torsdag, mai 30, 2019

Regn, Chopin, syrinerFridag. Ute regner det, inne er det lunt og fint. Vlado Perlemuter spiller regndråpepreludiet til Chopin. Da jeg våkna, tok jeg på morgenkåpe og løp ut i hagen for å plukke syriner. Sesongen er heldigvis ikke over, ei heller for min elskede syrin-oolong. Slike små øyeblikk gjemmer jeg på. Alt er så friskt når det regner, det lukter så godt overalt. Å være ute i hagen allerede før man har vært i dusjen, før man har spist frokost, det er en så fin start på dagen. 

I dag har vi ingen planer. Alle har behov for å ta det helt med ro. Vi sov til vi våkna (jeg ca åtte, de andre over en time senere). Mannen min foreslo en tur på en koselig kafé i nabolaget. Og jeg tror jeg kommer til å foreslå sitronpasta til middag. 

Ha en fin torsdag, alle sammen! 

5 kommentarer:

Elida sa...

Har ikkje hage med syriner sjølv, men sniffer på alt som eg går forbi på tur :-) God himmelsprett!

Ingrid sa...

Så nydelig! Fantastisk stemming :-)

Ragnhild sa...

Høres og ser så deilig ut. Jeg er på jobb (i min jobb er det ingen røde dager), travelt er det også, men da var det fint å få en liten fredfull stund her inne <3

Glamourbibliotekaren sa...

Elida: Det lukter så godt overalt nå! Man må gå med oppsperrede nesebor :D

Ingrid: Takk for det! Jeg liker å skape og å formidle slike stemninger :)

Ragnhild: Så fint å høre! God vakt! :)

Ida sa...

For en koselig liten tekst ♥ Her oppe i nord har det også regnet, og det var etterlengtet. Lufta blir så ren og lydene er så behagelige. For ikke å snakke om hvor godt man sover da ;) Nei dette var ikke bare en dusj for trær og gress, det var som balsam for sjela også. Og iallefall når man kan sitte inne og stirre ut av vinduet med en varmende tekopp i handa og en trøtt kattepus ved føttene. Da føler man bare ro og lykke ;) Håper dere hadde en finfin dag!

Populære innlegg