mandag, november 28, 2005

Babe on a budget

Å være glamorøs er jo en egenskap som er uavhengig av penger, i teorien i allefall. Men i realiteten kan man lett føle seg uglam og sliten hvis man aldri har råd til å kjøpe seg nye klær, for eksempel. Derfor tenkte jeg at vi i dette glamorøse fellesskapet, som blant annet består av en god del underbetalte bibliotekarer, kunne gi hverandre tips og gode råd om hvordan man kan være strålende vakker uten å betale så fryktelig mye for det. Alt fra billige bomullsdotter til nettsteder hvor de selger parfyme til taxfree-priser er velkomment her! Selv har jeg sluttet å kjøpe småtterier jeg ikke trenger. Før kjøpte jeg mye smykker og sminke på H&M, særlig hvis det var på salg, men nå innser jeg at jeg foretrekker å bruke arvegods-smykker eller noen jeg har kjøpt i utlandet, etter nøye research. Det har gått forbausende smertefritt å venne seg av slike småkjøp. Eller impulskjøp om du vil.

Mine tips (skal fortløpende komme med flere):
*Sjekke ut hudpleieseriene fra apoteket - Cliniderm, Eucerin, Aco - billig og bra.
*Drikke mye vann.. gratis og bra for kropp og hud.
*Revlons Super Lustrous lipglosser - disse er jo ikke veldig billige, men billigere enn Chanel. Og har veldig bra kvalitet.
*Kjøpe gavepakninger med mascara rett før jul - da får man alltid med en liten eyeliner eller en øyensminkefjerner eller noe, som kommer godt med f.eks. hvis man skal reise.
*Kjøpe hårprodukter på www.lookfantastic.com - halv pris i forhold til her i landet.
*Blande parfymer for å finne noe helt nytt og eksotisk
*Investere i gode og holdbare sko - koster ofte mer, men man har dem i mange år.. Det samme med vesker.3 kommentarer:

Anonym sa...

Aktuelt til julebordssesongen, evt. nyttårsfesten?

Velpleide hender med negler som ikke river opp strømpene når drosjen står utenfor og tuter... :

Du trenger: billige bomullshansker på HM eller apoteket e.l., neglefil (ikke metall), hånd/fotkrem, evt. vanlig matolje(!)

Kvelden før kvelden:
1. Fil og evt. polér neglene dine. Blanke, "nakne" negler ser friskt og naturlig ut - du kan trygt droppe neglelakken.
2. Gni MYE av en skikkelig feit hånd/fotkrem inn i huden på hendene. Bruk ekstra mye på neglebåndene.
3. Ha på bomullshanskene, slå av lyset og sov godt.

Ta-ta! Myke puselanker som både kan håndhilse på og skåle med hvem som helst. Hanskene vaskes i maskin, og er klar til en ny runde ved behov.

Anonym sa...

I går kom jeg over en ICA-butikk som skal avvikles og som dermed solgte ut alle varer til 20% avslag. Jeg hamstret bodylotion og dusjsåpe og ikke minst diverse hygieniske artikler. Kanskje ikke det mest glamorøse jeg har gjort, men fy så digg :)

Noe av det beste jeg vet er fotbad, selv om du må gjøre jobben selv med klipping, filing og smøring. Egentlig kan du bruke hvilken såpe som helst, grønnsåpe for den skas skyld, og du kan helt sikkert bruke vanlig bordsalt også. Hvis man har litt ekstra god tid, er det ekstra digg å la føttene få en ny runde i varmt vann, med olje denne gangen, etter filing. Føttene kan etterpå få samme behandling som MK sine hender - masse feit fotkrem og et par avlagte tennissokker, en god natts søvn og værsågod; nye føtter :)

Glamourbibliotekaren sa...

Bra tips, dere! Keep it coming!

Populære innlegg