mandag, oktober 29, 2018

Svart vinbär


Solbærte er som dere vet min faste høstte; en av mange. Vanligvis er det Twinings jeg drikker mest, samt en del Lipton, og av og til slår jeg til med en solbærte i løsvekt. Perchs sin, for eksempel. I år har jeg en fra Te-affärn i Arvika, ikke helt sikker på om den er fra Kahls eller en annen svensk leverandør, men god er den i alle fall. Litt annerledes enn Twinings sin, litt mer lik den fra Perchs. Kanskje mer smak av solbær, rett og slett. Slett ikke dum!2 kommentarer:

Anonym sa...

Solbærrelatert tema! Jeg synes duften av solbær er aller best på høsten, saft, syltetøy og nå også parfyme! Jeg har testet tre som er helt vidunderlige: Enchanted Forest fra The Vagabond Prince, dette er vel min favoritt. Diptyque sin som jeg sikkert forvrenger navnet på: L`ombre dans L`eau, denne er rose og solbær. Til slutt et nytt merke jeg har oppdaget, Svensk Parfym med duften Prakt, som lukter frisk natur og solbær. Har aldri tenkt på at parfyme med solbær kunne være godt, for solbær er jo nokså kraftig og aromatisk,, men disse er helt nydelige!

Glamourbibliotekaren sa...

Interessant! Det er solbær i mange av mine parfymer, ser jeg ved å søke i duftbloggen min. Det er en note som funker bra uten at parfymen blir for fruktig og Barbie-aktig!

Populære innlegg