fredag, desember 21, 2018

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 21


Man kan jo alltids håpe på å få en haug med bøker til jul - og uansett er det smart å forberede det som for mange er årets leseferie: Lage en pen liten bunke med bøker man lenge har hatt lyst til å lese. Nå er det virkelig høy tid for denslags! Jeg har kjøpt så mange på loppis de siste årene at jeg har mer enn nok å velge blant. Biblioteket er også et nærliggende sted å besøke nå før jula ringes inn. Og selvfølgelig ønsker jeg meg bøker til jul! Jeg vil ha mange fine lesestunder foran meg utover vinteren! Og aller nærmest: i jula. Snart er det ferie for de fleste, vil jeg tro. Har dere noen bøker på ønskelista i år? Tips gjerne oss andre!

2 kommentarer:

Siri sa...

Jeg ønsket meg denne til jul i år, gleder meg til å kose meg med historier om interesante damer, vakre matbilder og til å bli inspirert av spennende oppskrifter. Et kinderegg helt etter min smak!
https://bokelskere.no/bok/kvinnfolk-fantastisk-mat-til-verdensberoemte-damer/509633/
Kvinnfolk : fantastisk mat til verdensberømte damer av Marianne Pfeffer Gjengedal og Klaudia Iga Pérès.

Har hygget meg masse med kalenderen din i år, første året for meg så hver dag har vært en spennende overraskelse.

-Siri

instance sa...

Til jul i år har jeg ønsket meg Rules of Magic av Alice Hoffman, og The Guernsey Literary and Potat peel pie Society ( for et navn!), og tror de kommer til å ligge under treet. Fikk også One Day in December i bokklubben, så da har jeg nok av lettfordøyde bøker på en stund. Ønsket meg også Oryx and Crake av Margaret Atwood, og håper den dukker opp i haugen!

Tar ellers med meg Paul Auster 4321 og Girl Logic av Iliza Schlesinger på juleferie - skal jo tross alt være borte i 6 dager, så det er viktig å ha litt å velge i, haha.

Populære innlegg