tirsdag, mars 12, 2019

Finn stilen: Mars (reprise)


Ettersom det kom et voldsomt snøfall her i hovedstadsområdet etter at krokus og snøklokker var på vei opp og svarttrosten var i full gang med å synge, tror jeg vi må framkalle våren igjen - denne gang med en collage. 

Skjørt og bluse kommer fra Ines de la Fressanges Uniqlo-kolleksjon for et par år siden (jeg har prøvd noen av klærne hennes, de er knallfine!). Jakka er fra Mango, skoene er Adidas' Superstar som jeg har slitt ut mange par av, parfymen er en av mine mest nostalgiske vårdufter Anaïs Anaïs, plata er Crosby, Stills & Nash sitt debutalbum, New Yorker, samt rosa leppestift fra Bobbi Brown, en av Miu Mius mange crazy solbriller, og roseøredobber fra Les Néréides. Slik kan vi mane fram våren!

Og forøvrig: Da jeg stod ved brødfjøla og lagde matpakker i dag, ble jeg kastet hodestups inn i minner om grytidlige (pga jetlag) New York-morgener på denne tiden, eller i april, eller i januar for den del - men i allefall: vinter, dagen blir lysere, hele byen dufter av brent brød. Jeg elsker slike små tidsmaskiner! Noen få sekunder er alt som skal til for å sette preg på dagen. 

5 kommentarer:

Gry sa...

Åh den følelsen når man går for tidlig ut i olajakke!!! Herlig men brrrrrrr!! Litt uaktuelt her jeg bor i dag, men det kommer, det kommer!

Stine Arkeologine sa...

Så vårlig og fint! Nå fikk jeg lyst til å bli 18 igjen. (Eller, egentlig ikke.. Klærne og følelsen er nok!). :-)

Inger sa...

Dette kunne jeg gjerne gått med. Bortsett fra solbrillene, da. Det er ulempen med å bruke briller....

Marianne sa...

Så lekkert! Og parfymen.. Også min mest nostalgiske duft. Den fikk jeg lyst til å kjøpe igjen!

Anonym sa...

MIN mest nostalgiske duft også:) Den første "ordentlige" duften jeg kjøpte, husker jeg (dere vet, etter alle de billiggreiene man hadde i tidlig i tenåra...), på sommerferie i syden! Så for meg lukter den ikke én bestemt årstid egentlig, det måtte i så fall være sensommer/tidlig høst - men den lukter studietid og ung voksen-tid. Og det er maaange år siden, det:) Tror jammen jeg må gå til et parfymeri og sniffe litt på den igjen:) - og kanskje den skal bli årets vårduft? Takk for alltid nydelig inspirasjon og nostalgi, gode Glamourbibliotekar - for alle sanser!

Populære innlegg