lørdag, mai 12, 2007

"Deep plums. Rich Wines. Total glamour, day or night."


Tidligere Guccimann Tom Ford gjorde en brun, knallblå og ganske døll makeupkolleksjon for Estee Lauder i fjor sommer, i tillegg til å relansere klassikeren Youth Dew i en ny myggspray-duftende versjon. Med andre ord var jeg overhodet ikke interessert da jeg så at han skulle gjøre en ny makeupkolleksjon i år. Jeg kastet et halvt blikk på den, konstaterte at det var mye brunt... men plutselig la jeg merke til en skimrende plommerød lipgloss og en matchende leppestift. En liten test på håndbaken, og jeg var overbevist. Lekre farger!! Deretter tok jeg en liten spray av parfymen som hører til... Love at first sniff. I dag blar jeg opp.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Juristen trenger bistand! Har glamourbibliotekaren eller andre glamorøse tips om en fabelaktig øyekrem? Den skal være både fuktighetsgivende og oppstrammende (høysnuesesong..). Jeg så et tips om OPI neglelakk her; fås det merket i Norge? Svært takknemlig for svar:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Jeg liker øyenkremene til Origins og Decleor, men litt usikker på om de er oppstrammende. Clarins er også ok. OPI har jeg alltid kjøpt i USA, så jeg vet ikke om det fins i Norge. I Sverige har de det på Kicks-butikkene.

Til den anonyme som lurte på om du kunne linke til bloggen min: Så klart! :) Hyggelig at du liker den!

Anonym sa...

OPI neglelakk får du kjøpt her
http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront

Så lenge du kjøper for under 200 NOK, slipper du toll og avgifter..
:)

Anonym sa...

OPI kan man i alle fall bestille på lookfantastic.com eller asos.com, og det er absolutt verdt frakten! On topic: Tom Ford <3

Anonym sa...

Tusen takk for gode råd! Det kan lett oppstå en aldri så liten eksistensiell krise når ens favorittkremer/neglelakk etc. ikke lenger produseres...

Du er forøvrig sååå inspirerende, glamourbibliotekar!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! :)

Populære innlegg