fredag, februar 02, 2007

Glamorøs fredag


Ah, herlige fredag! Yndlingsleppestiften (MAC Viva Glam IV), en klassisk fransk parfyme (YSL Rive Gauche) og mykeste kasjmir fra Paris - og en "diamant"-hårspenne. Planer for arbeidsdagen: Høre igjennom en stor bunke jazzplater fra før 1956. Planer for resten av dagen: Slappe av! Og få besøk av god venninne, så kanskje jeg baker noe. Men det aller beste med denne fredagen var å våkne i rent Borås-sengetøy og vite at jeg gjorde unna helgevasken i går, så da behøver jeg ikke å gjøre det i dag... Jeg skal bare kjøpe friske tulipaner! Bliss!

Ha en fin fredag alle sammen!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, tulipaner! Må plukke med meg noen bunter på vei hjem, så blir helgen så mye bedre! :) God fredag! :)

Anonym sa...

Hurra, fredag! Inget läppstift för mig, faktiskt, bara ett väldigt glansigt läppbalsam. Detta eftersom jag har en starkt rosa topp, och mina nya mångfärgade sidenscarf från Christian Lacroix. Den har fina mönster med bland annat tjurfäktare, tjurar, rosor och hjärtan i romantiska sättningar! Jag tar hela tiden av mig den för att titta på de vackra bilderna. :)

Anonym sa...

Har endelig klart å få med meg alle damene på jobben til å pynte seg litt ekstra på fredager. Så i dag troppet flesteparten opp i skjørt og høye støvletter. Et nydelig syn:)

Anonym sa...

Det blir tulipaner på veien hjem på meg i dag også. Elsker tulipaner!

Har på meg skjørt og høye støvletter i dag også, men det har jeg forsåvidt nesten hver dag hele vinteren så det er ikke spesielt glamourøs fredag for meg.

Anonym sa...

fikk en stor bukett tulipaner av svigermor i går, så de er på plass allerede, nydelig!
har småblomstret forklekjole i dag, underkjole i silke, høye sorte støveletter og yndlingsparfymen min, lolita lempika. gull-aktig lipgloss fra lancôme på leppene

Anonym sa...

Jenny B; Jeg maatte bare se paa det Christian Lacroix-skjerfet, det var utrolig fint!! Silkeskjerf fra C.Laxroix staar heretter paa listen min for favorittsilkeskjerf!

Anonym sa...

Så moro, jeg hadde også planlagt tulipaner til helga! Det er jo veldig tida for dem nå da:-) Syns friske blomster gjør veldig mye med en leilighet - instant oppussing!

Anonym sa...

Hej seema! Hittade du någon bra bild på matador-scarves på nätet? Jag letade efter det, men hittade ingen bra bild. Hoppas du hittar en fin sidenscarf! Det fanns ett par olika, med skilda motiv och färger. De är så vackra!

Mari sa...

Etter forsovningsmorgen, stress på jobb og en generelt uglamorös dagssituasjon har jeg endelig fem minutter til å lese Glamourbibliotekarens nye poster.
Det minst uglamouröse her er en lunsj min käre hadde laget til meg; pastasalat med ruccola, feta og mozarella. Nam nam. Samt at jeg har leppestift idag. Guirlains kisskiss rose strass.

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, dere høres så glamorøse ut alle sammen!

Dagens fangst ble fjorten rosa tulipaner, som nå står i en Aalto-vase vi fikk til bryllupet. Nice!

Populære innlegg