fredag, februar 22, 2019

Glamorøs fredag


God morgen!
Jeg sitter her ved kjøkkenbenken og ser ut på et nydelig snølandskap i hagen. Turen til og fra barnehagen var så fin, skogen var stille, snøen dalte ned, og en og annen fugl kvitret. Vi ser ekorn hver dag! 

En stor bukett roser ved min side, tulipaner pryder bordene i stua, jeg har en stor kanne fersk Queen's Blend fra et Perchs-besøk tidligere i uka, leppestift for å gi et hint av farge til dette vinterbleke ansikt (og for å ikke skremme vettet av de små i barnehagen ved å se ut som Kittelsens Pesta, som tidligere nevnt). Dagens duft er den originale Miss Dior fra 1947, og i ørene og rundt halsen har jeg Elsa Perettis tsavorite-smykker for Tiffany's. Og ellers er jeg ekstremt casual antrukket i slitte jeans og nuppete ullgenser. 

Planene for helga er få; å leke i snøen i hagen er det eneste jeg har tenkt så langt. 

Hva med dere? Har dere fine fredager? Alle rapporter er hjertelig velkomne. Særlig moro er det hvis noen hiver seg utpå for første gang her! Jeg har en følelse av at antallet rapporter er nedadgående igjen, etter en bra start på året - det hadde jo vært trist om det var sånn! Så uendelig mye koseligere om flere blir med, og det virker jo inspirerende for oss alle sammen å lese om hverandres fredager. 

Ha en god dag alle sammen, hvor enn dere er og hva dere gjør!

mvh
Glamourbibliotekaren

42 kommentarer:

S sa...

Fin fredag!
Selv om uka har gått fort og det er mye spennende på gang både på jobb og i heimen, så skal det bli godt med helg. Dagens ytre glamour er pen neglelakk og nyvasket hår, påkledningen er casual. Den indre er desto større med ømme muskler etter to dager med trening siste uke, samt den litt deilige følelsen av å være sliten fordi man har stått på på flere måter.

På jobb begynner det å ta seg opp med oppgaver etter å ha seilt som "nybegynner" i flere måneder. Så her er det bare å brette opp armene og komme i gang. Men tenker å gå litt tidligere, hente bil på verksted og kjøpe maling til stueprosjekt. Og det blir nok hovedplanen for helga - å begynne male stueveggene i en litt ny og freshere farge. Og sånt arbeid er noe av det morsomste jeg vet - høre radio eller podcast og gjøre litt fysisk arbeid som gir raske resultater. Målet er å bli ferdig med mest mulig før vi det nye skapet kommer i neste uke. Så får vi leve med litt rot og kaos noen dager.

Forøvrig er det meldt mildvær og regn i løpet av dagen, så kan bli interessante kjøreforhold med all snø som kom tidligere i uka. For min del er imidlertid plussgrader velkommen - jeg lengter sånn etter vår. Får glede meg over at lyset er tilbake enn så lenge, og at vi har hatt noen vakre farger på himmelen i det siste.

Ønsker alle ei riktig god helg. Om en uke er det mars, folkens!

S

Alene sa...

Noen ganger er livet fylt av klump i magen og fult alvor. Når det hender dine kjære noe, men samtidig er livet godt.
En merkelig blanding. Man lærer seg å sette pris på de enkle og gode tingene i livet. Fredager kan fremdeles være glamourøse. Jeg har gjort klart frokost til den fineste sønnen. Deilig å ha han her. Tente lys, summing fra radioen og litt tid til hverandre, før vi haster inn i hverdagen. Bare være!
God helg!

slikejenter sa...

Herlig glamorøs fredag med tur til nabolandet i øst :) Vi skal treffe fine folk, spise god mat og hygge oss. Jeg kjenner meg ikke superglamorø med en snart evigvarende forkjølelse, men gleder meg likevel. Det er godt med et lite avbrekk fra "det vanlige". Datter kjører glamour med tiara, jeg har en liten dusj parfyme. Håper på en god kopp kaffe etter hvert.

Ønsker alle en god helg, uansett planer!

Anonym sa...

God fredag!

Et stort krus kaffe med melk, og en (foreløpig) ganske stille arbeidsplass setter tonen for dagen! I nabobygget selger de gode, seige cookies, mon tro om man ikke skal unne seg en slik etter lunch? :)

Trude sa...

Hjemmekontor med stearinlys, kaffe i ny muminkopp, Bachs filoinkonsert på Spotify og en glad hund ved min side, da gjør det ikke så mye at arbeidsoppgavene er ganske monotone. Gudskjelov er dette arbeidsprosjektet ferdig om et par måneder.
Ute er det sol og det er lovet ganske høye temperaturer i helga. Det er vår her i Catalunya og det er ganske så deilig. I morgen får jeg jentebesøk og det skal spises, drikkes, strikkes og skravles. Innen det så blir den en del rengjøring og matlaging.
Ønsker alle en riktig fin helg!

Anonym sa...

Tulipaner på spisebordet, tente lys og nesten ren leilighet. Jeg er hjemme med halsbetennelse, leser og prøver å gi kropp og stemme så mye hvile den trenger. Svarte tights og lang skjorte er kanskje ikke så fancy, men hakket mer glamorøst enn nattkjole. Hva helgen bringer vet jeg ikke, tenker det blir mye lesing, tedrikking og soving, men av og til er det akkurat det man trenger.
God helg til alle her inne!

Ida i Bergen

Susanne sa...

Uka har vært aktiv ettersom kveldsjobbing på biblioteket. Vi er i sesong med alt det innebærer, men fint også. Glamouren er druer og organisk Assam. Ellers forbereder vi vinterferien på biblioteket, noe vi alle ser frem til :)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i byen er mildværet på vei, og i øyeblikket er det så glatt at ALL busstrafikk er innstilt, og i trafikken rundt er det masse biler og busser og trailere som har parkert i busslommer og på utkjørsler til mildværet får festa grepet og løst opp underkjølt is på hoved- og sideveier. Satser på at det blir bedre før jeg skal hjem, sånn at jeg slipper å gå ei mil i regnvær og vind...

MEN innomhus er glamouren i behold. Jeg har sort pencilskjørt og grønn gensertopp fra Gant (billig loppisfunn!), Chanel på leppene og snart skal jeg lakke neglene med Rose Umber fra H&M, som jeg snart har brukt opp! Dagens andre kopp med Lady Grey er fortært, jeg er godt i gang med dagens oppgaver og stemninga er god.

Helga skal brukes til faglig påfyll, pluss at jeg får besøk fra i kveld til i morgen formiddag. Fagdagene avsluttes i morgen kveld, så søndagen er temmelig blank i min kalender. Tipper den bli brukt på bl.a. hundelufting, strikking og avslutning av ei god bok! God helg, alle sammen!

Kammerpiken sa...

Ikke så veldig glamorøst ute; de siste dagene har vi hatt både regn, snestorm og iskaldt, og nå regner det igjen. Siden været er så ustabilt, så har vi dannet folkebevegelsen "adopter et sluk"! Hvis alle tar ansvar for sluket utenfor sitt eget hus / egen bedrift, så unngår vi kanskje oversvømmelser, og det blir hyggeligere for alle. Glamouren inne er kjole og fine smykker. Diamantene mine har jeg kjøpt selv for egne penger, og de skal brukes!
I morgen skal vi i fødselsdagsselskap. Svigerfar fyller år, og det er klart vi kommer! Et lite værforbehold, men det går som regel bra. Ellers har e-postsystemet på jobb tatt kvelden, og er nede for andre dagen på rad. Det er heldigvis ikke bare på vår lille enhet, så jeg regner med at de får det ordnet ganske snart. Men det er utrolig hvor avhengig man blir av at systemene fungerer! Ja, ja - får rydde litt i hyllene istedet. God helg, forresten - og kjør forsiktig dere som skal ut i bil.

Anonym sa...

Glamouren denne fredag består av at skuldrene er bittelitt mer på den plassen de skal være siden jeg har hatt noen studiedager. Produksjonen av masteroppgavetekst er ikke så høy, men følelsen av ro og at det skal gå er uansett fint! En deilig kaffe på veien hit til biblioteket og å planlegge dobbel familiebursdagsfeiring på søndag er også bra glamoureffekter på vei inn i helga. God helg til alle og nå er også jeg også en del av det gode selskapet som deler fredagslykke. Bare det!

Inger sa...

Allerede fredag igjen, og siste helg av årets vinterferie. Snøen vendte tilbake igjen etter et glimt av vår, men den kjemper en kamp den er nødt til å tape. Helgen tilbringes på besøk hos nær og kjær familie, med felles bursdagsfeiring i morgen kveld. Nydelige roser og nelliker på bordet, katten koser seg i sofaen og tekopp og lesestoff er innen rekkevidde.
God helg til alle her, uansett hvor mye eller lite glamorøse vi føler oss. Og ta vare på hverandre og de gode stundene.

Glamourbibliotekaren sa...

S: Ja tenk det, snart mars! :)

Alene: Høres ut som en fin start på fredagen :) Klump i magen og alvor gjør at man kjenner ekstra mye på de fine tingene, og det er bra.

Slikejenter: God helg og god tur! :)

Anonym: mmm, jeg stemmer ja! :)

Trude: Høres koselig ut! Bach og glad hund er en fin kombinasjon :)

Ida i Bergen: God helg og god bedring! :)

Susanne: Fint med ventende vinterferie! :) Sikkert mange som misunner dere det nå!

Elisabeth: God helg og hold deg på beina! :)

Kammerpiken: Så lurt å adoptere sluk! :)

Anonym: Velkommen hit, så hyggelig at du ville være med! :)

Inger: Katteglamour! Min favoritt :)

Kari sa...

Har huset for meg selv i helgen, det gleder jeg meg til. Stormrydder når jeg kommer hjem fra jobb, deretter kos med bok (Kokt bjørn), te og fyr i ovnen. Lørdagen er åpen, kanskje kafe med en venninne eller litt shopping. Søndag er det dugnad for idrettslaget. Tror det blir en fin helg.

Nattsvartur sa...

Nok en ufsete dag i hovedstaden, men det er fredag!
Deilig!
Jeg tok på en pen grå ullkjole for å få litt glamour-følelse, og håper det nydelige vårværet fra tirsdag kommer tilbake snart.

I dag skal det ryddes hjemme før middagsbesøk i morgen, og ellers skal helgen tilbringes med de fine jentene mine. Kanskje vi baker en kake sammen til middagsbesøket, eller noe slikt.

Avskårne blomster må vente siden ingen er noe særlig hjemme neste uke, men jeg har i det minste en nydelig orkide som blomstrer.

God helg!

Anonym sa...

God fredag alle saman!
I fleire månader har eg snoka på fredagsglamouren til mange fine folk, så no er det vel på tide å koma fram frå skuggane. Dagen har vore svært glamorøs med venninnebesøk i Trondheim; det er noko særskild med å vakna opp hjå vener men samstundes få litt ekstra fin handsaming- det er liksom det beste av hotell og heime. Nylaga rundstykker og ein deilig tekopp med hyllebær/champagne frå Teministeriet- nam! Himmelen er grå, men det er ein designert innedag som skal nyttast på nostalgisk prat om «gamle dagar» og studietid, ein riktig god biff stroganoff og kanskje ein tur til byen for dekadent handling på Sjokoladebutikken. Har eit særdeles svakt punkt for dyr konfekt diverre.
Elles kjenner eg litt på det som «Alene» skreiv ovanfor, om korleis ein vaklar lett ambivalent mellom takksemd over livet og ein tung klump av tristesse i magen. Venninnebesøket har også sjatteringar av mørke; i morgon skal me delta i eit fakkeltog for Odin som forsvann 18.november og ikkje er sett sidan. I 3 månader har foreldre og vener gått i uvisse om kva som har skjedd, kan ikkje tenkja meg kor forferdeleg det må vera. Om nokon i Trondheim vil vera med kan dei søkja opp gruppa «Hvor er Odin» på facebook, der finn dei meir informasjon.
Så helga rommar både latter og tårer, men det er vel livet i praksis.

Ingrid sa...

God fredag! Jeg hygger meg med å tenke på en fantastisk skitur jeg hadde i går kveld, og at det blir tid til mer ski i helga. Skal dessuten avslutte arbeidsdagen litt tidligere enn vanlig og handle blomster på vei hjem. Riktig god helg til alle!

Line sa...

Hei.
Regnet vi var lovet i Troms har startet, planene for helga er absolutt tilpasset været, og likevel koselig. I dag og morgen formiddag skal jeg få ryddet på plass kjøkkenet etter en liten oppussing. Venter besøk i morgen kveld eller søndag og har derfor deadline på arbeidet. Passer meg veldig bra. På den tiden må jeg jo få skikk på resten av leiligheten som også er preget av oppussingen. Da er det bra at jeg har litt av hvert å høre på; Starter med Kolafei på NRK 1 17-00 og så kan jeg velge etterhvert hva jeg har lyst å høre. Og skulle jeg bli fri for husarbeid så har jeg nok av bøker og håndarbeid som står for tur, dette blir nok en fin helg.

Kos dere alle sammen.

Hilsen Line

Stine Arkeologine sa...

I dag våknet jeg utslitt etter det som virket som et flere timer langt mareritt (i virkeligheten varer de visst veldig kort tid) der jeg var protagonisten i en slags Mission Impossible og generelt sprang mye rundt og prøvde å redde masse folk som ikke så problemet. Halve drømmen besto av å lete etter spiker i passende størrelse for å spikre igjen en kasse med en livsfarlig slange (noen var for tynne og noen for tykke osv.), og da jeg endelig fant den perfekte spikeren hadde min noe handlingslammede partner, Gilbert fra "Anne of Green Gables", rotet bort hammeren. Snakker om frustrasjon. På bakgrunn av alt dette ble morgenkaffen den mest glamorøse og avslappende jeg har hatt på flere uker! Antrekket er blomstrete, halvlang kjole og jeg har tatt på roseparfymen "Moment de Bonheur" i anledning fredagen. Ønsker dere alle en fredelig og fin fredag og helg! :-)

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Jeg hilser fra Innlandet, der jeg har hatt et fint døgn med en kombinasjon av forelesning, hotellopphold (som også inkluderte deilig kveldsmat og kake!) og litt shopping (ny vårjakke og en kul genser). Antrekket er studentcasual, jeans og grå ullgenser. Duften er Coco Noir, og i ørene har jeg nye sølvringer. Har drukket to kopper Søderte, som studentkantina til min glede tilbyr.
Siste time med forelesning starter straks, og så blir det tog tilbake til hovedstaden.
Imorgen blir det ny togtur, men da sørover til familien. Krysser fingrene for mulighet til å få noen timer i solveggen foran barndomshjemmet!
Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Hei!
Haha, jeg måtte le av drømmen til Stine arkeologine! Det hørtes skikkelig slitsomt ut!
Jeg hadde også en "røff" natt, da jeg så altfor mange episoder av Bringing sexy back på Netflix i går. Jeg kan være den første til å innrømme at det bærer preg av å være dustetv, men jeg griner, ler og heier allikevel! Det hele resulterte i at jeg ble kjempeinspirert og bestemte meg for å jogge før jobb. Så jeg lå våken ca halve natta og nynna rocky-theme, og fikk ikke sove. Men! Jeg tok en tur, og har følt meg prima i hele dag! Dagens glamour!
God helg fra kontoret til alle sammen.

Helga sa...

Deilig med fredag! Tjuvstarta helga med å se The Favourite på kino i går. Har ikke vært på kino på evigheter, og filmen var veldig bra. Ekstra fint med en tur ut når mannen reiser på guttetur i helga, og jeg og minsten skal være alene. Satser på at vi finner på noe morsomt.

Ellers så gleder jeg meg til frisørtime på mandag og at det snart er mars. Det kommer vel sikkert mer snø før våren, men det er jo lov å håpe. Men er litt bekymra for at alle påskeliljene spirer..!

Kristin sa...

God fredag! Vinterferien nærmer seg slutten. Dagen idag har så langt bestått av lang frokost, en liten tur ut i gråværet, rosa tulipaner på bordet, og en nystekt vaffel og god Twinings med eple, kanel og rosiner til lunsj. Dessuten har uka som snart ligger bak oss bydd på vårstemning og nydelige dager i hovedstaden, i tillegg til masse latter og gode samtaler med fine folk, og den glamourfølelsen sitter i ennå<3 God helg til alle!

Frøken Desibel sa...

God fredag!
I dag ble det en kaffe på vei til jobb for å feire at det er min (forhåpentligvis) siste dag som forsentkommende på jobb. En utrolig kjip uvane som må bort! Blyantskjørt og fin vårlig bluse, NTNU-ringen og bokstavsmykke på og en liten dæsj Daisy bak øret.
Første helg uten planer på ganske lenge, så jeg skal nyte det til fulle. Må få opp noen persienner, for nå har jeg levd på utstilling siden november... Ellers tenker jeg kinobesøk, pizza, trening og andre koselige ting.

Håper alle får en finfin helg!

Astrid sa...

Som noen andre også har skrevet her i dag, rommer livet så mye. Det er mye glede og mye smerte. Og med kjærlighet kommer også stundom sorg. Det har jeg og min familie kjent på siste tiden. Og i møte med det som er vondt, er det en påminner om å være takknemlig og ydmyk, og å leve livet og ta vare på de man har nær. I dag har jeg satt pris på min smilende baby, drukket kaffe og spist bolle og lest avis på en benk utenfor den nærmeste kafeen, kjøpt vakre grenroser hos de skjønne damene på den lokale blomsterbutikken, snakket med en eldre forbipasserende herre som sa jeg var heldig som hadde en liten i vognen, og nå lager jeg pizza til far og sønn i huset kommer hjem. Ytre glamour er store øredobber, totalt upraktisk med en baby som har lange fingre, men enkel lavterskelglamour er det ihvertfall. Ta vare på dere selv og de dere har kjær i helgen.

Arnhild sa...

Ikke så veldig glamorøst kanskje, men jeg fikk dusjet i morges. En rygg som de siste to dagene har bestemt seg for ikke å være så veldig kranglete var veldig kjærkomment. Så har det vært stille nok i skranken til at jeg har fått sittet og skrevet sånn ca. ferdig manus til eventyrstund i morgen. Da skal vi få høre om Geitekillingen som kunne telle til ti både til lands og til vanns. Den får også muligens hjelp av Aladdin og det flygende teppet hans. Helga blir dermed tilbrakt med forberedelser og utførelse av eventyrstund, kanskje et kort besøk på bruktbutikken hvis jeg bedømmer at jeg har tid til det. Før jeg skal suse hjem og bake brownies, som skal taes med på en felles 25-års feiring. Ingen av oss to som skal feire blir 25, bare så det er sagt. Søndagen blir kanskje litt roligere, muligens tilbragt med litt rydding, all den tid uka blir travel, og jeg håper å få feiret bursdag neste helg også, med invitering av mange av samboerens familie og slekt. Sånn er det når man ikke bor der man kommer fra, men er så heldig at han har bare hyggelig familie, som vi ikke ser ofte nok. Fin unnskyldning til at de kan komme på besøk. Så går uka slag i slag med håndarbeidstreff og quiz på mandag, styremøte i husflidslag på tirsdag, gitartime på onsdag, språkkurs i arabisk på torsdag, vasking på fredag, og så forhåpentligvis en hel helg med koselige besøk. Veldig spent på torsdagen, for det blir første kurskveld.

Ulla-Britt sa...

Åååååååå - så deilig med en helt fredelig fredag! Det var en stund siden. Myk blå mønstret ullgenser og små øreperler. Forrige helg skulle jeg være toastmaster i et stort selskap hvor jeg nesten ikke kjente noen, feire mannen min og ha gode musikervenner på overnatting. Da rakk jeg ikke å skrive her på bloggen, nei! I dag har jeg gått tur i det vakre vinterlandskapet, hørt klukkingen i bekken, ruslet ned til Øymarksjøen, men ikke utpå isen - nå er den ikke trygg lenger. I kveld skal jeg titte gjennom oppsamlede aviser, høre på Glamourbibliotekarens siste platetips, plukke litt rester ut av kjøleskapet og kalle det tapas og lese min nye yndlingsforfatter Jane Gardam: Old Filth. Riktig god helg alle sammen! :-)

Anonym sa...

Endelig helg etter krevende dager på jobb, noe de stort sett alltid er i helsevesenet. Men meningsfullt er det, særlig når man får gjort det lille, viktige ekstra for noen. Og det fikk jeg til i dag. I helga har jeg huset for meg selv. Det blir to rolige dager med tedrikking, boklesing, radiolytting og ei yogaøkt eller to. I morgen blir det tur på biblioteket for å fylle på med nytt lesestoff. Arbeidsuniformen er byttet ut med joggebukse og ullgenser, sofaen er inntatt. God helg, alle sammen!

Anglofilia sa...

Ukas herligste dag! Nyter lyden av vaskemaskinen etter nesten tre uker uten (!) Dattera kommer hjem fra London sent i kveld, og neste uke blir det vinterferie for mor og kjæreste. Nederland står på programmet. Jeg har kun en ting på lista, og det er Rijksmuseum og de gamle mestere. Kan nesten ikke vente! Men først er det helg og fred. Aaaah.

Emma sa...

Her i vår del av hovedstaden er det tung hvit sne på trær og busker i dag- glamorøst og nydelige synes jeg! Den lille sorte hunden min og jeg har fått gå ennda en tur i vinteren, og nå er det fersk croissant til ettermiddags teen min. En ekstra hilsen til dem som har vanskelige ting å tenke på her i dag, og god fredag til alle sammen fra Emma.

Skydronninga sa...

I går følte jeg det var fredag, så jeg har liksom hatt to fredager etter hverandre! Antrekket jeg gikk for i dag var mer fint å se på enn praktisk - ble kald da jeg var ute, men shit au! Helga er ganske åpen, en liten bytur i morgen for store og små. God siste rest av fredag og god helg!

Oda sa...

God fredag! Etter nokre kjekke veker på vift både i Århus og i Stockholm tilbringas denne fredagen i heimen. Eller det vil seie eigentleg både i heim og på hytte, då eg no er på veg til ei helg til fjells. Fredagens glamour har bestått av ein lang morgon saman med min kjære og ein herleg jobbdag med fine musikalske augenblink. Helga ellers blir forhåpentligvis fylt med skiturar, lesing foran peisen og tid til lange samtalar med gode venner. God helg alle!

Anonym sa...

Jeg er ny. Kaster meg utpå. Er på Tenerife. Snart er det et glass hvitvin i solnedgangen og deretter nydelig paella på en fiskerestaurant. Sommerlig antrekk og sandaler. God helg! Hilsen Ellen.

Ingerid sa...

God fredagskveld! Hilser blidt fra heimen, som for anledningen er svært preget av at veslejenta har influensa. Nå som hun orker å snakke igjen gir hun jevnlig uttrykk for hvor Urettferdig Livet Er når man blir så syk i ferien, og det er jeg jo enig i. Godt at hun snakker igjen, da, til og med hele setninger. Hennes eldre bror tror han er tenåring og har sluttet å snakke. Så det jevner seg ut! Dagen har vært rolig, med lydbøker og høytlesning i flere timer, en del kaffe og te har det også blitt. Har flyttet rosene fra forrige uke over i en annen vase, har tenkt å kose meg med dem noen dager til. Roser er luksus! Dagens antrekk er hjemmeklær i svart og ingen øredobber, dagens duft er bodylotion fra Body shop (en slags mandel-yoghurt) som jeg fikk fra svigerinne til jul. Helgen blir nok roligere enn tenkt, men fint at familiens influensasyke er på bedringens vei. Tenker på alle de som har mer kompliserte sykdommer å bekymre seg for. Og sender varme tanker til alle som har store bekymringer akkurat nå. God helg til alle!

Anonym sa...

God fredagskveld! Jeg er så heldig at vinterferien begynner nå! Sol og varme vinker i det fjerne. Det har vært en krevende arbeidsuke, men også veldig hyggelig, for vi har hatt besøk av familien. Jeg føler med alle dere som opplever noe trist. Jeg må bare si at denne bloggen har vært til stor trøst i tøffe tider for meg. Takk til Glamourbibliotekaren og alle som deler sine opplevelser på siden her, og god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Kari: Høres fint ut! :)

Nattsvartur: Ja, det hadde vært fint om sola kom tilbake! :)

Anonym: Velkommen hit, håper du blir! :) Fint og viktig med fakkeltog.

Ingrid: Høres ut som ei bra helg :)

Line: Bra regnværsaktiviteter! :)

Stine Arkeologine: Haha! For et mareritt! :D Vel unt morgenkaffe!

HildeSofie: Kveldsmat på hotell er så koselig! :)

Anonym: Wow! Joggetur før jobb, well done! :)

Helga: Oioi, påskeliljene bør vente bittelitt! Men de er hardføre og tåler sikkert en av-og-på-vår :)Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: Mmm, vaffel! Bra fredag! :)

Frøken Desibel: Gratulerer med å rydde bort en uvane! Lykke til! :)

Astrid: Det høres i alle fall ut som at du vet å sette pris på de fine tingene! :)

Arnhild: Koselig med eventyrstund! Lykke til med alle aktivitetene til uka :)

Ulla-Britt: God helg! Og toastmasterjobb, det er en bragd! :)

Anonym: Bra jobba! Sånt er så viktig! Det lille ekstra! :)

Anglofilia: Åh, herlig! Bra prioritering. Rijksmuseum er helt klart ventetiden. Sikkert lurt å kjøpe billett på nettet på forhånd. (Og evt gå på et tidspunkt hvor det ikke er tusen mennesker som står og sperrer for Rembrandts Nattevakten) God tur!

Emma: Mm, deilig med croissanter! :)

Skydronninga: Herlig, tenk om det var to fredager i uka! Det kunne jo være noe å jobbe for! :D

Oda: Høres veldig koselig ut! :)

Ellen: Velkommen hit, hyggelig at du hiver deg på! Høres deilig ut å være der nede i varmen nå :)

Ingerid: Haha, nesten-tenåringer som slutter å snakke :D :D :D Lykke til med det! Og ha det fint med rosene :)

Anonym: Så fint å høre at bloggen har vært til trøst! Ha en riktig fin vinterferie!

Lillebakken sa...

I går var jeg vertinne for et koselig teselskap med gode venninner, der jeg serverte smørbrød, scones, kake og makroner, i tillegg til ulike sorter te, selvfølgelig. I kveld nyter jeg godt av restene, her jeg sitter i sofaen og prøver å få igjen varmen etter å ha trasket rundt på martna i dag. Har fristet lykken på tombola, med lodd fra kinnbøtta. Har også spist vafler og hørt folkemusikk. Det hele ble avrundet med tivoli med eldstejenta.
Glamourfaktor er ferske blomster fra gårsdagens teselskap, samt ovenfor nevnte kake og et strøk av leppestift på tørre vinterlepper. God helg!

Lotta sa...

God glamorøs fredagskveld fra fjellet, der vi nyter siste helg av vinterferien. Jeg fikk overført ubrukt ferie fra i fjor og har hatt fri hele uka, og det har gjort en litt frynsete mer-enn-fulltidsarbeider godt. Gått korte og lange skiturer, bakt mange brød, lest mange bøker, spilt mange slag med yatzy og løst mange kryssord, akkurat slik man skal når man har ei hel uke til rådighet på fjellet, i tillegg til all slumring foran vedovnen. Skåret i glamouren og gleden er været, dryppende, mildt og underlig, men vi lever med det, smører med klister og orker ikke helt tanken på at vinteren skal være over allerede, og at dette er framtidas vintre.

Ekstra gode tanker til alle dem som trenger det litt ekstra i kveld.
Selv fikk jeg nettopp bekreftet at jeg er frisk - det må jeg gjennom en årlig kontroll for å vite, og når resultatene kommer kjenner jeg en sånn takknemlighet. Ikke bare for helsa, men for alle de små tingene, blå Swix, reint sengetøy, Fazer mint, barnehender, Alice Munro, venninnekvelder. Denne bloggen hjalp meg også da det sto på som verst, og det er jeg takknemlig for. Hold ut, dere som står i det.

Vinterhilsen fra Lotta.

.mette sa...

Ikke mye glamour, men veldig mye kos. Hytteliv, viltgryte, hjemmelaget potetmos, strikking, litt TV, puste med magen..... fredag! God helg! Mette

Elin sa...

I alt kaoset på jobb, ble det noe av det fineste med hele fredagen borte fra meg, nemlig denne bloggen:( Det har vært vinterferie i Oslo denne uka, og de fleste kolleger har hatt fri. Jeg trodde det skulle bli en rolig uke, men det endte opp med å bli det stikk motsatte. Glad uka er over og gleder meg over at helga er her! I dag skal vi spise sen lunsj/tidlig middag med gode venner på restaurant. Gleder meg veldig. God helg, alle sammen! Og ekstra gode tanker til dere som står i noe vanskelig.

Ida sa...

Her kommer en sen fredagsrapport fra denne kanten. Men bedre sent enn aldri, ikke sant? ;) Fredagen startet med ufyselig vær, god frokost og god hårdag. Men dessverre innså jeg to minutter etter at jeg gikk ut at min innsats på badet denne morgenen var ganske så bortkastet. Selv med lue fløy håret til alle kanter og ente til slutt i et salig korv. Og sminken... ja den og det vannrette regnet ble rett og slett ikke dus. Men ellers var gullkant på dagen fine øredobber i ørene, handletur i favorittblomsterbutikken, og et bruktfunn av en alt for dyr dyprød vintagekjole fra Danmark. Men jeg måtte bare ha den kjolen! Siden kjæresten spiste middag sammen med jobben unnet jeg og kattepusen oss ferske reker, hjemmelaget aioli og focaccia. Kattepusen spiste mest reker :D Resten av kvelden tilbrakte vi i sofaen med levende lys, te og ullpledd. Og det er egentlig planene for resten av helga også. Helt rolig hjemmekos. Håper dere alle har en finfin helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Lillebakken: Så hyggelig med teselskap! :)

Lotta: Høres ut som ei fin uke på hytta! :) Og deilig bekreftelse å få!

Mette: Puste med magen = den beste glamoureffekt! :)

Elin: Ja, slike ferieuker kan bli kjempestille eller det helt motsatte. Man vet liksom aldri! Bra det er helg :)

Ida: Høres veldig koselig ut alt sammen! :) Selv vinden, haha!

Populære innlegg