torsdag, januar 24, 2019

Teknisk melding fra maskinvakta

Jeg har fått flere tilbakemeldinger om at det er så å si umulig å kommentere som anonym fra iPhone - kommentarene dukker aldri opp. Det beklager jeg sterkt! Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg har en løsning: 

Nederst i bloggen, enten på forsiden eller under hvert blogginnlegg, er det en klikkbar link der det står "vis nettversjon". Hvis man klikker på denne, kommer man inn i bloggen sånn som den ser ut "til vanlig", altså ikke mobilversjonen. Da er det enklere å kommentere! Da forsvinner ikke kommentaren deres. 

Jeg er fristet til å ta bort mobilversjonen og bare ha vanlig versjon, siden det er så mye tull med kommenteringa. Noen innspill her? Er det mange av dere som plages med kommenteringa? Gjelder det andre type telefoner eller nettbrett også? Si i fra!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja! Takk for tipset! Jeg har kommentert flere ganger men aldri kommet på trykk.

Linn sa...

Nei, ikke ta vekk mobilvennlig side :(

E sa...

Jeg kommenterer fra i-phone og det pleier å gå fint!

Anonym sa...

I det siste har det gått fint for meg å kommentere fra iphone.
SJH

Martine sa...

Jeg prøvde en gang å kommentere fra Iphone, og da forsvant kommentaren... Jeg leser mest fra mobilen, men skriver kommentarer fra pc :)

Anonym sa...

Jeg synes mobilversjon er supert, men bruker ikke i-phone (derimot samsung). Vanlig versjon på mobil var veldig slitsomt å bruke. Ingerid

Anonym sa...

jeg har iPhone og får ikke kommentert. Spent på om det virker nå!

Anonym sa...

Kult! Nå vet jeg at jeg i det minste kan bruke nettversjonen (og at du ikke har sensurert meg for at jeg velger å være anonym)
Jeg eldker bloggen din!!! Du hjelper meg til å glede meg over de små tingene.

Glamourbibliotekaren sa...

Konklusjon: Jeg lar mobilversjonen være, men dere som har trøbbel med å kommentere får klikke dere inn på nettversjonen! :)

Populære innlegg