tirsdag, mars 31, 2020

Tirsdagshilsen


En kjapp hilsen på en tirsdag! Dette blogginnlegget er av typen som tar fire minutter å legge ut, for jeg må utnytte hvert bidige sekund til å drikke te i solveggen mens babyen sover. Lese Lantliv Trädgård, Morgenbladet og lørdagens Bokmagasinet. Russisk te på kanna, høy solfaktor, skjerf rundt halsen, ulljakke. Prima!

Ha en fin dag alle sammen!


Kveldssol i hagen i går, krokus under morelltreet. 


4 kommentarer:

Ingunn sa...

å, så deilig! Her i nord er det snøstorm i dag, slå den. Men ekstra fint å se vårlige bilder da, håper den kommer hit snart, våren. Vil i prinsippet ha alt på bildet, kan du fortelle hvor du har kjøpt alt? Tekanna vet jeg er gammel altså. Men så koselige ting, får alltid så lyst på alt du eier, hihi. Ha en fin dag i sola, heldige søringa!

Christina sa...

Så utrolig fint å oppdage at du har begynt å blogge igjen!! Nå hadde jeg en rekke innlegg å lese igjennom, og jeg koser meg glugg! Tusen takk! Ønsker deg en nydelig dag.

Glamourbibliotekaren sa...

Ingunn: Snøstorm, hjelp! Heier på vår for dere også! :) Ja hvor har jeg kjøpt alt, godt spørsmål. Tekanna og koppen er Figgjo Sissel, hatt i mange år (farmor hadde dette serviset, og jeg har det i gult og i mintgrønt + noe i blått). Vasen er en grønn glasskrukke som egentlig har lokk, kjøpt på loppis. Duken ga jeg to kroner for på en loppis på Österlen for noen år siden. Bordet er vintage Ikea, haha, neida. Bare furet værbitt Ikea. Brettet har jeg fått av mamma, det er et gammelt engelsk brett med rådyr på. Saueskinnet er fra en sau i hjembygda mi :D Benken har mannen min snekra. Kvistene er fra egen hage. Det var vel alt?

Christina: Fin dag til deg også! :)

Glamourstudenten sa...

Så gøy med blogg! Håper på kyllinggrøss i år, he he! Og gjerne en Finn Stilen til bypåske, evt hjemmepåske, nå som fjellturen måtte avlyses. Vil jo gjerne se knæsj ut når jeg vandrer rundt i store buer utenom andre mennekser :-) Takk for at du blogger igjen, denne gangen håper jeg du blir ei stund!

Populære innlegg