tirsdag, november 07, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Antrekk til Palmroth-støvletter

Hei!
Takk nok en gang for en flott og inspirerende blogg! Jeg er så glad for at også andre bibliotekarer enn meg er opptatt av det ytre, like mye som de indre kvalitetene :-)
På en flott studietur til Helsinki i juni fikk jeg en ny "venn" - den finske skodesigneren Pertti Palmroth!!!! Fantastiske sko, helt utrolig gode på mine føtter iallefall. Dette kan bekreftes av bibliotekarkollegaen som ble ledet på ville veier samtidig som meg........(forøvrig finnes et (av få) utsalg i tredje etasje på Steen & Strøm - til denne bibliotekarens store glede)
Så ser jeg på hjemmesiden deres et par støvletter som gjør meg helt ør! Bare se:
Støvletter
Hva kan en bibliotekar som tenderer mot det glamorøse velge for slags antrekk til disse? Gjerne med flere forslag - både på jobb og fest?!
Mvh, Anette


Hei på deg, takk for fine ord, og gratulerer med å ha funnet skodesignerfavoritten din! Takk for tipset også, dette kan sikkert være noe for flere lesere.
Når det gjelder antrekk til de sterkt røde (eller er de oransje?) støvlettene, ville jeg gått for svart-svart-svart. Noe annet tror jeg vil prøve (og mislykkes i) å konkurrere om oppmerksomheten, så for at støvlettene skal virkelig komme til sin rett, ville jeg satse på et rent svart antrekk. På jobb: svart skjørt (smalt eller a-linjet), svarte strømper, svart topp (høyhals for litt sekstitalls-look, eller litt utringet/v-hals/rund hals). I festlige sammenhenger: Kjole. Den kan godt være søt og feminin, det gjør det bare kontrastfylt. Men også en helt smal "den lille sorte" vil være flott til disse støvlettene. Eventuelt en tekkelig langermet skjortekjole, som den øverst til høyre her av Tory Burch (fra net-a-porter.com).

De to kjolene til venstre er fra H&M - en med litt høyere liv, korte ermer og krage, og en ermeløs med v-utringning og belte i midjen. Smalskjørtet og de to toppene er også derfra. Så kan du jo slå til og ha en matchende veske om du vil (dette er Mulberrys Emmy i rødt skinn) eller røde øredobber (disse er fra Julie Sandlau), men jeg tror det kan være like fint med svart veske og gull-øredobber.

mvh
Glamourbibliotekaren


10 kommentarer:

Anonym sa...

WOW! Flotte tips - gode argumenter for at jeg bare MÅ en tur til Oslo for å kjøpe disse støvlettene :-)
Takk og takk igjen!

PS - de er røde *sukk*

Anonym sa...

Hei Glamourbiblioekaren!
Takk for en flott blogg som jeg leser nesten hver dag!
Den sorte kjolen med korte ermer og krage fra HM, er akkurat slik jeg har lett etter. Hvor på nettet har du funnet den?

Hilsen Benedicte.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Den fant jeg på H&Ms nettsider, altså er den å få tak i via postordre. Litt usikker på om den er i butikkene, har ikke vært der på en stund. Den finnes også i en lillablomstrete versjon, den er også kjempefin! Og det er muligens den som er på bildet i katalogen/nettsiden, så klikk på den og velg sort farge derfra.

Anonym sa...

Takk for svar! Jeg var innom nettbutikken, men så den ikke der. Hm. Får lete litt bedre.

Hilsen Benedicte.

Glamourbibliotekaren sa...

http://shop.hm.com/shop/do?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_OVR_KLA - klikk på pilen så du kommer til neste "utstillingsvindu" - og der ser du den lillablomstrete kjolen. Klikk på den og velg den svarte varianten.

Anonym sa...

Tusen takk! Nå er kjolen bestilt.

Glamourbibliotekaren sa...

oi, jeg burde få provisjon fra H&M :-D

(Men glamourbibliotekaren er nok ikke til salgs, nei)

Mari sa...

Hva ligger Julie Sandlau-prisene på? Vet du det? Hun lager så utrolig fantastiske smykker!!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, de er fine - tror mange koster sånn mellom 800 og 1500 kroner. Øredobbene altså. Men det varierer sikkert veldig.

Glamourbibliotekaren sa...

De har forresten en del Julie Sandlau-øredobber på salg på net-a-porter.com nå. Ikke direkte billig, men i allefall billigere enn vanlig.

Populære innlegg