søndag, mai 05, 2019

Søndagskveld


Iskaldt ute, regn, men så nydelig frisk luft i skogen da vi gikk tur i ettermiddag. Fint å komme inn og tenne opp i ovnen. Spiste sitronpasta, favorittmaten til alle tre, mens vi hørte på Billie Holiday. Nå når kvelden er her, er det klavermusikk av Schubert som står på. Bertrand Chamayou spiller, og repertoaret består blant annet av Franz Liszts transkripsjoner av noen av Schuberts lieder. Jeg drikker nydelig fransk te; Thé de Lune fra Mariage Frères. Dagboka skal oppdateres. Epletrærnes knopper brister snart ut i blomst; jeg har plukket inn noen små kvister så vi kan nyte det her inne selv om det er kaldt ute (og meldt snøvær). 

Det var søndagskveldshilsenen herfra! Og takk for alle gratulasjoner angående gårsdagen! Veldig hyggelig at noen fremdeles henger med og leser bloggen. 


P.S. Til dere som venter på Göteborg-rapport - det blir ingen "reisereportasje" denne gang. Det var en familietur, jeg tok så å si bare bilder som egner seg i familiealbum og ikke i denne bloggen, og vi gjorde mest hyggelige familieting. Beklager det! 

5 kommentarer:

Jorunn sa...

Høres ut som en hyggelig søndagskveld! Her er det også kaldt, og snø som ligger. Håper våren snart kommer tilbake...

Anonym sa...

Så nydelig beskrivelse av en deilig søndag. Takk for inspirasjon og skjønnhet!

Stine Arkeologine sa...

Så fint med dagbok! Din ser herlig tykk og tung og fin ut! (Elsker slike, jeg skriver også dagbok men må nok gjenfødes for å greie å skrive ut alle jeg har kjøpt.. en slags besettelse!).

Susanne sa...

Nydelig beskrivelse og gratulerer med gårsdagen :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jorunn: Veldig koselig! :)

Anonym: Bare hyggelig :)

Stine Arkeologine: Jeg har skrevet dagbok for datteren min helt siden jeg ble gravid :) Dette er vel bok nummer fire tror jeg.

Susanne: Takk for det :)

Populære innlegg