mandag, februar 04, 2019

Finn stilen: februar (reprise)


OK. Nå gir jeg blaffen i at det er hundre meter snø ute, og at dette antrekket overhodet ikke egner seg i februar. Jeg kommer jo ikke til å kle meg sånn, men man kan vel unne seg en liten vår-piff i hjertet eller hva? Og da vil jeg gjerne se en gul rutete kjole med lysegammelrosa småsko fra Modcloth, matchende roseøredobber fra samme sted, en lysegrønn cardigan fra House of Fraser, en av mine favoritt-februar-dufter Miracle, Anna Karenina, og den lekreste rougen i verden - Guerlains Météorites. Og en diger vase med pastellfargede tulipaner. Det er FEBRUAR!! Dagene blir lengre og lysere! Sola skinner ordentlig inn i huset! Full vinterferiestemning. Den mørkeste delen av vinteren er over. Deilig. 


5 kommentarer:

Anonym sa...

For en herlig piff! Rett og slett godt å se på og drømme seg bort i. Takk :)

Hilsen Stine

Petra Rhodin sa...

Så fint och vårigt! Nu får vi drömma och fram i maj kanske det går att förverkliga :)

Anonym sa...

Nydelig :-)

Nattsvartur sa...

Jeg blir helt lykkelig av å se på dette :-)
Jeg har begynt å drømme om bare veier og bomullskjoler (om enn med ulltrøye under og cardigan over), men med snø til midjen blir det vel med drømmen en stund til...

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: :)

Petra Rhodin: Ja! Bare tre måneder unna :)

Anonym: Takk!

Nattsvartur: Embrace vinteren enn så lenge :) Den er fin den også - men det er så innmari lov til å glede seg til det som kommer også!

Populære innlegg