tirsdag, oktober 31, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Kiehl's


Hei!

Har et spørsmål om Kiehl's, vurderte å bestille denne kremen fra Strawberrynet. Det jeg lurer på (innbiller meg jeg har lest i noen gamle poster at du har prøvd Kiehl's) er om den lukter kraftig? Jeg er ikke så veldig fan av sterk lukt som sitter i lenge og ikke minst setter seg i klærne. Til min store skuffelse så er det utrolig deilige Cocoa Body Butter fra Body Shop rett og slett for sterk for meg. Så da vil jeg gjerne ha noen tips, erfaringer, også på andre produkter fra Kiehl's hvis du eller noen andre har forsøkt de. Har tørr og sensitiv hud må jeg vel legge til..

Takk for en flott blogg!

Mvh
"glamingeniøren"


Hei, hyggelig at du liker bloggen, og er så flink til å legge igjen kommentarer også!
Jeg har ganske riktig testet ut mye fra Kiehl's, og liker spesielt kroppsproduktene + noe av hudpleien. Creme de Corps er en blant Kiehl's mest populære kremer, men jeg må innrømme at jeg ikke er veldig begeistret for den. Den er ikke tilsatt parfyme, men den har allikevel en ganske markant duft som jeg ikke likte noe særlig. Jeg likte heller ikke konsistensen noe særlig. Den trakk seg ikke inn i huden. De bodylotionene jeg liker best, er visst dessverre ikke å få tak i lenger. Men jeg liker godt dusjsåpene, bodyscrub'en, dusjoljene, solkremene.. mange fine produkter som er mildt parfymerte med f.eks. mango, lavendel eller koriander. Så det er absolutt et bra merke, synes jeg. Dessuten er de veldig hjelpsomme og generøse med samples i Kiehl's-butikkene. De åpner forresten butikk i Stockholm snart - det er jo supert for oss nordboere! Strawberrynet er ikke mye å satse på i så måte - man vet jo aldri hvor nye/gamle produktene derfra er - de har tendensen til å selge ting som er utgått andre steder. Jeg har opplevd å få produkter som var gamle og stinket deretter, så jeg bestiller ikke derfra lenger. Utvalget er jo heller ikke noe å skryte av.

Jeg tenker etterhvert å anbefale noen bodylotioner som funker bra, så følg med!

mvh
Glamourbibliotekaren

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for svar! Og huff, krem som ikke trekker seg inn i huden er fy-fy... Så da unngår jeg den da. Får fortsette med min Natusan 24 hour moisture (en eller annen rosa flaske jeg fant på rema 1000) som er overraskende god, men ikke helt perfekt om du skjønner :)

Anonym sa...

Har du hatt flere dårlige opplevelser med strawberrynet-produkter? Har bestilt et eller annet der. Blir litt bekymret hvis de selger gamle og utgåtte produkter.

Glamourbibliotekaren sa...

Mildrid: Det har vært litt både og.. Noen ting har vært helt ok, andre har vært litt underlige. Men stort sett har de vært normale. Men jeg har så å si sluttet å kjøpe kosmetikk på nettet; liker å teste ting og se dem med egne øyne før jeg kjøper.

Anonym sa...

Får være litt opmerksom på varene skjønner jeg. Har stort sett bare kjøpt hudpleieprodukter og ikke merket noe rart. Bortsett fra inpakkingen av selve sendingen som er litt merkelig.

Populære innlegg