mandag, desember 31, 2018

Fine ting på årets siste dag


Vi kan jo ta en titt på fine ting fra den siste uka i 2018! Jula!


Julegardinene mine, pepperkakehjertet som hun hviner av fryd over hver gang hun ser. I år fråtset jeg i avskårne amarylliser. 


Romjulskveld etter at hun hadde lagt seg; et lite stilleben av pensko, hårsløyfe og den 95 år gamle medaljongen hun fikk av navnesøster og oldemor da hun ble født. Med navnet deres på. 


Lillejulaften-morgen-utsikt


Biltur


Krøller og sløyfe. 
Klassiker. 


Nydelig romjulsmorgenutsikt. Romjulsplate nr. 1. 


Stemning. 


Sånn hver morgen. Hennes første egenproduserte juletrepynt! Og første egenproduserte nisse! Den aller fineste vi har. Noen av de siste solstrålene i 2018 fant veien inn på kjøkkenet. 


Ute er alt pent nå. 


Mammas juletre. 


Tenk at dette er et fargebilde. Gudbrandsdalen er svart-hvit i desember. De morgenene vi ikke hadde brennende peis, hadde vi brennende himmel. 


Vi tegner og tegner. Det er gøy å ligge på gulvet og bare la fargeblyantene lede an. Hvem er denne karen med sekk og lue på? Jo, det er han som hvert bidige år vinner den svært uoffisielle "flest likes"-konkurransen blant Instagrambildene mine. Derfor ble han diskvalifisert da jeg gjorde den årlige "best nine"-greia - jeg laga rett og slett den ni-bildede oppsummeringen før jeg publiserte Jon Blund-bildet, fordi jeg visste at dere kom til å go nuts i år som i fjor og årene før. 

Her er de ni mest likte bildene mine, altså med unntak av Jon: 


Stua vår, kjøkkenet vårt, kirsebærtreet vårt, Oslo Rådhus under blomstrete paraply, brudebildet vårt og vår lille tedrikkende datter. Jeg blir glad av å se disse bildene!En nyttårshilsen kommer som seg hør og bør senere i dag! Ha en fin dag så lenge!

6 kommentarer:

Astrid sa...

Så mye fint <3 Helt bedårende krøller med sløyfe i :-) Tusen takk for nok et nydelig bloggeår, SÅ glad for at du begynte igjen etter pausen!! Beste bloggen, ingen kan måle seg med denne :-)

Ingunn sa...

Koselige bilder, ser ut som ei fin jul. Blir alltid litt sentimental på nyttårsaften jeg. Tenker mer bakover enn framover liksom. Føles som om det er så mye som står på spill når man går inn i et nytt år, at det er så lett å gå i fella og ødelegge alle forsetter allerede første uka. Jaja, nok om det, ønsker deg et skikkelig godt nytt år, og takk for bloggen! Alltid like fint å komme inn her. Gleder meg til fortsettelsen.

Fagbibliotekaren sa...

Hihi, må innrømme at jeg har vært misunnelig på den Jon Blund-kula, så i år da vi dro til Berlin i starten av desember stakk jeg bortom Gendarmenmarkt og kjøpte den :-D Tusen takk for tipset om hvor jeg kunne finne den! Og i det hele tatt takk for Berlin-tipsene du sendte meg da jeg ydmykt ba om hjelp via mail. For en fantastisk by!

Ragnhild sa...

Jon Blund! Så nostalgisk! Ønsker meg en sånn en jeg også! Årets nye julekule ble forresten den fine Karen Blixen-engelen. Nydelig er den! God julestemning i bildene dine her. Hvor har du fått tak i den kringlegreia på døra?

A. sa...

Hahahha, den fine nissen ser helt klin kokos ut!

Glamourbibliotekaren sa...

Astrid: Takk for det! :) Ja, de krøllene er ganske bedårende altså!

Ingunn: Skjønner hva du mener. Jeg var veldig sentimental på nyttårsaften før i tiden. Men på et eller annet tidspunkt klarte jeg å legge det fra meg og tenke på det som en ganske vanlig dag egentlig! :)

Fagbibliotekaren: Så gøy! Glad du likte Berlin-tipsene mine, det er bare å spørre igjen om du skal noe sted jeg har vært :D Ikke sant det markedet var koselig?

Ragnhild: Du får ta en tur til Berlin du også :D Karen Blixen-engel ja, vi har en vi også. Veldig pen. Kringlegreia kjøpte jeg på julebasaren til Margaretakyrkan en gang i tiden!

A: Hva slags mobbing er dette? :D Ser du ikke det lynende intelligende blikket?

Populære innlegg