fredag, oktober 20, 2006

Glamourtips fra leser: Støvletter med vidde

HALLELUJA!Jeg ramlet plutselig over denne nettsiden http://www.duoboots.com/ hvor de har et fint utvalg i klassiske og litt kulere støvletter, hvor du kan velge både skostørrelse og leggvidde! Leggvidden går opptil 50 cm i diameter - noe som burde dekke de aller fleste. De aller mest edgy stilene finner man kanskje ikke her, men Duo virker hvertfall til å være et seriøst merke med god kvalitet.Jeg er overlykkelig, nå slipper jeg å føle meg som en elefant hver gang jeg skal finne meg støvletter!Har allerede bestilt meg modell Sijan og Kirov - prisen er slett ikke ille, så for ca. 3000,- får jeg meg to lekre støvletter som passer.

Hilsen fotball-leggene mine

Hei og takk for tips! Det er fint at det finnes slike nettsteder. Det blir vel litt moms også, kan jeg tenke meg... Du får rapportere om resultatet når de dukker opp! Ellers finnes det også støvletter med litt vidde på Steen&Strøm, for dem som helst vil prøve før de kjøper - dette skrev jeg om tidligere i år.

mvh
Glamourbibliotekaren.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nå har også duboots åpnet nettbutikk i Norge :)

Anonym sa...

Har oppdaget duoboots jeg også. Har vært inne på sidene deres å kikket flere ganger, men har ikke bestilt enda. Nå har de jo salg også :-)

Populære innlegg