mandag, desember 10, 2018

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 10


Nå er det på tide å planlegge julelesningen - og jeg slår naturligvis et slag for biblioteket! Ta en tur i dag om det er åpent, eller en annen dag denne uka, gå hyllelangs, gled deg over alle bøkene du kan låne med deg hjem helt gratis, plukk med deg litt forskjellig - et par tynne, en novellesamling, en mursteinsroman.. og gled deg til julemorgener ved peisen eller i sofaen eller ved spisebordet eller i senga, fordypet i en annen verden. Og lånefristen er jo til langt uti januar en gang. For en lykke!! Jeg har som vanlig bøker på ønskelista i år også, men skal absolutt ha en bunke klar til lesing uavhengig av "fangsten" på julaften. Nå bruker jeg en smule lenger tid på bøker enn tidligere, med toåring og det hele, men satser på litt lesetid allikevel. Vi tar forøvrig en juleutgave av "kva las du no" litt nærmere jul, eller kanskje til og med i romjula. Ok?

I Perchs-kalenderen var det en kjenning! Hindbær-oolong; den jeg ble så glad i tidligere i høst. Jeg har en full boks hjemme, men tar med den lille kalenderboksen på jobb. Nam!


P.S. Apropos bibliotek - I dag er det til og med Melvil Deweys bursdag! Hurra for Dewey! 167 år, bare unggutten!

2 kommentarer:

Ulla-Britt sa...

Kjære Glamourbibliotekar! Dagens innlegg gleder et bibliotekarhjerte! Jeg kunne ikke vært mer enig!!! Og dessuten er det mange bibliotek som er blitt meråpne - dvs at du kan bruke lånekortet som adgangskort fra gryyytidlig morgen til seeeent på kvelden med lånenummer og pinkode. Spør i ditt lokale bibliotek

Susanne sa...

Ah, dette gleder en bibliotekar, om ikke av utdannelse, så av arbeid. Biblioteket er vår siste solidariske skanse, et hjerte som tilhører alle og hvor alle er veldig velkomne. Og med meråpent kan man bruke det mer enn før.

Populære innlegg