fredag, februar 08, 2019

Glamorøs fredag


God morgen!
Glamourbibliotekaren hilser eder fra sin varme stue; i dag er det hjemmekontor foran ovnen med nydelig sol og snølandskap utenfor vinduet. For en vinter vi har i år! En skikkelig estetisk nytelse. (Kveldsbilde fra hagen vår lenger ned)

Rive Gauche er dagens duft, jeg er kledd i komfortable klær, en kopp sencha fra Te- og Kaffehuset (må huske å blogge om den snart) står ved min side, og lydsporet er den splitter nye dagsferske plata til Paul Lewis med klaversonater av Schubert og Weber. 

Planene for helgen er få, ta ting som det kommer, spise god mat, lese litt. Beste typen helg!

Nå er jeg spent på å høre hva dere foretar dere på denne dagen, og hva det er som setter gullkant på fredagen! Ordet er deres. 

mvh
Glamourbibliotekaren34 kommentarer:

Frk Frydefull sa...

Fredag igjen og en nydelig spasertur til kontoret i vintersol. Etter en uke med mye hjemmetid (syke barn) er det jo superglamourøst å kjøpe kaffe på vei til kontoret. Hverdagsliv altså - det er faktisk noe sant i at det er det beste. Helgen skal brukes til å slappe av, spise god mat - i dag skal vi lage lammecarré. En liiiten fotballcup på søndag er eneste plan. Også tror jeg at jeg skal ha med 7-åringen på kafe på lørdag. Det liker vi godt. God helg!

T sa...

Etter en uke med enda mer sykdom, feber og snørr er det helg i siktet! Babyen og jeg er fortsatt i pysjen etter en røff natt, men vi har fyr i peisen, god kaffe i koppen og ute skinner sola. Lurer på om vi skal ta en snartur ut på nabolagets kaffebar for å få oss litt lunsj og noe godt, det har vært litt for mange innedager i det siste. Helgens planer er avlyst på grunn av sykdom, så vi skal bli friske, ta det med ro og gjøre det vi har lyst til og orker. Først må nok leiligheten vaskes, det trengs virkelig og jeg ser det ekstra godt nå som sola skinner inn her! God helg!

S sa...

Plutselig fredag igjen! Dagens ytre glamouren er nyvasket hår, behagelig bukse og en cardigan i min yndlingsfarge, samt nylakkede negler på den diskrete måten som jeg liker aller best. Den innvendige fredagsglamouren er også absolutt til stede, og jeg har allerede ledd så tårene trillet til morgenkaffen med kolleger.

Denne helga byr på total avslapping med bok og strikking. Vi skal også se på et nytt skap til stua, da vi nok må kassere det gamle skapet som er ca. 25 år gammelt. Og i den forbindelse skal vi også male litt hjemme, og da må vi enes om ny farge. Slike prosjekter er noe av det morsomste jeg vet og bare planleggingen gir meg masse energi. I tillegg er lyset her nord definitivt tilbake, og det er som å våkne fra en lang dvale.

Ønsker alle ei riktig god helg, og igjen takk til Glamourbibliotekaren for å "gjenopplivet" Glamorøs fredag og bloggen forøvrig.

S

Anaruh sa...

God formiddag! Jeg har tatt en rolig morgen med god frokost og avis, for det ble litt sent i går kveld. Det er hjemmekontor, en lyserosa primula ved min side her på spisebordet, god te fra Fortnum & Mason i koppen og jeg har nyvasket hår. I lunsjen blir det vel en liten tur ut i det nydelige vinterværet, tenker jeg. God glamorøs fredag og god helg når den tid kommer!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Jeg tok meg tid til en kopp te og frokost hjemme i dag, som regel inntas frokosten på kontoret fordi jeg må våkne litt før jeg orker å spise noe. Det førte til at jeg faktisk fikk med meg at det er et nydelig vintervær på vei til jobb - nå blir det lysere, dere :)
Antrekket er casual, duften Terre de Lumiére fra L'Occitane.
Planer for helgen: straks setter jeg meg på bussen mot sørlandet, jeg skal hjem til familien, både for å besøke den snille, men syke, stemoren (som snart kommer hjem, heldigvis), og ikke minst besøke min nye grandniese (er det et uttrykk?). Min nevø ble nemlig far til en liten jente forrige helg, og jeg er stolt (grand)tante. Vurderer å gå til innkjøp av både kamferdrops og et lite pledd til å ha over knærne - er det ikke et slikt bilde man har av grandtanter, hohoho!
I tillegg skal jeg lese litt pensum, og lage god mat og bake sammen med pappa.
God helg til alle!

Susanne sa...

God helg, alle.

Glamourbiten i dag er en kopp te og eple mens jeg arbeider med årets leseknapp for tredjeklassingene. Senere tenkte jeg å smelle sammen suppe og kroe meg med god bok.

instance sa...

Heisann, folkens!

I anledning glamorøs fredag har jeg funnet frem en gammel skatt fra skapet. En gråblå Marimekkokjole i ganske stramt snitt, som jeg kjøpte for mange år siden - før barn, så den krympet litt i skapet en stund, men nå passer den endelig igjen. Dagens duft er Mon Paris fra YSL, som jeg fikk til jul av en venninne, og har blitt veldig glad i. Den varer litt kort, særlig til å være eau de parfume, men ellers er den helt nydelig. Litt voldsom i flaska, men på huden er den mye mer subtil og varm, i alle fall på meg.

Ellers har jeg gjort en skikkelig innsats for å redde en krisepreget vinterhud denne uka! Var på apoteket og investerte i superskånsom cleanser fra La Roche Posay (som likevel vaskes av med vann, helt nødvendig for meg!), og en fuktbindende krem fra Decubal som roer ned den sensitive og tørre huden min. I tillegg har jeg kuttet ut alt av sterke ansiktsvann og slikt. Det ser ut til å ha effekt, og huden er roligere nå enn på lenge. Ikke veldig sexy forpakninger og merker på apotekvarene, så sånn sett er det ikke noe spesielt stas å ta dem frem, men effekten med å ikke lenger ha rød, tørr og flassende hud på panne og kinn gjør det glamorøst likevel! Nesten så jeg skulle tatt før og etter bilder!

Har en relativt rolig dag på jobb i dag der jeg bestemmer innholdet mye selv, så det er en god måte å gå inn i helgen på. Er mye som skjer på jobben for tiden, og fryktelig mye møter, så det er godt med litt pusterom innimellom. Har kokt en stor termokanne med vann, og bevilger meg litt forskjellig te utover dagen. Holder på med å drikke opp tekalenderen fra Perch's som jeg fikk i fjor. Altså, ikke denne julen, men forrige der igjen - så det går litt tregt. Akkurat nå "cool herbal" - ikke en favoritt :/

Helgen skal bli veldig rolig, siden jeg ikke helt har kommet meg igjen etter at jeg ble helt slått ut av virus forrige helg. Neste uke skal jeg ut og reise flere dager, så det passer godt å lade opp med te, bøker, en kafetur og strikking. Har også en plan om å få med 4 åringen en liten tur på ski, da han har fått seg en skiglad kompis i barnehagen, men vi får se om det går. Han er foreløpig veldig lite interessert i sportslige aktiviteter, og vil helst bygge lego inne.

Ellers blir det fredagstaco og tulipaner i dag, for å feire helgen. Og muligens noen kokosboller, det har jeg hatt lyst på i flere dager nå, og klart å stå i mot, men nå kjenner jeg at viljestyrken begynner å bli tynnslitt :D

God helg alle sammen!

Kammerpiken sa...

Og DER kom solen inn gjennom vinduet på kontoret! Tenk at den har kommet så høyt på himmelen at den skinner over hustakene! Her er det som sagt nydelig vær, 3 minus og masse sne. -Kanskje det blir en tur i marka i løpet av helgen. Jeg er ikke så flink til å gå på ski, men jeg liker veldig godt å bruke truger, og med så mye løs sne er de fantastiske fremkomstmiddel. Planene ellers er å få oversikt over div prosjekt som flyter på pulten. Og når det er gjort, så tar jeg helg. Forkjølelsen er borte, har både bok og strikking klar. - Tror det blir en bra helg!

Ingvild sa...

For en nydelig morgen med solskinn og fuglekvitter! En fin form for glamour at min kjære gikk ut i mørke og snøvær i går kveld og fylte alle fuglematerne våre. Det var livlig fuglefrokost utenfor kjøkkenvinduet i morges:-) Ellers meget casual - både negler og hår har sett mer glamorøse dager. Her telles det ned til hyttetur i helgen. Det er meldt ruskevær, derfor har vi utrustet oss med litt nye spill og puslespill. Det blir bra uansett vær!

Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Fredag med regn! Hadde planer om å bevege oss ut i snøen i helga, enten på ski eller til fots, men nå får vi se. Blankis er det i all fall! Tulipanene står på bordet, jeg har akkurat bevilget meg en kopp kaffe og en hjemmebakt skolebolle og hører på veden som spraker. Dagens duft er meget vårlig: L`Imperatrice, denne minner meg sånn om vår og snøsmelting og sola som endelig kommer ned til gårdsplassen vår etter et par måneder bak fjellet. Kanskje kommer den i helga, det vil være den ultimate glamour akkurat nå!

Rannveig sa...

For en nydelig vinterdag i Oslo! Skulle gjerne vært ute i skiløypa, men det er fint å være på jobb og. Rolig fredagsstemning hittil og jeg kan nyte synet av sol og snødekte trær gjennom vinduene.
Føler meg fredagsfin i ny prikkete bluse. Tror den kommer til å bli en favoritt, for jeg blir skikkelig glad av å ha den på. Rød leppestift er også på plass og duft fra Gaultier.

Det blir mye kultur denne helgen. I kveld skal jeg på vernissage på Galleri K4. I morgen skal jeg se Medeax2 på Torshovteateret. Det er en forestilling som har fått veldig blandede kritikker, så jeg er spent på å få se den selv. Ellers satser jeg på masse kos hjemme med familien, kanskje få lest litt i boka jeg holder på med (Ikaros av Axel Jensen).
Ønsker alle en flott helg!

Kirsti sa...

Det snør! Hvitt over litt sliten, går snø, det er glamour. Varm jakke og snart lunsj er også glamour.
Nedbemanning på jobb, syke, gamle foreldre og vond rygg er på minussiden. Men det er helg! Veldig snart. Besøk, vi skal i 50årsdag og jeg skal på ski. Det blir tid til strikking og det blir tid til bøker og aviser.
God helg til dere alle!

Randi sa...

For et nydelig hagebilde!

Fredagsglam i heimen:
En stor bukett rosa grennellik, voksblomst og brudeslør står på loppisskjenken og fredsliljene blomstrer plutselig i vinduskarmen. Håret er ok etter en omgang blåshampo igårkveld, duften er Miyake, antrekket er malevennlig og _ikke_ særlig glamorøst, men det oppveies av en indre glede over at arbeidet flyter så bra om dagen.
Katta er også lykkelig over fravær av kuldegrader og hopper helt frivillig over dørstokken og ut i lufta. Ikke enkelt å være pus når gradestokken viser minus ti og du nekter å bruke dokasse inne! Fisefine frøkna!

Helgeplaner:
Krig, elendighet, kriseregjering osv tiltross; i helga skal jeg prøve å bli enig med meg selv om jeg er fornøyd med mine ekstra kilo, eller om jeg skal gidde å gjøre noe for å bli kvitt dem - og i tilfelle hvordan?
(Og der kom jeg plutselig på at jeg må kalle inn til møte i refugeesgruppa).

Fortsatt fin fredag, og ei riktig god helg til alle!
Glamourlegen sa...

Bortreist mann, er syk, og hjemme med to syke barn. Alle er i det minste påkledde. Ubeskrivelige menger snø ute, har en stor gårdsplass som burde måkes og en innkjørsel tettet igjen av brøytebilen. Veksler mellom lek, svampe-bob og newton, og sitte-på-fanget-tid. Glamour i dag er nærhet. Bukse gammel levi´s med superlavt ppa (hva er det norske uttrykket? ppa er pris per användning), genser bringebærrød kasjmir. Håret i gårsdagens soveknute. Flisete negler, fin hud, null sminke. Lei av dermalogica etter 15 år, blir mye forskjellig paula´s choice pga må ha parfymefritt. Fri i helgen. En liter multer i kjøleskapet. Blitt mye kaffe, med og uten havremel, straks blir det gamla söder fra garant (en av de bedre versjonene), er på boks nr ørti børti.

God bedring der det trengs og deilig fredag og god helg alle!

Finnmarksravna sa...

Fredag: Det er faktisk ganske glamorøst å spasere til jobb mens sola er i ferd med å stå opp i øst,- rosa himmel, 14 minus men heldigvis er jakka varm! Det blir som vanlig sauna med etterfølgende pizza, i morgen skal vi spise fenalår (innkjøpt til jul men ikke åpna før nå-) sammen med gode venner. Søndag blir det skitur til hytta for å se om den er nedsnedd...... God helg i nord og sør!

Inger sa...

Nå merkes det virkelig at dagene blir lengre og lysere. En nyinnkjøpt tulipanbukett pryder stuebordet, det er mye vår og glede i den knitrende lyden når de pakkes ut etter å ha trukket til seg vann en stund. Dagens glamour er fine hjertesmykker, lett sminke og varmt tøy. I dag skal vi først ut og spise med noen venner, deretter på konsert. Resten av helgen er åpen, men med to gode bøker og strikketøy er det aldri noe vanskelig å finne noe å holde på med. God helg til dere alle!

Stine Arkeologine sa...

Fin og rolig skrivefredag her. Det går litt saktere enn vanlig og det kjennes ut som at en forkjølelse er på vei, så jeg har drukket sikkert fem kopper te med honning og like mange glass appelsinjuice og krysser fingrene for at det går fort over. Antrekket er ullkjole, håret er i knute og i anledning fredagen har jeg tatt på en god vaniljeparfyme og et fint sølvarmbånd. Nellikene fra forrige helg er like fine og har fått selskap av nye, rosa tulipaner. Riktig god helg alle sammen! :-)

Helga sa...

I dag har jeg fri, og det var veldig godt etter en litt kjip uke. Jeg hadde satt meg noen overkommelige mål for dagen, og de er snart unnagjort. Etter ukesvis hvor vi har hangla i formen alle mann (mest mannen) så er det godt å ha tid til å bytte sengetøy og få støvsugd og lufta. Samtidig har jeg hatt rolig frokost og lunsj, og nyter fridagen min. Ingen ytre glamour enda, men har planer om en god dusj og stelle meg litt ekstra etterpå. Så blir det henting i barnehagen, fredagstaco og en deilig rolig kveld, med kanskje en episode eller to av «Vår tid är nu» som er en stor favoritt for tiden!

Nattsvartur sa...

Endelig fredag! Med nydelig mildt og fint vær og strålende sol over hovedstaden. Kontorvindu med utsikt til blå himmel over nabobygningene og strålende solskinn gir med en gang den rette glamorøs fredag-følelsen!

Ellers stiller jeg i fin, rutete kjole og en nydelig luksuriøs cardigan jeg investerte i før jul. Og dufter av Hermes' Merveilles bleue.
Det blir hjemme-helg, men for å motvirke tristesse som følge av regn hele helgen har jeg alle intensjoner om å gå til innkjøp av årets første blomsterbukett. Og gjerne en blomstrende potteplante også.

Ellers er det lite planer. Rydde, kjøre vaskemaskiner, ikke gå på ski (som jeg først hadde tenkt), kose meg med jentene mine og kanskje bake en kake.
Samt drikke massevis med te og forhåpentligvis få lest litt mer i biografien om Diana Duff Cooper.

God helg alle sammen :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Jeg er atter hjemme i Bodø og føler meg ganske ytre glamorøs i dag, ettersom jeg har på meg en splitterny sort-og-hvit-rutete skjortebluse og en gul v-halsgenser utenpå, begge deler anskaffet i Køben før jul. I tillegg har jeg sort pencilskjørt, negler malt med Rose Umber fra H&M, og lepper malt med Chanel.

Innvendig glamour er preget av at det har dukket opp noen spennende jobbrelaterte muligheter det siste, og jeg har ett og annet å tenke på fremover.

I dag gleder jeg meg til å komme hjem fordi jeg tok husarbeidet i går. I morgen skal jeg leke søndag og ha elgsteik til middag, for søndag må jeg jobbe igjen. I likhet med Rannveig lenger opp skal jeg lese ferdig Ikaros av Aksel Jensen i helga; den har stått på 'halvlest-bok-lista' mi lenge nok nå! Og så skal jeg strikke, og kose meg utendørs på railltur sammen med hunden. Blir bra!

God helg, alle som én!

E. sa...

Jippi, fredag! I dag kjente jeg sola varme litt, det gjorde dagen ekstra glamorøs! Antrekket er enkelt, om vinteren er jeg dårlig på ytre glamour, går stort sett i behagelige vinterstøvletter, jeans og en genser med ull. Men sminke og litt røde kinn veier opp, det er også "nødvendig" om vinteren. Jeg likte veldig godt sammenligningen med Kittelsens "Pesta" for noen uker siden, akkurat sånn føler jeg meg om morgenen om vinteren også. Helgen tar vi som det kommer, og helt enig, det er den beste type helg! Gleder meg til å se siste episode av Mrs. Maisel sammen med mannen (takk for tipset, det blir lenge å vente til ny sesong). God helg!

Inger sa...

Jeg er hjemme på fjerde dagen med febersykt barn som ikke spiser noe, men som spiste en halv kanelbolle utenfor Paleet i dag (hurra!), etter ar vi hadde kjempet oss gjennom den grusomme saltsnøen som gjør Oslo helt ufremkommelig i disse dager (tenk på rullestolbrukere! Det er for dårlig Oslo kommune!).
Nå har jeg laget vaffelrøre og jobbet litt, mens barnet har sovet dupp. Hører snøsmelting og får påskefølelse. God helg alle!

Anonym sa...

Fredag og fridag, hvilken glamour! Sola skinner inn i nyvaska stue, tekopper drikkes og bok leses. Antrekket er selvsydd skjørt og grå kasjmirgenser, i ørene har jeg perleøredobber, på halsen Laguna. Senere i kveld blir det skitur med mannen, i morgen konsert med Trondheimsolistene. Kjenner på takknemmelighet for god helse, frisk og rask, bank i bordet. Ønsker alle sammen en god helg!

Anonym sa...

Deilig fredag! Halv dag på jobb, nå er jeg trygt plassert i godstolen hjemme og skal bli her resten av dagen. Har laget meg en kanne St.Petersburg-te fra Kusmi, den er så god! Rundt meg har jeg strikketøy og bøker og aviser, og dvd-boks med hele Matador-serien! (Min mann Fernando, osv) Dagens antrekk var svarte bukser og nesten ny koksgrå genser, nå har jeg skiftet til joggis og en gammel skjorte. Passer fint når jeg skal sette pizzadeig senere. I morgen blir det tur på biblioteket, masse lesing og tedrikking. For første gang siden desember har jeg ordentlig helg (det er ikke ordentlig helg når man er arbeidsledig), og det skal nytes.
God helg alle sammen!

Ida i Bergen

Anonym sa...

En utrolig glamorøs skitur i solskinn og puddersnø. Da får det heller være at hjemmekontordagen uke ikke ble så produktiv. Frisk luft og glad hund, det er lykke! Nye bukser, ullsokker, flanellsskjorte, totalt sminkefri og lave skuldre kjentes også som en uvant luksus. Hurra for hjemmekontor på en fredag!

Agatha sa...

Åh, jeg elsker Matador! Heldige Ida i Bergen.

God fredagsettermiddag, alle sammen! Forrige fredag husker jeg at jeg rapporterte om å være vintersliten. I dag er jeg vinterkvikk. Så heldig. Jeg tror det må være den altfortidlige påskesolen i Oslo som bidro til oppkvikkingen. Så etter handling på hjemveien, gikk jeg straks igang med støvsuging, støvtørking og generell fredagsopprydning. Nå sitter jeg glad og fornøyd i sofaen med en diger kopp te.

Den ytre glamouren i dag har vært ganske nedtonet. Det går i ull på ull, som vanlig. Men synes jeg løste det bra med diverse rosatoner, både i jumper og på det store ullskjerfet. Lite sminke, jeg er er mest opptatt av en frisk og naturlig hud (dog med hjelp av litt gode kremer). Og selv om knallrøde lepper vanligvis er mitt varemerke, holdt jeg meg til rosatonet lip gloss i dag.

I kveld blir det hyggelig middag for oss to i heimen. Har lagt en enkel musserende ut i snøen for anledningen. Gleder meg til en hel ubrukt helg, og alle muligheten som ligger der. Kanskje en skitur, kanskje en bytur, kanskje en tur på utstilling og kanskje et besøk.

Øsnsker alle en fin fredag, og sender gode tanker til Glamourlegen som er alene hjemme med syke barn. Tvi tvi, håper alle blir friske i en fei!

Oda sa...

O, herlege fredag! Som for min del betyr ei veke med ferie. I morgon reiser eg til ein favorittby, nemleg Århus, og ser fram til dagar saman med gode venner i byen eg saknar å bu i. Glamoureffekten i dag har bestått av herleg togtur i nyyydeleg vër, og ein god indre kjensle etter gårsdagens aketur i fødselsdag til ei venninde. Ellers gler eg meg skikkeleg over Susanna Wallumrød sitt nye album som akkurat har kome av - trur det skal få vere helgas soundtrack. God weekend, alle saman <3

Emma sa...

God Vinterfredag, nysne og solskinn i skolehaven og sne på Sagene kirke- det er Osloglamor det!

Jeg har rosa mormorkopp med Notting hill te, Fred Astaire spilleliste og en bunke Valentines kort å skrive ved siden av meg, så koselig ettermiddags fredelig.

I helgen skal vi lese og bake, Morsdagen skal feires hos mamman min med hjemmelaget lapskaus og gavekort på rose til haven hennes, det gleder jeg meg til.

Ha det godt alle sammen, og Happy Valentines Day til alle fredagsvenner til
vi ses igjen neste uke!

Emma
Sendt fra min iPhone

Ellen sa...

God fredag! Jeg er også blant de heldige som har hatt hjemmekontor i dag, på grunn av et møte med "helsevesenet", nærmere bestemt en ung, kvinnelig radiograf som jeg aldri har møtt før. Hun utførte jobben sin helt fantastisk, og i tillegg spredte hun glede rundt seg. Så deilig å møte så dyktige og positive mennesker!

Roser (nye) og nelliker (fra forrige uke) sprer også glede. Og det å kjenne solen varme, og høre at det drypper fra taket, er rett og slett oppkvikkende. Jeg likte ordet "vinterkvikk", det skal jeg ta i bruk! Kanskje det kan feie bort lysten til å gå i hi...

Hverdagen er ikke så dum, og det er viktig å glede seg over de små ting - det synes jeg Glamourbibliotekaren er så flink til å minne oss på. Takk for det!

Snart kommer mannen min, og da blir det god middag og mye prating. Og helgen er åpen, blir nok litt jobbing og litt familiesammenkomst, og forhåpentligvis noen turer. Teen er aldri langt unna, nå går det i Anastasia fra Kusmi og appelsinteen til Perch.
Ønsker dere alle en strålende helg!


slikejenter sa...

Endelig fredagskveld! Jeg har slått meg ned med litt potetgull og et glass vann (!), og ikke minst pc for å lese hyggelige glamorøse oppdateringer etter en hektisk arbeidsdag. Men det var faktisk veldig kjekt å være på jobb etter en uke med mye snørr og slapphet hos samtlige familiemedlemmer...! Enig med Frk. Frydefull at hverdagene (de uten sykdom vel og merke) absolutt er mye å glede seg over.

Jeg skal bruke helga på familie og yoga, og det er jammen ikke verst. Håper på en ekstra god morsdagsmiddag på søndag, og har for en gangs skyld greid å skippe avgårde en hilsen til min egen mor som hun faktisk får i tide.

Helgens glamour: KAFFE - som jeg endelig har lyst på igjen :)

Ønsker alle en fin helg!

Susie sa...

Ville bare si takk for en fin blogg, Glamourbibliotekaren.Akkurat nå er det den som forgyller fredagen. Planer for helga er daffing, frisk luft og en tur på trening.

Anglofilia sa...

Gikk til sengs kl 18 i dag, i selskap med bok, ipad og et glass vin! Og her er jeg enda, kun avbrutt av en enkel ovnsbakt torskemiddag. Hører regnet piske mot ruta, vind er det og. Herrrrlig å være inne en sånn kveld. Kjæresten er på helge-skitur til Sirdal med britiske venner, jeg er best på after ski og har det bedre i lavlandet! Inspirert av rapporter angjeldende knitrende tulipaner vet jeg hva jeg skal løpe ut og kjøpe i morgen. Og det beste er at helga er helt uten forpliktelser av noen art. Bliss! Ha en riktig god helg, alle sammen!

Kristin sa...

Ny, myk og grå genser på jobb idag - mer sporty enn glamorøs, men hevet den indre glamouren betraktelig og satte absolutt en liten gullkant på ukas siste arbeidsdag - i en jobb der det for øvrig er lite rom for glamorøse utskeielser i klesveien eller det ytre for øvrig:)

Nå i kveld har jeg hatt kaffegjester - en sammenkomst i Glamourbibliotekarens ånd, føler jeg (bortsett fra at det var kaffe og ikke te da, vel å merke!!;) - et nydelig gammelt kaffeservise jeg fikk av bestefaren min, godt selskap - og gode kjøpekaker fra lokale kafeer og nærbutikken, da det dessverre ikke var tid til baking... jaja, det blir som kjent ikke mindre hyggelig av den grunn:) Resten av helga består av familiesamvær, lesing og strikking. God helg alle og masse god bedring til dem som har behov for denslags!

Polkadotdays sa...

Nydelig vær, og siste rest av deilig vintervær før regnet kom og tok snøen fredag kveld. Hadde dekket opp til ordentlig afternoon tea (selv om klokka var før 12), og fikk herlig besøk av Gudrun, vi skravlet, drakk te, spiste scones og fingersandwicher og drømte og planla konsert-tur til Stockholm. En nydelig fredag!

Populære innlegg