søndag, juni 02, 2019

Thehuset Capri


Thehuset på Kungstorget i Göteborg er blant mine yndligssteder å handle te. En stappfull butikk med hyller helt oppunder taket, med masse tilbehør og skotske kjeks og Roy Kirkham-porselen, små fine tebokser og tevarmere, og bak disken: et nærmest uendelig antall store bokser fulle av te. De utnytter plassen godt! Butikken rommer ca to kunder samtidig; mer enn det er vanskelig. Det er der jeg kjøper min kjære lussete hver førjulsvinter.

For fire uker siden var vi der på helgetur, og da kjøpte jeg litt av hvert - alt spontant, det er gjerne morsomst - deriblant en te ved navn Capri. Jeg er ganske lettbedt når en te har et fint navn som gir meg gode assosiasjoner! Ferien vår på Capri i 2008 er en av de beste i mitt liv; morgendisen og sitrusduften, og selvfølgelig kaprifol overalt.  

Thehusets Capri er en ganske mild svart te med ulike typer sitrus i. Enkelt og greit. Den er ikke så kraftig som mange andre svarte sitronteer er, og det synes jeg er fint - de blir ofte veldig like. Denne skiller seg ut. 

Koppen er ganske ny, den kjøpte jeg for å ha på jobben og den er fra Wonkiware som de selger hos fine Draumefangst
Slike pakker har jeg hatt en del av!


3 kommentarer:

Susie sa...

Stikker innom for å si hei, og for å si god sommer.

Anonym sa...

Tack för tipset om Thehuset vid Kungstorget! Dit ställer jag kosan under semestern, hälsar din svenska kollega som även hon vill testa Capri-téet.

Glamourbibliotekaren sa...

Susie: Takk i lige måde! :)

Anonym: Bra! De har mye fin te der :)

Populære innlegg