perkusjonsinstrumenter til det jeg håper blir en bra gjeng, og deretter blir det vin med en venninne. I morgen skal jeg på spillkveld hos noen venner, det blir hyggelig. God helg til alle!

Anonym sa...

Hei, kjære fredag!

Jeg startet dagen med et møte på en annen kant av byen, og fikk dermed åpnet dagen med en lang, tidlig sykkeltur gjennom andre gater enn de gamle, vante - det var fint! Frisk luft og vakre høstfarger. Nå er møtet unnagjort, og jeg skal gjennom et lite fjell av arbeidsoppgaver før helga ringes inn, halleluja. Dagens glamoureffekter er sølvarmbånd, svart trenchcoat og støvletter, men innser at jeg er hakket mindre glamorøs under yttertøyet, med okergul hettegenser og jeans.
I helga har vi planer om loppemarked, fårikål med venner, og å hjelpe eldstemann med å bake eplekake. Årets nye fag på timeplanen, mat og helse,
har inspirert til mye kokkelering hjemme også i det siste - og alle får smake, heldige som vi er.

God fredag, alle sammen!

Lotta

L. sa...

Jeg har vært gratispassasjer her inne lenge og kost meg med andres fredagsrapporter, så nå er det nok på tide å bidra selv også. :)
Etter en veldig lite glamorøs torsdag med vannlekkasje på kjøkkenet, var nok de tre håndverkerne som ringte på i dag tidlig - klare for å fikse problemene på vårt gamle kjøkken - fredagens desidert største glamoureffekt. Ellers gleder jeg meg til hyggelig kafélunsj med kollega om litt og middag hos en venninne i ettermiddag. God helg alle sammen!

Kirsti sa...

Ferdig med dagens andre tekopp, dagens post på jobb og nå skal jeg snart sende en litt vanskelig epost, så godt med ørliten glamourlesepause. Min glamour i dag er pen bluse og skjerf, for det trengs mellom hostekulene! Det er ikke glamourøst! I helga skal jeg feire 25 år som bioingeniør med kullinger, det blir stas. Satser på at hostekulene legger seg.
(Men ute der er det glamour. Gullgule trær og sol!)

H sa...

Har på en småblomstrete kjole jeg føler meg fin i, og den gamle kåpa mi er frisket opp av et "nytt" lekkert ullskjerf jeg fikk i posten i går. Elsker å finne bruktkupp på Finn og Tise! Jeg hadde ganske god tid i dag tidlig, så det ble både sminke og kaffe på morgenkvisten. Dagens duft er Byredo Gypsy Water, en skikkelig høstfavoritt (med et litt teit navn).
Etter jobb blir det skikkelig glamour - hudpleietime med ansiktsmassasje, mmmm. Helga blir rolig, ser frem mot kino og pizza med en god venninne på søndag.
God fredag!

S sa...

Fin fredag!
Vi har høstferie og ankom hytta i går kveld. Så denne dagen har startet på beste og mest glamorøse vis med god kaffe og frokost med utsikt til havet. I tillegg skinner sola fra nesten skyfri himmel. Og jeg har allerede rukket å strikke og lese litt, samt planlagt neste større strikkeprosjekt. Dette er fredag av aller beste sort for meg! Den ytre glamouren er ikke så mye å snakke om - valser rundt i pysj-bukse med bustete hår og drikker kaffe.

Nå er resten av familien i ferd med å våkne, og da er planene å tapetsere en vegg. Men tror vi må rusle en tur i skogen og nyte det fantastiske høstværet også. Så kommer noen unge gjester, og det blir god mat, spill og fine samtaler resten av helga.

Ønsker alle ei super helg!

S

Bokormen sa...

God fredag!

Dagens fredagsglamour er ny jobbcardigan (med logo, men akk så mye mer anvendelig enn tykk genser eller uformelig tskjorte! ) Dessuten kaffe med melk og en liten fredagssjokolade i skuffen.

Ønsker dere alle en fin helg!

Bokormen


Trudelutten sa...

God morgen!
I dag er den glamorøse fredagen full av nerver for min del, jeg skal nemlig på jobbintervju om et par timer! Jeg har forberedt meg så godt jeg kan, men nervene er allikevel i helspenn. Jeg starta dagen med en joggetur og litt yoga med Adrienne for å se om det kunne roe ned nervene, og det føles i det minste godt å ha gjort noe fysisk. Det glamorøs innspillet blir en selekjole og skjorte med kaniner på, samt godfølelsen når man er ferdig med noe man har gruet seg så inderlig til! Etter intervjuet skal jeg belønne meg selv med en tur på Sagene bok og papir, før jeg setter meg ned på en kafe og nyyyyyter at helgen har startet.

Ha en flott fredag videre!

Silje sa...

Her startet jeg dagen med å strikke noen runder på en ny genser i deilig grønt mohairgarn og drikke en kopp kaffe med masse melk i.

Antrekket mitt består av en skinny svart bukse fra Noa Noa og en supermyk enkel t-skjorte i en fin korallfarge. På leppene har jeg favorittleppestiften fra Dior i en matt rødfarge.

Helga skal tilbringes med den fine familien min.

God helg!

Anonym sa...

Ikke så mye glamour over meg enda... :) sitter i pysjen og ser på fuglene utenfor vinduet med ett brodert ullsjal over skulderene (Angels of Norway) Elsker det sjalet. Flittig brukt både inne og ute. Monica Zetterlund synger i bakrunnen. Blad i gjennom mengder med gamle høstblader og kost meg med den siste rest av sommerteen jeg hadde liggende.

God helg og takk igjen for at du blogger! :) :)

-Yvonne

Randi sa...

Når lunsjen kan nytes på trappa med bare legger langt ut i oktober er det noe som ikke stemmer.
Joda, jeg koser meg i sola og varmen sammen med pusen, men det kommer også mange tanker om hva det er vi gjør med denne kloden vår.
Ingen store planer for helga, men jeg MÅ huske å få blomsterløkene i jorda for vi vet jo aldri når frosten kan komme.
Min fredagsglam får være nydusja kropp, nyvaska hår, sort kort skjørt, sort jumper, knallrøde tånegler, Diors hypnotic poison (lenge siden den har vært i bruk), gnistrende blader på buskene, blå himmel, klar luft, sol, ryddig stue, roser og eukalyptus på skjenken, strikketøy og Byens spor (2) ligger klare til kvelds. Gleder meg som vanlig til fredagskveld og helgestart med pizza og nrk1 sammen med snilleste mannen og koseligste katten, men først skal det kjolejobbes videre! Tilbake til verkstedet!
Fortsatt god fredag, og ei riktig god helg til alle!

Emma sa...

God høstfredag.

I dag har jeg hjemmedag og glamorøser meg med en deilig kopp Nothing Hill,den blir ennda bedre av å nytes fra gammeldags mormor kopp med gullsnirkler.

Antrekk for dagen er brunt brokade skjørt og kanel farvet ulljakke, gamle og gode venner. Til gjengjeld er lebestiften ny, en nydelig mørk sjokoladebrun fra Lancome.

Helgen venter på oss med et besøk blandt plysjsofaene og lysekroner på Nationalteateret, vår store lille pike skal se sin første Ibsen forestilling.

Siden blir det tur blandt høstløv, bakte poteter til kvelds og kanskje et ørlite loppemarked besøk.

God helg til alle fredagsdamene, og en ekstra hilsen til alle som var litt snufsete og trette i dag.

Emma

Cand. med. sa...

Fredag! Jeg hadde helt glemt at det var fredag! I dag har jeg fri, og har trent, dusjet, kledd på meg svart bukse og en stripete skjorte, arva gulløredobber og gullarmbånd og når jeg skal ut skal jeg ta på meg svarte dress-sko. Resten av helgen må tilbringes på jobb i den der helsevesen-pysjamasen, så jeg får makse glamouren i dag!

Finnmarksravna sa...

Sitter og ser innover Varangerfjorden - som er blå med en høy høsthimmel over - frost i natt og vakkert nordlys i går kveld.
Helga skal innbefatte vinter-klargjøring av hagen, sauna og kveldsmat med venner imorra. Så det blir nok både arbeidsklær og pen-bluse i løpet av helga. (Og håndklær....) God helg rundt omkring!

Glamourbibliotekaren sa...

Agatha: Veldig koselig å stå opp ekstra tidlig i blant :)

Anonym: Håper dagen blir rolig og fin! :)

Skydronninga: Høres ut som en bra plan :)

Anonym: Aldri for sent å reparere en kjip morgen! :)

Elin: Vi fyrer for harde livet her også! Så koselig med nytt ildsted altså! :)

Alene: Høres absolutt ut som at du vet å glamorifisere dagen etter en strevsom natt! :)

J: Koselig med utenlandstur! :)

Hermia Says: Rød kjole, det er flott på en høstdag! :)

Anonym: Så deilig med lesestrikkehyttehelg! :)

-E-: En solskinnsdag kan lege mye! :)

Lille: Åh, Göteborg. Og parfymeavdelingen på NK! Der har jeg tilbragt en del timer kan du tro :)

Teabooks: Perchs er bra! Det blir nok fint :)

Anrauh: Åh, Scoundrel Days, helt klart høstplate :)

Signe: Høres veldig koselig ut alt sammen! Bibliotek! :)

HildeSofie: Lykke til med perkusjonsundervisning! Kult :)


Anonym sa...

Endelig fredag! Har jobbet halv dag i dag. Etter jobb var jeg innom blomsterbutikken, så nå er det høst-fint på trappa og rose-fint på kjøkkenbordet. Middagen er planlagt og huset er ryddig og rent (i den grad det kan være det med tre barn i hus) og jeg ser fram til en deilig helg! God helg til Glamourbibliotekaren og alle lesere!

Anonym sa...

Dagens glamour var helt klart en fin tur ute med venninne og barnevogn rundt vannet "vårt". Pause ved gapahuken der vi kikka ut over et speilblankt vann og masse høstfarger. Ellers er det passe glamorøst å ordne rådyrkjøtt, reinskjære et slakt og vite at fryseren fylles av god mat fra naturen. Takknemlig for at vi kan bruke ressursene som er like utafor stuedøra vår. Den ytre glamouren får være til i morgen, da blir det skjørt og bluse og så drømmer jeg om en liten bytur.

Glamourbibliotekaren sa...

Lotta: Så gøy å ha ny kokk i huset! :)

L: Velkommen inn i kommentarfeltet! Og grattis med reparert kjøkken :)

Kirsti: God bedring og god feiring! :)

H: Det der kaller jeg en skikkelig glamorøs fredag! :)

S: Så deilig med ei helg ved havet... :)

Bokormen: God helg til deg også i din nye cardigan! :)

Trudelutten: oioioiiiii! Håper det gikk bra!!! Spennende! :)

Silje: mmm, grønn genser :)

Yvonne: Monica Zetterlund er en av de virkelige glamourdronningene, så jeg leverer herved inn klage på at du sier du ikke omgir deg med glamour ennå :D

Randi: Blomsterløk, du sier noe! De har ligget her på kjøkkenbenken i flere uker.. hjelp! :D

Emma: Te smaker absolutt bedre av en fin gammel snirklete kopp! :)

Cand.Med: Kjør på! Maks i vei! :D

Finnmarksravna: Høres helt nydelig ut! :)

Anonym: Blomster på bordet og ryddig hjem, da kan helga bare komme! :)

Anonym: Høsttur i skogen! Så fint :)


Anonym sa...

Hei fredag! Jeg har nettopp inntatt medbragt lunch og varm sjokolade i parken med en venninne. Har tørkle i halsen og fine øredobber på, dessuten litt farge på leppene. Det ble en ganske lang lunch, før det ble for kaldt for oss, så nå er jeg på plass på kontoret mitt igjen for etpar timer.

Ida sa...

Hei glamorøs fredag! Og hei alle dere inspirerende folk! Hos oss er det nydelig høstsol, royalt bryllup, Blue of London og croissant som har satt gullkant på dagen så langt. Det blir en rolig helg, for influensaen henger fortsatt i (altså de derre høstinluensaene de bare varer og varer). Men vi skal likevel kose oss med masse god te og kattepuskos. Vi har enda forrige søndags episode av Der ingen skulle tru at nokon kunne bu til gode, og dersom formen holder skal jeg lage en gryte med boeuf bourguignon. Ellers skal jeg fortsette å gå gjennom bildearkivet mitt, da spesielt de høstlige bildene. For når ikke jeg kan komme ut til høsten, må jeg finne en annen måte å få høststemning på, ikke sant? Riktig god helg fra oss i kattelivet <3

Maren sa...

Pjusk fredag her i heimen, men jeg nyter at jeg kan slappe av litt med te og bok og en film. Satser på at det gjør underverker med en rolig helg sammen med mine to favoritter. Jeg har behagelig og myk kjole på, og varm cardigan til. I kveld blir det pizza, og litt lesing med levende lys og rolig musikk. Det er så koselig med mørke kvelder, nyter at det blir kaldere og at lufta er så frisk. Oktober er bra! God helg!

instance sa...

Endelig fredag! I kveld skal jeg og mannen på middag hos venner, og etterpå ut en tur for å ta noen drinker, så i kveld blir det både kjole og høye hæler. Jobbdagen har brakt med seg en enorm kokosbolle, som føltes om ikke glamorøs så i alle fall svært overdådig. Den var skikkelig svær, altså! Og virkelig verdt alle de ca 8000 kaloriene! :)

I morgen kommer ungene hjem fra høstferie hos mine foreldre, og den eldste og faren skal på teater om kvelden. Jeg planlegger en løpetur og ellers mye rydding i skap og boder. Te, eplemuffins og en god bok står også på programmet. God helg!

Snøfte sa...

God fredag! Og hei til en hel helg åpen og uten spesielle planer. Jeg gleder meg til evig lang frokost, plukke kastanjer og bare være ute i de fine høstfargene. Kvelden blir også rolig, det er godt etter en uke som har føltes ekstra lang.

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Startet glamorøs fredag i går med Rosa sløyfe-løpet med ei venninne og påfølgende middag hos henne.
I dag har jeg fått levert et delprosjekt tidligere enn jeg hadde trodd, vært en tur hos fysio og skal etter litt planlegging av neste uke ta helg. Hvilket vil bli utrolig deilig etter en stressende uke. I morgen blir det en joggetur, kaffedate med lillesøster og reise sørover til verdens fineste øy da jeg skal jobbe på Sørlandet neste uke. Har på meg prikker og høstfarger og et fint armbånd jeg fikk i forlovergave av ei framtidig brud.

Håper alle får en finfin helg!

Anonym sa...

God fredag!
Så herlig at du er tilbake! Det hadde gått meg hus forbi, og var en veldig gledelig overraskelse!
Fredagsrapport herfra: ser frem mot en rolig helg etter en veldig travel periode. Kanskje blir det tur i skogen, kanskje blir det tur på kafé? Ingen planer pr nå og det kjennes urolig godt!
God helg!

Marianne sa...


Fortsatt god fredag alle sammen!

Dagen startet fint og rolig med frokost og ferske aviser i sengen. Jeg gledet meg også over å lese de tidlige fredags rapportene fra dere. Deretter var det jobb, etterfulgt av en nydelig skogstur med en venninne. Det ble faktisk også et raskt lite bad i et tjern :) Et noe varmere bad i badekaret hjemme etterpå var også deilig. Nå er det fin avslappende fredagskveld med mannen min. I morgen venter en lang tur ved havet og vaffelbesøk av gode venner på søndag.
Riktig god helg!

Inger sa...

Glamorøs fredag igjen! Helgen har så langt begynt bra: Etter jobb var det tid til et koselig kafébesøk med en tidligere kollega og venninne. Både mannen, katten og jeg koste oss med ferske reker, og nå venter konsert med Mezzoforte. Lørdag blir det ennå litt mer jobbing på garasjen, utover det tar vi det som det kommer. Deilig! Den ytre glamouren består av blå bukser og blå lintopp med blomster i høstfarger, gullhjerter rundt halsen og i ørene samt litt Black Opium parfyme. Årets siste bukett med markblomster står på bordet, og høstlyng og lykter pryder terrasse og inngangsparti. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Litt glamorøst er det vel hos meg også, på tross av forkjølelse og mye arbeid. Den største glamourfaktoren er nok blomstene, nyinnkjøpte roser og nelliker fyller huset. Jeg synes nelliker er fine, gren-nelliker minner om sukkertøy, med flotte farger. Huset er ganske ryddig, og i går hengte jeg opp hvite, heklede gardiner på kjøkkenet. Det ble fint. Det hjelper også veldig å lese alle kommentarene her! I morgen skal jeg på foredrag om renessansen, det blir bra! Så ønsker jeg alle en riktig glamorøs fredagskveld og en god helg!

.mette sa...

Helt glemt glamour idag. Gått tur og pakket koffert med kurs for Lisboa i morgen (grytidlig). Nå blir det litt kultur, litt portvin, god mat, gode samtaler og forhåpentligvis gode sko....... for nå skal vi gjøre byen på kryss og tvers. Og nyde plussgradene. God fredag og god helg.

Lektor Tørrdal sa...

På denne glamourøse fredagen har jeg sammen med en venninne gått langs gamle jærbanen ned til Egersund. Selv om det regnet og blåste litt vimset vi i vei i vaffeltempo og tok oss en kopp te fra termos langs veien. I Egersund gikk vi på trivelige Mocca før vi kjørte til enda triveligere Villa Camilla på Sirevåg for å drikke te. Herlig dag i svært godt lag
I morgen skal jeg nok en gang til jærs og gå på marked. Søndag skal jeg besøke opphavet.
Og så er høstferien ferdig ....

Helga sa...

God fredagskveld! Fin fredag med lunsj sammen med god venninne, skikkelig kos å hente småen som koser seg i barnehagen, og nå i kveld hjemmelaga pizza og vin med min kjære. Trøtt etter å ha våkna fem i dag, så jeg blir ikke gammel i kveld. Små planer for helgen, og det er veldig deilig! God helg alle sammen :)

Ingerid sa...

God fredagskveld! Nå har jeg kost meg skikkelig med alle rapportene, og her er min også. Dagens glamour var trening, etterfulgt av 5 korte minutter i badstu med badstu-hatt i ull og det hele. Det gjør veldig godt i kroppen, alt sammen, 5 minutter er jo mye merenn ingenting. Så hjem til taco. Før det en intens arbeidsdag. Det må til om det skal bli bok! Dagens antrekk er blå t-skjorte, blå øredobber i glass, og jeans. L'Occitanes Eau d'Iparie bak øret og den rosa leppestiften kom aldri på.... God bedring til alle syke og pjuske, og god høsthelg til alle!

Anonym sa...

God kveld frå Svalbard! Ein travel og innhaldsrik dag er bak meg, og min glamoureffekt for kvelden har vore ein god og varm dusj, ei plate sjokolade med karamell og peanøtter, og ein stor kopp white temple frå Perchs. Det er meldt storm her i helga, så det vert inneaktivitetar desse dagane. Då kan ein ta igjen episodar av favorittserien på Netflix, og ta ei yogaøkt eller to. Kvilepuls lenge leve! God helg til Glamourbibliotekar m/følgarar!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag helt på tampen av dagen! Glamorøst nok for meg å være på ei hytte i Bodømarka, med to hunder som sover på gulvet og to nevøer som sover på loftet. Jeg sitter foran peisen i stua og nyter sprakelyden av ved som brenner, mens jeg strikker og drikker dagens siste tekopp fra et krus fullt av elefanter. God helg, alle sammen!

Kristin sa...

Sen rapport fra meg også: Dagens glamour var å komme hjem fra jobb, ta en dusj og skifte, og deretter dra ut og spise med gode venner. Dagens duft var Terre de Lumiere fra L'Occitane - og resten av helgen går, for meg som for flere, med til å forsøke å bli kvitt disse høstbasillene som liksom aldri vil slippe taket... men luksus å ha mulighet til å slappe fullstendig av i to dager! Håper også det blir noen turer ut for å nyte fargene som er aldeles fantastiske nå, før de forsvinner for denne gang. God helg, alle som leser dette!

Ine sa...

En litt forsinket rapport herfra, men bedre sent enn aldri :) Jeg startet helgen med hjemmekontor, husvask, blomster på bordet, Morgenbladet, besøk av verdens søteste lille corgi og en koselig kveld med pizza, vin og Springflo II. I dag får vi besøk av foreldrene mine, og i morgen skal vi kikke på hus og på barnekonsert :) Riktig god helg!

Stine Arkeologine sa...

En liten forsinket rapport herfra, da jeg har vært så forkjøla at jeg ikke greide mer enn å holde fyr i ovnen og ellers ligge under dyna i går. Fredagsglamouren ble derfor utsikten ut av stuevinduet, der hagen og alle trærne sto i de vakreste høstfargene jeg har sett siden vi flyttet hit. Det var bra jeg fikk tid til å se på dem, for da jeg sto opp i dag hadde vinden i natt rasert mesterverket og erstattet det med nesten nakne greiner. I dag skal jeg drikke bøttevis med te med honning og bli frisk igjen, det er den eneste ambisjonen jeg har for helga. Fortsatt god helg, alle sammen! :-)

Susanne sa...

I går var glamoureffekten blomstrete tunika, te og litt parfyme mens jeg katalogiserte på jobb. Da jeg kom hjem ble det kinesisk mat og god te og lesemodus. God helg til alle :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Så deilig med utelunch! :)

Ida: God bedring! :)

Maren: Høres ut som en veldig bra fredag og helg da :)

Instance: Ser for meg en kokosbolle i globus-størrelse :D

Snøfte: Åpne helger er bra! :)

Frøken Desibel: Mange bra glamoureffekter der! :)

Anonym: Så hyggelig at du synes det! Håper helga ble bra :)

Marianne: Så deilig med bad både ute og inne! :)

Inger: Oi, Mezzoforte! Gøy :)

Anonym: Grennellik er kjempefint, og de står så lenge! :)

Mette: Åh, herlig! God tur! :)

Lektor Tørrdal: Høres skikkelig koselig ut! :)

Helga: Pizza er på sin plass på en fredag! :)

Ingerid: Badstu-hatt! :)

Anonym: Kvilepuls lenge leve! :)

Elisabeth: Åh, det hørtes koselig ut! :)

Kristin: Koselig med middag med venner! :)

Ine: Bra helg! :)

Stine Arkeologine: God bedring! En gang helbredet jeg meg selv for forkjølelse med å høre på messer av Palestrina. Bare nevner det! :)

Susanne: Bra glamourfredag! :)


Populære innlegg