tirsdag, april 21, 2020

Fortnum & Mason Peach


Mitt forhold til ferskente har jeg bablet om til det kjedsommelige i alle år her i bloggen (se bare her på søkeresultatet). Det var Twinings' svarte ferskente i tenårene som satte standarden, og siden har jeg lett etter en verdig erstatter. Jeg har kommet ganske nærme flere ganger, og denne fra Fortnum & Mason vil jeg si ligger høyt der oppe. Ikke noe tull, rett og slett ren svart te med ferskenbiter og litt aroma. Jeg liker ekstra godt at det står på boksen at den smaker best uten melk. Hehe. Jeg er motstander av melk i te (på egne vegne, andre får gjøre som de vil). 

Ferskente er smak av vår, lang skolevei med termos (jeg gikk musikklinja og det var bare ca to skoler i hele fylket), samarbeidsprosjektkonsert med søsterskole i Sverige om Grieg og Johan Helmich Roman (hvilket gjør at hans "Drottningholmsmusiken" dufter ferskente), kald juni med mye regn, Beatles, bestille sommerklær fra H&M-katalogen. For å nevne noe. 


3 kommentarer:

Glamourfarmasøyten sa...

For en nydelig tekopp! Ny? Hvor får jeg tak i sånn? Hadde passet perfekt på vår splitter nye glassveranda :-D

Anonym sa...

Åh, sånne tebokser må være noe av det koseligste som finnes♡ K.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourfarmasøyten: Tipper du må i bruktbutikker, det er et servise fra Rörstrand som ikke lages mer. Japonica heter det, kirsebærblomster :) Har fått det av mamma, vi hadde det da jeg var liten!

K: Ja, og de kan gjenbrukes til de ruster :D

Populære innlegg