torsdag, mars 21, 2019

Finn stilen: Mars (reprise)


Sola skinner for tredje dag på rad her i hovedstadsområdet, og temperaturene roper VÅR! Selv er jeg førsteårs-barnehagemamma på en avdeling med svært kosete og smittsomme småunger, og tilbringer derfor uka under et pledd med feber, rivende hoste og bassrøst, men jeg gleder meg intenst til å komme ut av huset og til det blir ordentlig joggeskoføre igjen. Mine egne mintgrønne Gazelle fra Barcelona er forlengst utslitte (de var gode å ha i slutten av svangerskapet for litt over to år siden, særlig siden høsten var varm og man ikke behøvde vintersko, trengte ikke bøye meg ned for å knyte eller noe som helst), og jeg har jo slitt ut to par rosa imidlertid, men har et par splitter nye lyseblå jeg nesten ikke kan vente å stikke føttene nedi.  

Her har vi i tillegg et linskjørt fra Uniqlo (Ines de la Fressange-kolleksjon såklart) med en rosa stripete langermet t-skjorte til (Saint James), en dongerijakke fra Gap, solbriller fra Ray-Ban, mintgrønne øredobber med en hommage til Art Nouveau fra Lonna & Lilly, Pot Rouge fra Bobbi Brown i fargen Rose, The Different Companys Charmes & Feuilles som er en av mine personlige mars-favoritter, en av de bedre Earl Grey-teene jeg vet om - Harney & Sons' Supreme, og en fin delikat tekopp fra Wedgwood. Og en stor bukett rosa ranunkler, for eksempel. 

5 kommentarer:

tove_me sa...

Tusen takk for en nydelig inspirasjonstavle. Nå skal våren få flytte inn hos oss til helgen. Ønsker deg en alle tiders torsdag og god bedring��

.mette sa...

God bedring! Snart helg!

Inger sa...

Veldig fint antrekk, dette er en stil jeg liker.
God bedring av forkjølelsen!

Kristin sa...

Nydelig våroutfit, og jeg elsker at denne bloggen er helt fri for "Kjøp HER, HER og HER" med tilhørende hyperkoblinger og hashtagger (av typen #reklame og #spons)! Så hender det jo en sjelden gang at jeg lar meg inspirere til (gode!) kjøp likevel - men liker så godt at utgangspunktet er estetikk og stemninger, ikke kjøpepress... Tusen takk!

God bedring, gode glamourbibliotekar! Syk her også... håper på en frisk, glamorøs og vårlig helg for oss begge! :)

Guro sa...

God bedring! Det er jammen godt at våren er på vei nå :)

Populære innlegg