mandag, november 26, 2018

Mandag og fine ting


Når frosten kommer og min yndlingsgrønnfarge plutselig er overalt her jeg bor. Og alt løvet som har falt av morelltreet, ser ut som et kunstverk der det ligger i gresset. Hotellputer. Jeg tror jeg trenger noen hjemme. 


Cachemire en sen novemberkveld. 


Draumefangst som er pyntet til jul. 


Julebasaren i Margaretakyrkan! Et must hvert år. 


Perchs, et must hver uke nesten. 


Og: Å dra på førjulstur med toåring, bo på hotell og utforske verden. Det er noe helt eget. 


Ha en fin mandag! 


P.S. Til dere som venter på den klassiske handlelista jeg bebudet før helga: Den kommer! Bare litt forsinka. Men jeg rakk å skrive om én plate før vi dro, og det innlegget kommer litt senere i dag! (Dog ikke ny plate, det er en jeg har skrevet om før men the more the merrier, tenker jeg. Til glede for nye lesere!)

3 kommentarer:

Ragnhild sa...

Så fine stemningsfulle bilder! Og YES, gleder meg til klassisk handleliste! Tipsene dine treffer alltid blink hos foreldrene mine og bestemor :-)

Inger sa...

Å, lurer sånn på hvordan det er å dra på hotell med 2-åring? Barnet sover, men voksne sover ikke osv. Hvordan løser man det? Regner med det er en grunn til at mange drar på hyttetur til Sverige eller charter med all inklusive og balkong, men jeg er storbyferiemenneske!

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Så bra! Moro når dere tar rådene mine til følge :D

Inger: Vi er også storbyferiemennesker (og landferiemennesker), og det har gått helt fint å bo på hotell for oss. Hun sover ganske tungt, så vi kan sitte og prate stille uten problemer. Vi spør som regel om barneseng så hun kan sove i den til å begynne med i alle fall, så vi kan rulle opp dynene og lage komfortabel sofa av senga og slenge oss i den for å se film eller lese eller noe. Av og til har vi ekstra stort hotellrom med sofa og bord, det hjelper jo også. Vi har også leid leilighet sånn at hun kan sove på et annet rom enn der vi oppholder oss. (All inclusive blir det nok ikke på oss, samme hvor praktisk mange sier det er. Litt av greia med ferie er jo nettopp å utforske områdene rundt, spise på forskjellige steder osv.) Men hotellrom er jo gjerne små i storbyer, så da får vi bare innrette oss. Alt går.

Populære innlegg