torsdag, november 09, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Hva pakker man til en helgetur til Helsinki?

Kjære Glamourbibliotekar.
Som du vet har min mann og jeg fått barnevakt denne helgen og drar av gårde på romantisk par-tur til den finske hovedstaden Helsinki!
Finland er kjent for sin arkitektur og design og ikke minst for sine flotte biblioteker, så dette må være et passende reisemål for en bibliotekar med make. I løpet av oppholdet vil vi nok spise ute både en og to ganger, besøke museum, bibliotek og varehus og kanskje til og med våge oss ut i den finske natten.. Er det mulig å være så freidig å be om en liten collage som inspirasjon før kofferten pakkes i kveld? Beklager den svært korte fristen.
Med vennlig hilsen Marimekkobibliotekaren


Hei på deg!
Heldiggris! Dere får det sikkert kjempefint. Her kommer mitt forslag til koffertinnhold - noe varmt, noe yndig, noe praktisk og komfortabelt og noe litt luksuriøst:
Lekker og litt tjukk trench fra Bottega Veneta, mørkebrunt ullskjørt fra Diane von Furstenberg, grønn tynn bluse fra Goldhawk, trøye fra H&M med liten blondekant nederst som du kan ha under blusen, Mulberry Bayswater, varme støvler fra Skoringen, blekgrønt kasjmir-skjerf fra Shopintuition, øredobbene er også derfra, og koselige votter fra Accessorize. God tur!!

mvh
Glamourbibliotekaren.

4 kommentarer:

En liten blå høne sa...

Gøsj, den håndvesken var snasen! Er det en Mulberry? Hvor mange penger koster den, tror du da?

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det er Mulberry Bayswater. Vet ikke helt hva den koster - 6000 kanskje? Vill gjetting :) Out of my league anyway...

Anonym sa...

Votter og varmt tøy er et must i Helsinki. Helst lue.

Anonym sa...

jeg skal også til helsinki... GLEDER MEG!

Populære innlegg