onsdag, april 15, 2020

Våren i en kopp te


Orientens paradis. Cheesy navn, nydelig grønn te med innslag av vanilje. Intenst pushet både i denne bloggen og på min instagram-konto. Så har den også vært et av mine sikreste vår-elementer siden tidenes morgen, siden lenge før denne bloggens tilblivelse. Den smaker brunch på balkongen med nyplantede stemorsblomster i kasser og krukker, varme rundstykker og sterk sol som narrer oss til å tro at den kalde vinden ikke kan gjøre oss forkjølet. 

I går var det sesongstart! Timingen var optimal; jeg hadde akkurat drukket opp påsketeene fra Lille Valkyrien, Majorstuen og Black Cat (Perchs påskete er min datters yndling, så den kan hun få kose seg med utover våren). Enter: Orientens Paradis. 


Vann: 75-80 grader. 


Så trekke i et par-tre minutter. 

Og nyt. 



3 kommentarer:

Ina sa...

Yummy! Tusen takk for å ha henvist meg til denne nydelige teen som jeg selvfølgelig kjøper hver vår jeg også, trofast fangirl som jeg er, hi hi. Hvilken av påsketeene likte du best? Så jeg et sted at du også hadde Amundsen's? Hva synes du om den? Ha en fin dag i sola! :-)

Anonym sa...

Jeg går i disse dager og venter på denne teen som jeg har bestilt etter å lest om den her i bloggen din. Gleder meg sånn! Jeg har for øvrig mye påskete igjen her hos meg, hvor Black Cat sin virkelig har vært min favoritt. Ellers er jeg bare så glad for at du er tilbake i bloggen (om enn midlertidig, noe som jeg stor forståelse for).Det gir meg stor glede å kunne lese dine fine innlegg og nyte bildene. Tusen takk!

Glamourbibliotekaren sa...

Ina: Hey fangirl! :D Jeg liker egentlig både Black Cat og Lille Valkyrien sin like godt, de er forskjellige og er nydelige på hver sin måte. Amundsens ble for tam for meg, og den grønne til Te og Kaffehuset i Trondheim inneholdt ca dobbelt så mye frukt som jeg vil ha, så begge de utgår til neste år :)

Anonym: Så gøy! Jeg garanterer deg at du liker den :) Hyggelig at du liker bloggen!

Populære innlegg