søndag, mars 03, 2019

Søndagshilsen


Hei alle sammen! Jeg rakk ikke å svare dere på fredagsrapportene, beklager det! 

En liten søndagshilsen istedenfor. Vi våknet til plaskregn, men nå skinner sola. Te, hauger av barnebøker, samt Bach-kantater og Pippi Langstrømpe - sånn har vår morgen vært! Og blomster overalt. Jeg måtte kjøpe tre buketter på fredag, det holdt ikke med én. Tulipaner og gåsunger i mengder, og rosa og hvite og lilla ranunkler. 

Håper dere har en fin fastelavnssøndag! Her blir det femmila og rydding i parfymeskap, tror jeg. 

2 kommentarer:

Ulla-Britt sa...

Kjære Glamourbibliotekar - takk for herlig søndagshilsen! Den fortjener oppfølging. Vi kjørte omtrent samme miks her i huset: Bach-kantater og noe aldeles vidunderlig 1600-talls musikk på Sveiges radio P2 - med sinke og dulcimer. Må finne ut mer om denne fantastiske musikken på spillelisten. Ellers fargesprakende blomster, femmila i VM, sidensvanser i epletreet og blåveisknopper langs stien ned til sjøen. Jeg er undrende til dette siste. Det er stas med vårtegn, men er det ikke et tegn på klimaubalansen med blåveis så tidlig?

.mette sa...

Hei. En flott helg - fikk egentlig litt av alt: sol, regn og snø. Fikk gjort mye utendørs og mye innendørs. Marie Kondo i skuffer og skap - genialt. Metoden gir bedre oversikt og er plassbesparende, selvom jeg ikke takker for hvert plagg! Nå regner det ute, avisen er lest, jeg har ingefærte i koppen og er snart klar for dusjen. Så blir det barn/barnebarntid og forhåpentligvis en tur med disse. Grip dagen! Mette

Populære innlegg