lørdag, november 04, 2006

Hilsen til alle lesere verden over


Ifølge bloggstatistikken min har denne bloggen lesere fra hele verden - tenkte bare å benytte anledningen til å hilse til dere som bor langt unna og er her titt og ofte! Det siste døgnet har det vært lesere innom fra Sverige, Danmark, Østerrike, Tyskland, England, Italia, Frankrike, USA, Canada, Sør-Afrika, Korea og Singapore! Jeg vet ikke om alle hadde intensjon om å komme hit eller om det var tilfeldigheter (bloggen er jo tross alt på norsk), men hyggelig er det uansett. Mange av dere vender tilbake også, har jeg lagt merke til - jeg antar dere er nordmenn i eksil!

Hyggelig er det også med alle kommentarer og glamourspørsmål som strømmer på - selv om jeg kjenner faktisk bare 10% av dere som skriver inn. Keep it coming! Dere andre, venner og familie, kan jo godt bidra litt mer også (hint! hint!).

God helg alle sammen, hvorenn i verden dere er!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg leser bloggen din hver dag, er for tiden student i København. Bra med et innslag av glamour i hverdagen!
Har notert meg at du er glad i København, her er et lite tips til neste gang: Metropol Biograf (kino) i Vesterbrogade har sceneteppe med stooort bilde av Audrey på i den største salen sin! Tenkte på deg (selv om jeg ikke kjenner deg) da jeg så det!

Tonje

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, Køben er fin, jeg har bl.a. en god firbent venn der (Balder som det linkes til i margen til høyre). Bildet her over er fra tehuset på Nørrebro, forresten. Takk for tipset om kinoen!

Siri sa...

Jeg er nordmann i eksil i England :) Og leser bloggen din ofte! Liker den veldig godt, og hadde alltid lyst til å jobbe som bibliotekar når jeg ble stor!

Anonym sa...

Har gitt adressen til bloggen din til en venninne som bor i Italia, kanskje hun er innom?
Du gjør en veldig god jobb med bloggen din!

Anonym sa...

Hej hej från Sverige =) Gillar din blogg!

Glamourbibliotekaren sa...

Hei hei alle sammen! Hyggelig at dere er her! :)

Populære innlegg