mandag, mai 13, 2019

Fine ting på en mandag


  • At epletrærne er i full blomst nå. Elsker hvordan de ulike trærne avløses av hverandre på denne måten. Noen er ferdige når andre bryter ut, andre overlapper.   • Søndagsmorgen under det rosa kirsebærtreet, på morgensolbenken min. Sånn. 


  • Søndagsmiddag hos gode venner på Grünerløkka (med en stor hjørneleilighet som kunne ha vært location for en Woody Allen-film, rom på rom på rom), og en nydelig bakgård.   • Alpeklematis over inngangsdøra. God idé! Hjemme hos oss klatrer den rundt vedskjulet, hehe. 
  • Ei plen som er stappfull av små villstemor etter fjorårets tørke. De nydeligste som finnes av blomster. Må plukke alle før gressklipperen skal få prøve seg denne uka.   • Kveldssol gjennom kirsebærtreet. 6 kommentarer:

Susanne sa...

Ah, fruktblomstringen er det vakreste på denne tida. Vi har en gammel eplehage i barndomshjemmet mitt, og de epletrærne springer alltid natt til 17 mai. I alle fall så lenge jeg kan huske :)

Nydelige bilder.

Anonym sa...

Får nästan hjärtklappning av allt det vackra på bilderna.. <3 Här har våren inte kommit så långt än, men den kommer, den kommer..

//Hermia Says/Sara

Anaruh sa...

Jeg er ganske dårlig på å kommentere nå for tiden, men ville bare si takk for alt det fine du viser og skriver om! Å lese bloggen din gjør godt

Marianne sa...

Nydelige bilder! Jeg føler at jeg setter mer og mer pris på denne blomstringen. Dine bilder er også med på dette. Vi har et epletre utenfor soveromsvinduet. Lykke å se på det om morgenen. Takk for at du deler så mye vakkert.

Oda sa...

Heilt breathtaking bileter! Blomstrande tre er jo noko av det vakraste som finnast, og du klarer altså å fange det så godt :)

petit sa...

Så fine bilder, kan bare forestille meg duften, nydelig. Der hvor jeg bor nå er det ingen sånne trær i nærheten. Må finne meg et tre sånn i forbifarten. :)

Populære innlegg