onsdag, november 01, 2006

Finn stilen: November


Litt kjølige toner med høstens hit-farger blått og grått. Grått a-linjeskjørt fra Oasis, blå semskede støvletter fra Anthropologie, hvit bluse fra H&M, lyseblå knytecardigan fra Monsoon, den stadig returnerende hvite kåpa fra H&M, litt glamorøs lue med paljetter fra Accessorize, hanskene er også derfra, lyseblått kasjmir-skjerf fra Harrison, Rive Gauche-parfymen til YSL, Nars Pandora øyenskygge i gråtoner, og Kate Spades yndige lille Beacon-veske.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det skjørtet var veldig fint! Jeg synes Oasis har mange fine ting, men av og til har jeg blitt litt skuffet der. Jeg synes ikke alltid at kvaliteten står helt i stil med prisen, og så har de overraskende mange ting som ikke kan vaskes, men må renses. Er det noen som har erfaringer med dette? Er det bare meg som har vært uheldig?

Anonym sa...

Du er bare så FLINK!

Anonym sa...

ÅÅÅHHH - nydelig stil! *VIL HA* ;-)

Ville passe perfekt i det skarpe, men klare novemberværet vi er velsignet med i Østfold idag.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk takk!

Anne: Har ikke kjøpt noe på Oasis på evigheter, men husker at jeg var fornøyd med en bukse derfra en gang. Tror ikke jeg kan uttale meg egentlig - andre som har noe å si?

Anonym sa...

Har du prøvd kåpa? Jeg har bestilt den fra HM, og pakken er kommet, men jeg har ikke rukket å hende den ennå...

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, jeg har den på i dag, faktisk! Den er litt for stor til meg, men jeg tror én størrelse mindre ville ha blitt litt i trangeste laget når man skal ha ullgenser under. Så jeg er fornøyd!

Anonym sa...

Alt er stilig foruten parfymen, den er grusom. Bruker du den?

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, elsker den! :-)

Anonym sa...

Fine fine november-stilen!

Anonym sa...

Ah, Rive Gauche er parfymen sin ja! Lovely!

Anonym sa...

Gleder meg til å gå hjem og prøve kåpe! Jeg har vært forutseende nok til å bestille to str, så kan jeg sende tilbake den ene som er for stor eller for liten. Litt ekstra portokostnader, men det er et lite glamourinnslag i hverdagen (å late som om jeg har en personal shopper som har tatt med et utvalg størrelser hjem til meg).

Glamourbibliotekaren sa...

Det var jo en kjempegod idé! Det må jeg huske på til senere.

Populære innlegg