fredag, mars 24, 2023

Glamorøs fredag

 


God morgen! Det er fredag!
Her på hjemmekontoret blomstrer påskeliljer (i krukke inne, ikke i bedet ute) og jeg har nydelige tulipaner på bordet. En kanne påskete fra Majorstuen te & kaffe er snart halvert, jeg hører på Pet Shop Boys og skal snart gå i gang med enda en ny innspilling av Johannespasjonen. Skjønner ikke hva annet jeg skulle ha jobbet med enn musikk, det er en stor glede. 

Hyggelige planer for helga, pizza og musikkskole som vanlig, og i kveld befinner jeg meg på 1. balkong i operaen på Mesteraften. Det skal bli fint å se Kylian-ballett igjen, jeg er stor fan og har fått med meg de fleste Mesteraften-forestillingene oppgjennom årene. Dagens antrekk er derfor en grønn kjole, jeg har grønne øredobber, jeg dufter av Chanel Coco, og ser nå at jeg bør fjerne avskallet neglelakk snarest mulig.  (Update: Pene negler igjen, nå lakket med den gamle trofaste traveren Dior Nail Glow!)

Da er det deres tur til å melde inn deres glamoureffekter for dagen! Og still gjerne spørsmål til spørretimen, det er moro!

mvh Glamourbibliotekaren


Utsikt: 


16 kommentarer:

Anonym sa...

Har fridag og har brukt morgenkvisten på å rydde og organisere. Ahhh, hvilken herlig følelse å ha sortert alle «bunkene»! Har tenkt meg ut en tur i dag, skal kanskje kjøpe påskeliljer for å plante ut i krukke. Siden blir det kino med jentene mine. Resten av helga går med til å følge ungene på skirenn, noe som er kjempetrivelig. :) Ha en nydelig fredag og helg!
J

Maje sa...

Her er fredagen i gang med kaffe (teens inntog starter ved lunsj) og undervisningsforberedelser. Glamouren er ivaretatt med ny, hjemmesydd genser, litt rødt på leppene og litt Hugo Boss Ma Vie på halsen. I kveld blir det hjemmelaget pizza og filmkveld med veslefrøken og i morgen skal jeg spille konsert. Det blir koselig. God helg, alle sammen! Håper Kylian blir bra :)

Kari sa...

Herlig med fredag og helg i vente. Glamoureffekter er solbærte i koppen, gammel men like god silkebluse. Hva helgen byr på vites ikke, men lesing og strikking blir det alltid tid til.

Anaruh sa...

God fredag! Jeg sesongdebuterer med småsko i dag. Fridagen skal brukes på litt småærender og planene for helga består av å lese ut en bok og gå en liten tur for å sjekke om snøen begynner å trekke seg tilbake fra blåveislia snart.

Dagens antrekk er stripegenser, et blått secondhand-skjørt og et deilig, mykt kasjmirskjerf. Duften er Mimosa Tanneron fra Perris Monte Carlo ( en marsfavoritt) og om en halvtime har jeg en manikyravtale, så etterpå er nok neglene rosa. Prøver å mane fram våren så godt jeg kan.

God helg alle sammen!

T. sa...

Rolig fredag med lesedag til eksamen. Det er glamorøst å ha huset for seg selv på formiddagen på en fredag. Jeg drikker hjemmelaget cappuccino, og skal snart ta en gåtur til nærmeste kafé for å handle noe godt å ta med hjem til lunsj. Antrekket er enkelt med myk kjole fra Arnie Says, ulltøfler og nyvasket hår i en topp. Helgen byr på mer eksamensarbeid og familietid med mann og barn. Håper å få strikket litt også, har en lue som må bli ferdig før våren kommer for alvor! God helg, alle sammen!

Signe sa...

God fredag! I går var jeg så lei av gråværet at jeg kjøpte med meg masse gule blomster og en søt påskekylling på vei hjem fra jobb. Nå står det påskeliljer, gule krysantemum og en gul ildtopp og lyser opp hjemme.
Hyggelig fredagsstemning på jobb. Jeg har tatt på en genser i yndlingsfargen sterk rosa og har en krage over (også en favoritt). I går fikk jeg fjerna avskalla neglelakk, men har ikke fått tatt på ny - det får bli i helga! Gleder meg til å ha fri, hente bøker på biblioteket, se på påskepynt, være ute med barna og til tacofredag!

Cathrine sa...

Hallo alle glamorøse! I dag har jeg nylagt rosa neglelakk, kjole og min skreddersydde ullkåpe med rosa broderier på. Tok en testrun på såre lepper med nydelig rosa leppestift i går for å oppdage et nyoppstått ikke fullt så glamorøst tilfelle av forkjølelsessår. Nuvel! I går inviterte jeg faktisk de på jobb til glamorøs fredag og, så i dag er det mange kjolekledde kvinns og noen skjortekledde herremenn her. Forslaget ble tatt i mot med stor begeistring, vi er alle klare for farger og glamour nå etter denne ukas tunge tåke over hovedstaden. Til lunsj skal jeg overraske med sjokoladetrøfler! I helga blir det et aldri så lite påskeverksted, det blir såing av frø og loppemarked og hjemmelaget italiensk pizza, vårt faste innslag på middagsfronten. Jeg er så glad for at jeg oppdaget bloggen din, den bringer etterlengtet glamour og god stemning inn i livet mitt. God helg til alle!

Fagbibliotekaren sa...

Hurra for fredag! Bare en liten uke igjen til påskeferie, og jeg gleder meg stort! I helga skal vi rydde ut av en leilighet etter en grandtante som har flyttet på hjem, og det vil nok ta det meste av tiden. Men jeg skal unne meg små lesestunder innimellom, man må jo ha pauser! Dagens glamour-ting er rød leppestift, kjole og Hall&Oates på repeat inni hodet :)

God helg alle sammen!

Inger sa...

Allerede fredag igjen! Nå er akkurat helgerengjøringen unnagjort, på bordet står gåsungekvister dekorert med påskeegg i snor, og nydelige lysegule grennelliker. Antrekket er ikke så glamorøst foreløpig, nå skal jeg på skautur med hunden. Og på søndag skal jeg på orgel/pianokonsert med Wolfgang Plagge, det blir bra!
God helg, håper alle får en helg med gode opplevelser, enten det er på konsert eller andre steder!

Ingvild sa...

Sitter her og ser ut på snøen i hagen og håper den er smeltet til jeg kommer hjem fra påskeferie! :) Levende lys og roser på bordet, en dæsj Dior Addict bak øret, og plan om å se et par konserter på Mezzo i helga. Det blir fint! :) God helg til alle glamorøse!

Katrine sa...

Lønningsdag, ut med kolleger, konsert i morgen kveld, museumsplaner på søndag. Sove lenge, lese, lufte bikkja til naboen - det er mine planer for helgen! Midt i blinken :) God helg!

Emma sa...

Rosa kashmir vanter med monogram kjentes ganske glamorøst ut på morgenkvisten idag,
og nyvaskede krøller gir fredags fryd. Jeg skal begynne å plante i dag, frø til erteblomster og asters ligger klare på kjøkkenbordet. Oppfordringen med å invitere gjester er tatt til følge: vi får besøk etter messen i morgen på Maria budskapsdag og skal selvfølgelig servere vafler med blåbær fra fjellet, nam. Dessuten skal jeg på en utstilling og spise lunch med venninne i helgen. Ha en hyggelig fredag alle sammen, hilsen Emma

Oda sa...

God fredag! Eg har skikkeleg herleg fredagskjensle i dag. Vi avlyste ein lenge planlagt hyttetur med vener i går, etter mykje fram og tilbake landa vi på at det blei meir styr enn glede denne gongen. Har heilt open helg som kjennast heilt skjønt. Eg og beibi har vore å kjøpt inn blomster til helga, ellers ingen andre planar enn å kose oss og å planlegge og draume om ferietur i mai. God helg!

Anonym sa...

Herlig å "samles" her igjen! Jeg valgte duften "Celebrate Life" fra Escada i badehylla i morges - følte navnet var særs passende til glamorøs fredag! Hjemmekontordag her, i selskap med en kosete hund. Helgen byr på yoga, litt hardt tiltrengt husarbeid, lesing, strikking og god kaffe. Og SNART er det påske, så jeg skal pynte litt til det også. God helg, fine folk! Fra K.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra ei øy i nord! Dagens glamour er hvit pizza til middag, fin kjole på jobb og en kopp Smørblid, en karamell-te fra Betty's tesalong. Jeg passer hund for noen venner, så frem til i morgen kveld har jeg tre hannhunder i hus. Og så var det glamorøs følelse innvendig da jeg i morges fikk ros per epost fra lederen av en landsdekkende organisasjon for noe jeg gjør på jobb om dagen og har jobbet mye med. Stas.

Og søndag? Da skal jeg bare være lat.

Clara sa...

Hiver meg med litt sent i dag. :)

Denne fredagen bød på en skikkelig møte-dag på jobb, så jeg var helt surrete i hodet etter 6 timer på teams, helt utrolig godt med helg nå! Glamour-innslag som løftet dagen noe var at jeg rakk å lakke neglene mens jeg var i møter (veldig godt med eget kontor), en dæsj Burberry London parfyme og et ekstremt mykt og deilig mosegrønt kasjmirskjerf. Og så kjøpte jeg noen små, gule narcisser som gir litt gryende påskestemning. Har ikke pyntet noe mer enn det til påske enda, men tenkte begynne litt i løpet av uka, kanskje. Helgen ellers blir i stor grad viet til sønnens fotballturnering, og noe dugnad på søndag.

Faste innslag er hjemmelaget pizza, lesing og trening. Hadde også tenkt å sove ut litt, men skjønte plutselig at klokkestilling og tidlig dugnad sammenfalt på verst tenkelige måte, så det utgår visst, grøss og gru. Får prøve å komme meg i seng tidlig, selv om det er noe av det vanskeligste jeg gjør!
God helg alle sammen!

Populære innlegg