søndag, april 12, 2020

Påskemiddag


Velduft på middagsbordet påskeaften! 


Denne dufter også nydelig, og egnet seg fint til å pynte bestikk og servietter. Man tager hva man haver - i dette tilfellet var det bare å åpne verandadøra og knerte av et par stykker fra en krukke på trappa. Enkelt må det være.



Et halvveis dekket bord. Hadde jo glemt glass, drikke og selve maten, hehe. 


Menyen bestod av vegetarlasagne og pæresalat. Nam! 



4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig. Hva heter asjettene? God påsk :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! God påske! De er riktig gamle og fra Egersunds Rococo-servise.

instance sa...

Så koselig pådekning! :) De knivene ser ordentlig gamle ut - er det arvegods?

Her nord snør og snør og snør det, så slike herlige vårbilder fra hager som våkner til liv i sør skaper skikkelig lengsel etter ny sesong. Jeg er glad i vinter og klarer meg fint med snø ut hele mars, men nå begynner det å tære på tålmodigheten selv hos meg. Og med brukket tå får jeg ikke utnyttet forlengelsen av skisesongen heller, så nå klør det i mine (ikke spesielt flinke, men desto mer ivrige) gartnerfingre etter å komme igang.

Bruker litt tid på å sitte og drømme og planlegge ting som skal plantes, har Glamourbibliotekaren noen spennende planer for hagen i år?

Fortsatt god påske!

Glamourbibliotekaren sa...

Instance: Ja, vi har arva bestikket av naboen, tror opprinnelig det er fiskebestikk, og muligens fra Polen (naboen er derfra). Gleder meg til hagejobbing jeg også! Har ikke lagt så mange planer ennå, men noe blir det nok :)

Populære innlegg