søndag, juni 09, 2019

JunikveldI kveld var det svært skiftende vær, meget lokale byger. Jeg ruslet en tur langs skogkanten for å plukke blomster. Hundekjeks, smørblomster og skvallerkål; grøftene er fulle her vi bor. Før jeg rakk å bli ferdig, kom det ei ordentlig skur og jeg ble klissvåt - men ikke kald. Sola skinte samtidig. Så fint det er med sommerregn! 

Vel inne ble det en kopp oolong, Brahms-fiolinsonater og dagbokskriving. Slike kvelder. Så fine. Koble av i naturen, langt borte fra skjermen, ungen sover, musikken gjør meg ør av glede. Frisk luft. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Langt vekk fra skjermen, men du har jo blogget om det og i tilegg tatt bilde. Synes dette ble litt rart må jeg si. Ikke så veldig troverdig.

Anonym sa...

Glamourbibliotekaren er den fineste og mest troverdige bloggeren jeg vet om❤️ Hun har ikke akkurat brukt hele kvelden på det ene bildet og et lite blogginnlegg, så tror du kan slappe helt av - kvelden har nok stort sett blitt tilbrakt langt borte fra skjermer.

Kristin sa...

Nydelig stemning du formidler, som vanlig (og til Anonym, over her - dette er jo bare et lite utdrag da, i ord og bilde, av en helt sikkert lang forsommerkveld;)! Jeg gleder meg alltid over det du deler - og ALDRI føler jeg meg "nedtrykt" etter å ha lest over at jeg ikke trener mer, har finere klær, freshere møbler, strøknere interiør... you name it. Ingen posering i "outfits" - ja faktisk ikke et eneste bilde av bloggeren i det hele tatt, og likevel er det så nært og personlig! Du inspirerer til å se det vakre i det man faktisk har rundt seg - regnværet, blomstene i veikanten, en sprukken kopp fra brukthandler'n eller bestemor:) TAKK for at du er du og fortsetter å være så tro mot verdiene denne bloggen formidler!

Ønsker deg en fortsatt deilig junimåned!

Ida sa...

Så fint skrevet <3 Og sommerregnet er bare helt magisk så lenge det ikke er kaldt ute. Kvelder med ro, blomsterplukk, te og musikk er de aller beste! Håper dere har hatt en fin pinse ;)

Anonym sa...

Det er en lykke som mange har mulighet til å ta del i, i vårt land, muligheten til å gå ut og plukke blomster - Takk for at du minner oss på det!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Å ta et bilde tar ti sekunder, å blogge tar ca tre minutter. Jeg tok bildet da jeg satte meg ned i sjutida, la vekk mobilen, og brukte de tre minuttene på å blogge om det rett før jeg gikk og la meg :) Alt er sant, jeg lover.

Anonym II: Takk for fine ord! :)

Kristin: Tusen takk, så fint å høre at budskapet mitt når fram! Håper du får mange fine junikvelden også! :)

Ida: Takk for det! :)

Anonym: Ja, det er en luksus større enn vi egentlig forstår! I prinsippet trenger man jo ikke kjøpe blomster i butikken mellom april og november!

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar: Jeg har med stor glede fulgt deg trofast i mange år. Ingen annen blogg gir meg så mye inspirasjon og herlig stemning som din. Takket være deg har jeg oppdaget nye bøker og musikk, og ikke minst har du inspirert meg til å sette pris på de kanskje «enkle», men akk så viktige gleder i livet. Jeg kommenterer sjelden, men vit at din nydelige blogg gir så stor glede. Ønsker deg en fortsatt flott forsommer!

Populære innlegg