fredag, februar 02, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Utstilling og operapremiere



Hei Glambibliotekaren,
Takk for super blogg! I slutten av februar skal jeg en langhelg til London sammen med en venninne. Nå har vi jo alt fått masse shoppingtips av andre lesere av denne bloggen, men vi kan vel ikke shoppe alt vi skal ha på oss heller, så vi lurer på om du kunne gi oss noen tips til en passende glamorøs (men ikke så voluminøs) baggasje? Av innlagte aktiviteter på turen kan nevnes utstillingen av Sixties Fashion på Victoria and Albert Museum og ikke minst premiereforestilling på Madama Butterfly i Royal Albert Hall. Kan dette inspirere til en collage? Hilsen Anne

Hei!
Jeg tror absolutt sekstitallsutstilling og premiereantrekk kan kombineres. Du kunne jo selvfølgelig la deg inspirere av Gallianos nye kolleksjon for Dior, altså Madama Butterfly herself... men det er kanskje bedre å tone det litt ned. Hva med en svart-hvit sekstitallsinspirert småpsykedelisk mønstret kjole? Denne er fra Monsoon, så den kan du jo faktisk kjøpe i London om du vil. En enkel jakke til (H&M), et par høye støvletter (Michael Kors), en stor shoppingbag-aktig veske (Accessorize), øreringer som matcher ringmønsteret i kjolen - og et banglearmbånd i en lekker grønnsvart farge (Accessorize) for å ha en bitteliten fargeklatt. God tur!


Mvh
Glamourbibliotekaren


p.s. Her er en collage jeg laget til en annen London-tur, og her er et matchende glamourspørsmål.

2 kommentarer:

A sa...

Dette var utrolig fint! Har av en eller annen grunn ikke tenkt på å bruke min mønstrete omslagskjole med blazer - men det skal jeg nå.

Takk for inspirerende blogg - jeg er innom hver dag :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! Hyggelig at du liker bloggen! :)

Populære innlegg